Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Compact C-19 autocamper fra Cruise America

Lej dit motorhome i USA hos KILROY
FRA* 1.125 DKK
Per dag i højsæsonen
Hvad er inkluderet?
Lej dit motorhome i USA hos KILROY

En Compact C-19 autocamper fra Cruise America giver dig den ultimative frihed, mens du rejser rundt i USA eller Canada. I prisen er der inkluderet 1.500 mil samt CDW/udvidet ansvarsforsikring ved billeje.

Du har hele dit liv med ombord i dit motorhome - backpack, køkken, seng og spiseplads. Du bestemmer selv hvornår morgenmaden skal nydes og hvornår, og om, du vil køre videre denne dag samt om du vil tage en slapper på stranden eller trekke i en nationalpark - the decision is all yours!

Denne Compact C-19 model har et fuldt udstyret køkken og badeværelse med toilet. Der er en dobbeltseng ovenover førerkabinen. Modellen er oplagt for et par, tre venner eller en lille familie med et enkelt barn. Der er automatgear i autocamperen, så det eneste du skal koncentrere dig om, er at finde ud af hvor, du gerne vil hen.

Opholdsområdet er perfekt udnyttet med et køkken bagtil, der har det samme udstyr som de større autocampere. Der er højt til loftet, så selv de højere campister kan bevæge sig rundt uden at brække nakken.

Førstegangslejere vil være glade for, at den blot er 2,3 meter bred - så den både er nem at køre og nemmere at parkere end de større modeller. 

Som med alle Cruise America-modeller, er autocamperen konstrueret med henblik på at forbruge så lidt benzin som muligt. Minimumslejealderen er 21 år for denne model.

Jeg vil vide mere!

Når du kører og skal sove

vælg den rigtige camper - compact c19

Denne C-19 autocamper har servostyring og automatgear. Hvis du aldrig har prøvet automatgear før, skal du ikke være bekymret. Det er virkelig nemt, og tager ganske kort tid at finde ud af.

Denne autocamper har 3 sovepladser, og førerkabinen er separeret fra opholdsområdet bagi. Om natten er det nemt at lave siddepladserne og bordet om til soveplads. Dobbeltsengen er permanent. C-19 modellen er oplagt for et par med et barn eller 3 venner, der rejser sammen. Læs mere

Køkken og badeværelse

Køkken og badeværelse i compact C19

Denne C-19 model har både køkkenudstyr og et badeværelse. Køkkenvasken har en elektrisk pumpe, der er tilkoblet vandtanken. Ovnen har 2 indbyggede gasbrændere - det burde være rigeligt for enhver masterchef at lave et delikat campingmåltid. Derudover er der mikroovn og et kompakt køleskab, med fryser. Badeværelser har både en bruser og et toilet. Læs mere

Afhentningssteder og envejs-leje

Afhentningssteder og envejs-leje

Der er i alt 133 Cruise America opsamlingssteder i USA og Canada, hvorfra du kan hente din autocamper. Det er ikke tilladt at rejse til Mexico, og det er muligt at booke envejs-leje mellem samtlige af Cruise Americas opsamlingssteder i USA. Envejs-leje er dog ikke muligt mellem USA og Canada. Normalt er gebyret for envejs-leje mellem 400 og 650 USD. Læs mere

Aircondition og opvarmning

Aircondition og opvarmning i C-19

Der findes en aircondition, som du nemt kan styre indefra i autocamperen. Så kan du få et lækkert klima, hvis det er lidt for varmt udenfor. Det kan tilsluttes via campsitets eksterne strømforsyning eller via strømgeneratoren ombord i bilen (ikke alle autocampere). Systemet fungerer også som varmekilde, hvis det er koldt udenfor. Læs mere

Toilet ombord

Toilet ombord på C19

Der er en tank tilsluttet toilettet med relativt stor kapacitet, og det betyder, at I kan stoppe færrre gange undervejs på turen. Læs mere

Køleskab

Køleskab på C19

Tag køkkenet med dig, takket være dette køleskab. Det varierer fra model til model, hvor meget plads der er i køleskabet og den står ved siden af dobbeltsengen. Der i øvrigt fryser indbygget i køleskabet. Læs mere

Mikroovn

Mikroovn i C19

Alle Cruise America autocampere har en mikroovn som en del af køkkenet. Så behøver du ikke spise på restaurant hver dag, og det er en af fordelene ved at rejse rundt med en autocamper, at du har det meste selv. Læs mere

Generator (kun i USA)

cruise-america-generator

Den indbyggede 4KW generator, er designet for at danne ekstra energi til airconditionsystemet, til mikroovnen eller køleskabet. Den genoplader desuden et ekstra batteri, der kan bruges hvis du ikke er på en campingplads eller i nærheden af elektricitet. Læs mere

Hvad koster det at leje en Compact C-19?

