{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dykning på Yasawa-øerne

Dykning på Yasawa Islands
Dykning på Yasawa Islands

Dykning på Yasawa Islands

Yasawa-øerne er skønne i sig selv, men glem ikke at udforske livet under havoverfladen. Det krystalklare hav indbyder i den grad til dykning og snorkling, og når du dykker i Fiji kan du være sikker på at få den bedste undervisning af yderst erfarne dykkerinstruktører. Dykning på øerne er kendt for sin gode sigtbarhed og de behagelige vandtemperaturer.

Hør mere om dykning på Yasawa-øerne!

Dyk med rokker i Yasawa

Du kan dykke på Yasawa-øerne i Fiji året rundt, men det er fra maj til oktober, at du kan møde rokkerne. Rokkerne besøger naturens egne 'rengøringsstationer', hvor fiskene kommer og spiser parasitter for at rengøre deres skrammer og sår - lidt som et spa.

En dykkeroplevelse i havet omkring Yasawa Islands i Fiji kan give dig adgang til at dykke i områder, hvor der endda kan spottes mere end 10 rokker ad gangen - et sjældent og helt særligt syn. Hvis du skal rejse til Fiji og Yasawa-øerne skal du benytte dig af muligheden for at dykke, uanset om du vil tage dit dykkerbevis som nybegynder, eller udvide dit eksisterende dykkerbevis.

Hvorfor dykke på Yasawa-øerne med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du dykker.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.