{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfers On A Tropical Beach On Hawaii
curly-girl-standing-balcony-terrace-sunlight

Ønsker du at studere i udlandet med hjælp fra Education Abroad by KILROY?

Hvor spændende, at du ønsker at studere i udlandet! Vi gætter på, at du glæder dig utrolig meget til dit nye eventyr, men vi forstår også, at du sikkert er meget spændt og har mange spørgsmål. Vi ved, at ansøgningsprocessen kan føles overvældende, men heldigvis er du ikke alene. Vores studievejledere har lang erfaring med at sende danske studerende til udlandet og hjælper dig gennem hele processen, så den forløber så glat som muligt! Her kan du læse mere om, hvordan ansøgningsprocessen foregår, når du får hjælp fra Education Abroad by KILROY.

Vores hjælp og vejledning er helt gratis og uforpligtende – så tøv ikke med at tage kontakt!

Bestil gratis studievejledning.

Ansøgningsprocessen - trin for trin

Er du helt i startfasen og ved ikke helt, hvor og hvad du vil studere, eller har du måske allerede en idé om, at du vil udforske Hawaii eller New York og vil vide mere om, hvad du kan studere der? Uanset hvor du er i processen, kan vi hjælpe dig videre! Her er en oversigt over ansøgningsprocessen og hvordan vi kan støtte dig fra start til slut.

1: Research

Første trin er, at reflektere over, hvad du leder efter, og hvad dine ambitioner for et studieophold i udlandet er. Husk, at jo mere du har tænkt over det på forhånd og kan fortælle os om dine interesser og ønsker, jo bedre kan vi hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning.

Hvad ønsker du at studere?

Hvis du er usikker på, hvad du vil studere, kan det være en god idé at starte med at tænke over, hvad der virkelig interesserer dig, og om dette er noget, du kan se dig selv fordybe dig i og arbejde med i fremtiden. Hvis du stadig er i tvivl, eller ikke helt klar til at starte på en hel uddannelse, kan et Study Abroad-program være en ideel løsning. Ved at studere i 1-2 semestre får du mulighed for at prøve forskellige fagområder, samtidig med at du udforsker en ny kultur og et nyt land. Hvis du finder et fag, der virkelig fanger din interesse, kan det ofte være muligt at få disse fag godkendt som en del af en fremtidig grad. Det giver dig fleksibilitet til at udforske uden at binde dig helt fra starten. Her kan du læse mere om forskellige fagområder.

Hvor ønsker du at studere?

Du har måske allerede forestillet dig, hvordan dit studiested skal være, eller hvor i verden du ønsker at studere. Drømmer du for eksempel om storbyliv, strand og sol, eller måske bjerge og natur? Andre faktorer, der kan påvirke, hvor du vil studere, er, om du ønsker muligheden for at arbejde, mens du studerer, og om du vil lære et andet sprog end engelsk under studietiden. Vi har tætte samarbejder med over 35 højkvalitets universiteter og colleges i nogle af verdens mest spændende lande og byer, og vi kan rådgive dig, hvis du er usikker. Her kan du læse mere om de universiteter, vi samarbejder med.

Hvornår ønsker du at starte på studierne?

De fleste universiteter har opstart to gange om året, mens andre har opstart tre gange om året. Ansøgningsfristerne varierer fra universitet til universitet, men mange har rullende optagelse. Det betyder, at de ikke har officielle ansøgningsfrister, men du skal stadig sørge for, at du har nok tid til alle de nødvendige forberedelser. Vi anbefaler, at du kontakter os minimum 4-6 måneder før studiestart. Hvis du er lidt sent ude, anbefaler vi alligevel at høre, om det stadig er muligt at ansøge. Ofte er det nemlig muligt!

2: Visum og finansiering

Når du har fået svar fra universitetet og takket ja til studiepladsen, er næste skridt at ansøge om visum og planlægge finansieringen af studierne. Vores vejledere hjælper dig gennem visumsansøgningen og kan vejlede dig om, hvordan du søger SU, udlandsstipendium mm. Vi kan også hjælpe dig med at navigere gennem eventuelle stipendier, du kan ansøge om fra universitetet.

Derudover minder vi dig om vigtigheden af studieforsikring. Vi kan hjælpe dig i kontakt med Gouda hvis du er interesseret. Med den rette forsikring kan du bruge dit rejse- og studiebudget som planlagt.

3: De sidste forberedelser 

Nu hvor alt er på plads, er det tid til de sidste forberedelser, før du rejser. Vi kan hjælpe dig med at bestille flybilletter og give råd om boligmuligheder - enten privat eller på campus. Vi vejleder dig også i fagregistrering, ansøgning til SU og rejseforsikring.

Du kan når som helst kontakte din studievejleder for hjælp og råd gennem studietiden.

Er du klar til at søge?

Er du klar til at tage næste skridt mod dit udenlandseventyr? Book et møde hos en af vores studievejledere for at komme i gang med ansøgningsprocessen. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Book et møde med os

Udforsk dine muligheder

Vil du vide mere?

Universiteter & Colleges

Se listen og drøm dig af sted.
Universiteter og colleges i udlandet

Praktik

Hvor vil du hen? Australien eller USA? Kom forrest i jobkøen med et praktikophold i udlandet.
Praktik i udlandet

Studieniveauer

Et år på college, en bachelor, en kandidat eller måske blot et semester eller to? Du kan også skrive din ph.d. under varmere himmelstrøg.
Vælg studieniveau

Inspiration til dit eventyr

Læs flere personlige historier

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.