{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Togrejser med den Transmongolske Jernbane

Den Transmongolske Jernbane
Prisen er en fra-pris
Hvad er inkluderet?
Få mere information eller book!
Den Transmongolske Jernbane

Grundet den aktuelle situation sælger vi i øjeblikket ikke rejser til Rusland.

Den Transmongolske Jernbane er en tilkobling på den Transsibiriske Jernbane, som tilbyder en rute, hvor du får et mere varierende oplevelsesmix. Dette skyldes at den knækker af mod Mongoliet og videre mod Kina, hvorimod den Transsibiriske rute fortsætter mod Vladivostok i Rusland (se kortet). Vi sammensætter din togrejse helt som det passer dig med lige den rute, det antal overnatninger og de oplevelser, som vil gøre din togrejse perfekt!

Hvis du drømmer om at rejse gennem Rusland og til Vladivostok, skal du kigge på den Transsibiriske Jernbane.

Hvis du er i tvivl om, hvilken rute du skal købe billet til, så skriv til os - så hjælper vi dig med at planlægge rejsen, så den passer til dine drømme.

Skriv til os og hør mere!

Oplevelserne langs Den Transmongolske Jernbane

Den Transmongolske Jernbane er en af de længste sammenhængende togstrækninger på jorden. Den samlede distance er omkring 8.000 km, og toget kører tværs over Sibirien, krydser igennem Mongoliet og Gobi-ørkenen, passerer ind i Kina og forbi den Kinesiske Mur, inden du slutter af i Beijing.  

Du kan rejse nærmest non-stop direkte fra Moskva til Beijing, eller du kan vælge at stoppe undervejs på rejsen. Bo i et homestay med en russisk familie ved bredden af den smukke sø, Lake Baikal, der i øvrigt er verdens dybeste ferskvandssø. Besøg Ulan Ude eller oplev Mongoliet, inden du rejser ind i Kina. 

Rejsen fra Moskva til Beijing

Oplev livet ombord på først den Transsibiriske Jernbane fra Skt. Petersborgs smukke paladser gennem Sibiriens dramatiske tundra mod Bajkal søen ved Irkutsk, som er en af verdens smukkeste og største søer! Herfra kobler du videre på Den Transmongolske Jernbane, som tager dig forbi Mongoliets golde Gobi-ørken, hvor du kan vandre i sletterne blandt ørne og kameler, og nyde den smukke stjernehimmel fra en af de autentiske mongolske Yurds.

Fra Mongoliet går rejsen videre mod flotte templer, dumplings og travle gader i Beijing, hvor du jo passende kan slutte din rejse af med et besøg ved Den Kinesiske Mur! På din vej vil du få et helt specielt perspektiv på verden og en usammenlignelig rejseoplevelse med en kombination af smukke storbyer, vilde naturområder og masser af skæve kulturindtryk.

Hvilken billet skal jeg købe?

Der findes mange forskellige typer billetter. De har forskellige varighed og inkluderer forskellige ting. Du kan både købe en pakke med oplevelser, overnatninger og meget mere, og så kan du nøjes med at købe en billet fra A-B. Hvis du er i tvivl om, hvilken billet du skal købe, så skriv til os på nedenstående knap.

Skriv til os og hør mere!

Mere info

Rutekort for den Transmongolske Jernbane

Rutekort for den Transmongolske Jernbane

Inkluderer

 • Togbilletter
 • Transfer fra stationerne
 • Overnatning
 • Honchos (locale guides når du er på gruppetur)
 • Visa support
 • Garanterede afgange

Glæd dig til

På din rejse vil du opleve en ufattelig forandring i landskaberne, kulturen, menneskerne, og det vil alt sammen foregå gradvist, som toget tager dig gennem nogle af de mest forunderlige afkroge af verden. Se bl.a. frem til:

 • Skt. Petersborgs smukke kirker og lækre shoppinggader
 • Moskvas dramatiske bygninger og fede natteliv
 • Ruslands autentiske landsbyer
 • Sibiriens vilde skovtundra
 • Verdens dybeste sø, Bajkal
 • Mongoliets uendelige ørkensletter
 • En nat i en mongolsk Ger Camp
 • Kinas frodige klippelandskaber
 • Beijings travel gader og den Kinesiske mur

Sightseeing og dagsture

Du kan komme på dagsture i Moskva, Irkutsk, Ulaanbaatar og Beijing, og så kan vi hjælpe dig med at komme på ture i byer som Ekaterinburg, Novosibirsk og Alan Ude. Hvis du stopper undervejs på rejsen, anbefaler vi at du tager mindst 2 overnatninger, hvis du har mulighed for det.

Overnatning på toget

Når du rejser med tog, anbefaler vi at du sover i en 4-sengs kupé. En kupé med 2 senge er noget dyrere, og du kommer til at misse glæden ved at rejse sammen med andre backpackere. Det sociale element vil du hurtigt opleve er et vigtigt element på togrejsen, eftersom I kommer til at bruge mange dage sammen.

Måltider ombord på toget

Der findes en separat kupé til spisning. For 20 EUR per dag får du morgenmad, frokost og aftensmad.

Planlæg din togrejse

Når det kommer til planlægning af din togrejse, skal du starte med at kigge på, om du har tænkt dig at lave nogle stop på vejen. Hvis du planlægger at besøge nogle af byerne på vejen, kan det faktisk være en god idé at starte planlægningen ud fra din slutdestination, og så planlægge bagud.

Rejsen fra Moskva til Beijing tager 6 dage uden stop på et kinesisk tog. Toget kører fra Moskva mod Beijing tirsdag aften. Et alternativ er det russiske tog, som afgår lørdag aften og rejser gennem Manchuria og ikke Mongoliet. Denne rejse tager 8 dage, og koster en anelse mere.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.