{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dykning i Malaysia

diving-manta-rays-and-diver-cover
perhentian-islands-turtle-underwater-malaysia-sidebar

Vil du dykke i Malaysia?

Malaysia er et fantastisk sted at dykke. Især området omkring Perhentian Islands, hvor vi samarbejder med et dykkercenter i absolut særklasse, er ét af de steder, hvor du kan opleve vanvittig smukke koralrev og en god sigtbarhed - typisk på mellem 10 og 20 meter året rundt.

Jeg vil vide mere om dykning i Malaysia

Dykning i Malaysia for både nybegyndere og rutinerede

Mange får deres første erfaring med dykning under en backpackerrejse, og især et PADI Open Water Certificate er et populært valg hos nybegyndere. Der er hundredvis af muligheder for dykning over hele verden, og Malaysia er ét af de steder, vi virkelig kan anbefale. Det er der flere grunde til. Dels så samarbejder vi med en utrolig dygtig dykkeroperatør, og dels så er dykkercenteret beliggende på Perhentian Islands, som er et fantastisk sted at bruge sin tid. Nå ja, og så er det billigt at lære at dykke i Malaysia. 

Uanset dit dykkerniveau, så vil du finde gode dyk for alle. Du kan tage både begyndercertifikat, advanced og du kan købe fun dives, hvis du allerede har dykkercertifikatet i hus. Hvis ikke du ved, hvilket niveau der passer til dig, så anbefaler vi, at du tager en snak med os. Vi har hjulpet unge af sted på de fedeste dykkeroplevelser i mange år. 

Tag dit dykkercertifikat i Malaysia

Vi samarbejder med et fedt dykkercenter på Perhentian Islands, og ud over at du kan vælge imellem at bo i fællesværelse eller i privat bungalow, så er alle måltider inkluderet, beliggenheden er forrygende og så er det billigt! 

Fun Dives i Malaysia - for dig som allerede har et dykkercertifikat

Hvis du allerede har dykkercertifikat og har erfaring med at dykke, så kan du vælge at tage med på organiserede dykkerture, de såkaldte fundives. Du bliver sejlet ud til nogle lækre dykkerspots, og kommer til at opleve noget af de bedste dykning, som denne del af Malaysia har at byde på.

Vil du dykke i Malaysia?

Få hjælp til at planlægge din dykkerrejse til Malaysia. Vi svarer på alle dine spørgsmål, og sørger for, at du får planlagt dit dykkerkursus eller dine fundives ind, så de passer til resten af din rejse.

Skriv til os og hør mere! 

Hvorfor dykke i Malaysia med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dykker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.