Hvad koster en C19 at leje?

Lejeprisen varierer meget fra sæson til sæson. Du får den bedste lejepris, hvis du booker tidligt. Derudover er det billigst, hvis du rejser uden for højsæsonen, der er maj-oktober. Hvis du derimod venter til sidste øjeblik og samtidig booker i højsæsonen, så bliver prisen noget højere. Det fungerer på samme måde som med flybilletter. Hvis du vil have en mere præcis pris, så skriv til os med dine rejsedatoer, så hjælper vi dig videre. Læs mere

Mere info

Afhentningssteder i USA og Canada

Afhentningssteder i USA og Canada

Inkluderer

 • Rummelig opholdsområde
 • 3 sovepladser
 • Badeværelse med toilet
 • Køleskab
 • Gasblus
 • Gas
 • Mikroovn

Autocamperen har

 • 5.0 Liter V8 motor med automatgear
 • Servostyring
 • Aircondition og Cruise control
 • Sound System
 • Energibesparende LED lys
 • Køleskab
 • Ovn
 • 151 L benzintank and 45 L gastank
 • 76 L vandbeholder / 62 L spildevandstank / 64 L kloakvandstank
 • Længde: 6.1 m

Når du kører og skal sove

Denne C-19 autocamper har servostyring og automatgear. Hvis du aldrig har prøvet automatgear før, skal du ikke være bekymret. Det er virkelig nemt, og tager ganske kort tid at finde ud af.

Denne autocamper har 3 sovepladser, og førerkabinen er separeret fra opholdsområdet bagi. Om natten er det nemt at lave siddepladserne og bordet om til soveplads. Dobbeltsengen er permanent. C-19 modellen er oplagt for et par med et barn eller 3 venner, der rejser sammen.

Køkken og badeværelse

Denne C-19 model har både køkkenudstyr og et badeværelse. Køkkenvasken har en elektrisk pumpe, der er tilkoblet vandtanken. Ovnen har 2 indbyggede gasbrændere - det burde være rigeligt for enhver masterchef at lave et delikat campingmåltid. Derudover er der mikroovn og et kompakt køleskab, med fryser. Badeværelser har både en bruser og et toilet.

Afhentningssteder og envejs-leje

Der er i alt 133 Cruise America opsamlingssteder i USA og Canada, hvorfra du kan hente din autocamper. Det er ikke tilladt at rejse til Mexico, og det er muligt at booke envejs-leje mellem samtlige af Cruise Americas opsamlingssteder i USA. Envejs-leje er dog ikke muligt mellem USA og Canada. Normalt er gebyret for envejs-leje mellem 400 og 650 USD.

Aircondition og opvarmning

Der findes en aircondition, som du nemt kan styre indefra i autocamperen. Så kan du få et lækkert klima, hvis det er lidt for varmt udenfor. Det kan tilsluttes via campsitets eksterne strømforsyning eller via strømgeneratoren ombord i bilen (ikke alle autocampere). Systemet fungerer også som varmekilde, hvis det er koldt udenfor.

Toilet ombord

Der er en tank tilsluttet toilettet med relativt stor kapacitet, og det betyder, at I kan stoppe færrre gange undervejs på turen.

Køleskab

Tag køkkenet med dig, takket være dette køleskab. Det varierer fra model til model, hvor meget plads der er i køleskabet og den står ved siden af dobbeltsengen. Der i øvrigt fryser indbygget i køleskabet.

Mikroovn

Alle Cruise America autocampere har en mikroovn som en del af køkkenet. Så behøver du ikke spise på restaurant hver dag, og det er en af fordelene ved at rejse rundt med en autocamper, at du har det meste selv.

Generator (kun i USA)

Den indbyggede 4KW generator, er designet for at danne ekstra energi til airconditionsystemet, til mikroovnen eller køleskabet. Den genoplader desuden et ekstra batteri, der kan bruges hvis du ikke er på en campingplads eller i nærheden af elektricitet.

Hvad koster det at leje en Compact C-19?

Lejeprisen varierer meget fra sæson til sæson. Du får den bedste lejepris, hvis du booker tidligt. Derudover er det billigst, hvis du rejser uden for højsæsonen, der er maj-oktober. Hvis du derimod venter til sidste øjeblik og samtidig booker i højsæsonen, så bliver prisen noget højere. Det fungerer på samme måde som med flybilletter. Hvis du vil have en mere præcis pris, så skriv til os med dine rejsedatoer, så hjælper vi dig videre.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.