{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Large C-30 autocamper fra Cruise America

Large C-30 fra Cruise America i USA & Canada
Per dag i højsæsonen
Hvad er inkluderet?
Book nu
Large C-30 fra Cruise America i USA & Canada

En Large C-30 autocamper fra Cruise America giver dig den ultimative frihed, mens du rejser rundt i USA eller Canada.

Du har hele dit liv med ombord i dit motorhome - backpack, køkken, seng og spiseplads. Du bestemmer selv hvornår morgenmaden skal nydes og hvornår, og om, du vil køre videre denne dag samt om du vil tage en slapper på stranden eller trekke i en nationalpark - the decision is all yours!

Denne er den største autocamper du kan leje i USA og Canada gennem Cruise America. Den har alle de nødvendige egenskaber, som du forventer - endda en ekstra strømgenerator (kun i USA). Denne store familievenlige autocamper er en favorit hos dem, der gerne vil have masser af plads og mange sovepladser. Den har et fuldt udstyret køkken og et separat toilet og badeværelse. Selvom det er en lang autocamper, er den stadigvæk nem at køre og kræver blot et almindeligt kørekort.

En dobbeltseng er placeret ovenover førerkabinen og endnu en dobbeltseng bagi. De resterende 3 senge er integreret i den midterste del af opholdsområdet, hvor sæderne og sofaen kan laves til senge om natten. 

Modellen er perfekt for 6-7 venner på et episk road trip eller en stor familie med op til 7 personer.

Som med alle Cruise America-modeller, er autocamperen konstrueret med henblik på at forbruge så lidt benzin som muligt. Minimumslejealderen er 21 år for denne model.

Mere info

Afhentningssteder i USA og Canada

Afhentningssteder i USA og Canada

Inkluderer

 • Rummeligt opholdsområde
 • 7 sovepladser
 • Separat toilet
 • Separat bad
 • Stort køleskab og stor fryser
 • Gasblus
 • Gas
 • Mikroovn
 • Aircondition med indbygget opvarmer
 • Elektrisk generator (kun i USA)

Autocamperen har

 • Ford V10 motor med automatgear
 • Servostyring
 • Cruise Control
 • Sound System
 • Energibesparende LED lys
 • Køleskab
 • 208 L benzintank and 46 L gastank
 • 151 L vandbeholder / 22 L varmtvandsbeholder
 • 92 L kloakvandstank / 83 L spildevandstank
 • Ekstern opbevaringsplads (2,3 m2)
 • Længde: 9.1 m

Når du kører og sover

Denne store C30 autocamper har automatgear og servostyring. Hvis du aldrig har prøvet automatgear, så bare tag det roligt, det lærer du lynhurtigt.

Denne model kan have op til 7 personer sovende i det integrerede opholdsområde. Der er en permanent dobbeltseng bagi samt ovenpå førerkabinen. Sofa- og sædeområdet kan nemt laves til en single og en dobbeltseng. Denne Cruise America C30 model er ideel for en stor familie med op til 7 familiemedlemmer eller 6-7 venner, der rejser sammen.

Køkken og badeværelse

En Large C30-model har både køkkenudstyr og et badeværelse. Køkkenvasken har en elektrisk pumpe, der er tilkoblet vandtanken. Ovnen har 2 indbyggede gasbrændere - det burde være rigeligt for enhver masterchef at lave et delikat campingmåltid. Derudover er der mikroovn og et kompakt køleskab, med fryser. Badeværelser har både en bruser og et toilet.

Afhentningssteder og envejs-leje

Der er i alt 133 Cruise America opsamlingssteder i USA og Canada, hvorfra du kan hente din autocamper. Det er ikke tilladt at rejse til Mexico, og det er muligt at booke envejs-leje mellem samtlige af Cruise Americas opsamlingssteder i USA. Envejs-leje er dog ikke muligt mellem USA og Canada. Normalt er gebyret for envejs-leje mellem 400 og 650 USD.

Aircondition og opvarmning

Der findes en aircondition, som du nemt kan styre indefra i autocamperen. Så kan du få et lækkert klima, hvis det er lidt for varmt udenfor. Det kan tilsluttes via campsitets eksterne strømforsyning eller via strømgeneratoren ombord i bilen (ikke alle autocampere). Systemet fungerer også som varmekilde, hvis det er koldt udenfor.

Toilet ombord

Der er en tank tilsluttet toilettet med relativt stor kapacitet, og det betyder, at I kan stoppe færrre gange undervejs på turen.

Køleskab

Tag køkkenet med dig, takket være dette køleskab. Det varierer fra model til model, hvor meget plads der er i køleskabet og den står ved siden af dobbeltsengen. Der i øvrigt fryser indbygget i køleskabet.

Mikroovn

Alle Cruise America autocampere har en mikroovn som en del af køkkenet. Så behøver du ikke spise på restaurant hver dag, og det er en af fordelene ved at rejse rundt med en autocamper, at du har det meste selv.

Generator (kun i USA)

Den indbyggede 4KW generator, er designet for at danne ekstra energi til airconditionsystemet, til mikroovnen eller køleskabet. Den genoplader desuden et ekstra batteri, der kan bruges hvis du ikke er på en campingplads eller i nærheden af elektricitet.

Hvad koster det at leje en C-30 autocamper?

Lejeprisen varierer meget fra sæson til sæson. Du får den bedste lejepris, hvis du booker tidligt. Derudover er det billigst, hvis du rejser uden for højsæsonen, der er maj-oktober. Hvis du derimod venter til sidste øjeblik og samtidig booker i højsæsonen, så bliver prisen noget højere. Det fungerer på samme måde som med flybilletter. Hvis du vil have en mere præcis pris, så skriv til os med dine rejsedatoer, så hjælper vi dig videre.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.