{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Togrejser med den Transsibiriske Jernbane

Togrejser med den Transsibiriske Jernbane
Prisen er en fra-pris
Hvad er inkluderet?
Få mere information eller book!
Togrejser med den Transsibiriske Jernbane

Grundet den aktuelle situation sælger vi i øjeblikket ikke rejser til Rusland.

Den Transsibiriske Jernbane krydser verdens største land og tilbagelægger næsten 10.000 km fra Skt. Petersborg og Moskva helt mod Vladivostok ved Ruslands østkyst lige nord for Nord-og Sydkorea. Denne unikke togrejse byder på kulturhistorie og er et must på enhver backpackers bucket list!

Hvis du drømmer om at rejse gennem Mongoliet og til Kina, skal du kigge på den Transmongolske Jernbane.

Hvis du er i tvivl om, hvilken rute du skal købe billet til, så skriv til os - så hjælper vi dig med at planlægge rejsen, så den passer til dine drømme.

Skriv til os og hør mere!

Rejsen langs den Transsibiriske Jernbane

Der venter dig en episk rejse tværs igennem verdens største land, Rusland - fra vest til øst. Oplev smukke landskaber, traditionelle byer og kulturer, samtidig med du rejser komfortabelt med tog. Lad dit eventyr begynde i enten Skt. Petersborg eller Moskva, og fortsæt til Suzdal, Yekaterinburg og Irkutsk. Langs ruten kommer du til at passere Uralbjergene mens du kører fra Europa og dybere ind i Asien, indtil du til sidst endeter i Vladivostok i den østligste del af Rusland. Rejs over to kontinenter, igennem 12 regioner og 8 tidszoner og forbi 87 forskellige byer. 

Når du booker rejsen hos os, rejser du i toget i en gruppe. Der vil være maksimalt 15 i gruppen, og de er alle i alderen 18-35. Vi arrangerer det hele for dig, så du skal blot koncentrere dig om at nyde rejsen. Inkludereret er togbilletter, overnatning, transfer til og fra togstationerne, såvel som lokale guider i form af de tradtionelle Honchoer.

Hvornår er det bedste at rejse med den Transsibiriske Jernbane?

Det er muligt at rejse med den Transsibiriske Jernbane hele året, men perioden mellem juni og september er den bedste. Der er dog fordele ved andre måneder også, og f.eks. er Baikalsøen utrolig smuk i marts, hvor den er frosset helt til samtidig med, at temperaturerne er mere overkommelige. Du kan også nyde de sneklædte landskaber, hvis du rejser om vinteren. Som udgangspunk bør du undgå april, der er meget våd og mudderfyldt på grund af, at sneen smelter. Det sene forår og sommeren er som regel det bedste tidspunkt at opleve Rusland.

Honchoerne

I hver eneste by bliver du mødt af en Honcho. Det er en lokal guide og kontaktperson, som vil møde jer, når I står af toget. Honchoen tager jer med ud for at få nogle autentiske oplevelser, både i form af kultur og historie, og så selvfølgelig i forbindelse med mad og drikke. 

Det sociale liv ombord på toget

Når du kører i tog, vil du hurtigt opdage, at det er en utrolig blandet gruppe af mennesker, der kommer fra alverdens lande, kulturer og har helt forskellige baggrunde. Eftersom I bruger mange timer sammen i toget, så er der god chance for, at du får masser af nye venner og bekendte. 

Hvilken billet skal jeg købe?

Der findes mange forskellige typer billetter. De har forskellige varighed og inkluderer forskellige ting. Du kan både købe en pakke med oplevelser, overnatninger og meget mere, og så kan du nøjes med at købe en billet fra A-B. Hvis du er i tvivl om, hvilken billet du skal købe, så skriv til os på nedenstående knap.

Skriv til os og hør mere!

 

Mere info

Rutekort for den Transsibiriske Jernbane

Rutekort for den Transsibiriske Jernbane

Inkluderer

 • Togbilletter
 • Transfer fra stationerne
 • Overnatning
 • Honchos (locale guides når du er på gruppetur)
 • Visa support
 • Garanterede afgange

Glæd dig til

 • Skt. Petersborgs smukke kirker og lækre shoppinggader
 • Moskvas dramatiske bygninger og fede natteliv
 • Ruslands autentiske landsbyer
 • Sibiriens vilde skovtundra
 • Verdens dybeste sø, Bajkal
 • Lokale guider, der deler deres hemmelige perler ved hvert stop

Sightseeing og dagsture

Sightseeing og dagsture er mulige ved hvert stop langs ruten, og så kan vi arrangere dagsture ved mange andre byer som f.eks. Ekaterinburg og Novosibirsk. Hvis du vælger at stoppe undervejs på rejsen til Vladivostok, anbefaler vi, at du som minimum tager to nætter, hvis du har mulighed for det.

Overnatning på toget

Når du rejser med tog, anbefaler som udgangspunkt at du vælger at sove i en kupé med plads til 4 personer. En to-sengs kupé er dels dyrere, og giver ikke lige så god mulighed for at møde andre rejsende på turen.

Måltider ombord på toget

Der findes en separat kupé til spisning. For 20 EUR per dag får du morgenmad, frokost og aftensmad.

Planlæg din togrejse

Når det kommer til planlægning af din togrejse, skal du starte med at kigge på, om du har tænkt dig at lave nogle stop på vejen. Hvis du planlægger at besøge nogle af byerne på vejen, kan det faktisk være en god idé at starte planlægningen ud fra din slutdestination, og så planlægge bagud.

Rejsens længde afhænger af, hvor mange stop du vil tage samt hvilken type billet du køber.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.