{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i Sydafrika

Frivilligt arbejde i Sydafrika | KILROY
Frivilligt arbejde i Sydafrika

Frivilligt arbejde i Sydafrika

På et frivilligprojekt i Sydafrika giver du en del af dig selv til andre mennesker og dyr, som har brug for dig og din hjælp! Du udfordrer dig selv, og får samtidigt en givende oplevelse, du aldrig glemmer. Når du tager afsted for at udføre frivilligt arbejde i Sydafrika, får du mulighed for at lære en masse nyt samtidig med, at du kommer til at lære en masse andre unge frivillige fra hele verden at kende. Hvis du vil arbejde med mennesker, har vi flere projekter, hvor du hjælper til på forskellige projekter i landsbyer, hvor der er brug for det. Derudover er der mange spændende projekter med dyr i Sydafrika, hvor du virkelig kan gøre en forskel!

Som frivillig på et af vores projekter i Sydafrika bruger du dine ressourcer og viden til at redde hvidhajer, beskytte pingviner og hjælpe med at bevare Afrikas "big 5". Det er en fantastisk mulighed for at komme tæt på Afrikas vilde dyreliv på en anderledes og utraditionel måde.

Book et møde og hør om muligheden!

Hvorfor arbejde frivilligt i Sydafrika med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Læs mere om at arbejde frivilligt i Sydafrika

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.