{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dykning i Asien

Dykning i Asien | Tag dit dykkercertifikat i Asien | KILROY
Dykning i Asien | Tag dit dykkercertifikat i Asien | KILROY

Tag et billigt dykkercertifikat i Asien

Asien vrimler med fantastiske dykkerspots, og du får nærmest ikke bedre forhold for at tage dit dykkercertifikat, end hvis du rejser til Asien. Her er det både billigt at rejse til, rejse rundt og ikke mindst at tage sit dykkercertifikat. Asien har et omfattende dyreliv, og det gør sig naturligvis også gældende under havets overflade. Du kan både se hajer, hvalhajer, fisk i alverdens farver, skildpadder, rokker og meget mere.

Book et møde om dykning i Asien!

Tag dit dykkercertifikat i Asien

Du kan både tage prøvedyk, begyndercertifikater eller advanced dykkercertifikater, når du skal dykke i Asien. Kontinentet er et af de bedste i verden, når det kommer til muligheden for at tage dykkercertifikat - dels fordi udbudet er stort og fordi det er billigt! Vi samarbejder med de bedste dykkerskoler i Thailand, Indonesien, Malaysia, Maldiverne og Filippinerne. Det er din garanti for, at du får en god oplevelse og er tryg, når du skal lære at dykke. Tag dig PADI Open Water eller dit Advanced Open Water-dykkercertifikat på din rejse i Asien. 

Hvor vil du dykke i Asien?

I Asien findes der som nævnt masser af muligheder for at lære at dykke. Uanset om du er nybegynder eller en mere erfaren dykker, så er der muligheder for alle. Dyk ned i det lune asiatiske hav, og oplev livet under overfladen i form af farverige koralrev og vildt dyreliv. Har du allerede dit dykkercertifikat, kan du tage et fundive i Asien i stedet. 

Læs mere om: 

Drømmer du om at dykke i Asien? 

Har du svært ved at beslutte dig for, hvor du skal dykke i Asien, eller hvilket slags dykkerkursus du skal booke, så skriv til os. Så hjælper vi dig med planlægningen af dit eventyr!

Jeg vil vide mere om dykning i Asien

Hvorfor dykke i Asien med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dykker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.