{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dykning i Tanzania

Dykning i Tanzania | Dykkercertifikat i Tanzania
Dykning i Tanzania | Dykkercertifikat i Tanzania

Lær at dykke i Tanzania

Tanzania byder på flere forskellige lækre dykkerspots. Zanzibat er særlig populær for dykning, men Tanzania byder også på andre gode dykkerspots som f.eks. på Pemba Island, Mafia Island samt i den naturskønne Lake Tanganyika.

Book et møde om dykning i Tanzania!

De bedste steder at dykke i Tanzania

  • Pemba Island
  • Mafia Island
  • Ferskvandssøen Lake Tanganyika
  • Zanzibar

Dykning på Pemba Island

Pemba Island er den mest nordlige af Tanzanias øer i det Indiske Ocean. Her finder du utallige fisk i alverdens farver, og området omkring North Horn er særligt kendt for at have flere forskellige typer hajer, heriblandt hammerhajer hvis du er heldig.

Dykning på Mafia Island 

Mafia Island har ligesom Pemba Island mange forskellige smukke fisk, og her kan du endda mellem oktober og marts være heldig at dykke med hvalhajer. 

Hop i ferskvandssøen Lake Tanganyika

Dykning behøves ikke kun at foregå i havet. Den smukke Lake Tanganyika i den vestlige del af Tanzania har et fantastisk krystalklart vand, og nogle helt andre typer fisk, end du typisk finder i havet. Hvis du vil have en anderledes dykkeroplevelse i Tanzania, bør du besøge Lake Tanganyika.

Tag dit PADI-certifikat i Tanzania

Tag et dykkerbevis og oplev verden under havet. Tanzania og især Zanzibar tilbyder nogle af de smukkeste dykkeroplevelser, og din(e) dykkerinstruktør(er) sørger for, at at du føler dig tryg under dine dyk.

Hvorfor dykke i Tanzania med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dykker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.