{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Marinekonservering

Frivillig på marinekonserveringsprojekter | KILROY
Frivillig på marinekonserveringsprojekter | KILROY

Hvorfor arbejde frivilligt med marinekonserveringsprojekter?

Hvis du drømmer om at udforske og være med til at bevare verdens skrøbelige maritime økosystem samtidig med, at du dykker i nogle af de lækreste dykkerspots i verden, så er marinekonservering noget for dig! Ved at arbejde frivilligt med marinekonservering kommer du til at arbejde sammen med andre internationale frivillige, og du får mulighed for at udforske og bo i nogle af verdens smukkeste og mest unikke destinationer samtidig med, at du bidrage positivt til at bevare det udsatte maritime økosystem.

Book et møde og hør alt om mulighederne!

Hvad kan du arbejde med?

71% af vores planet er dækket af vand, men desværre er det en realitet, at havet er truet mere end nogensinde af plastic, overfiskeri og mangel på opmærksomhed omkring den skade vi forvolder verdenshavene hver dag. 

Marinekonserveringsprojekterne fokuserer på at genskabe ødelagte maritime økosystemer og beskytte truede dyrearter. Som frivillig hjælper du til med at forske og skabe opmærksomhed omkring de arter og udfordringer, som vi endnu ikke forstår til fulde. Det kan blandt andet være gennem research og analyser af koralrev, udvikle infomateriale, overvåge skildpadder i deres naturlige habitat og mange, mange andre spændende opgaver.

Uanset om du er på dit sabbatår, er studerende, tager en pause fra erhvervslivet eller er på en større jordomrejse, er der altid mulighed for at blive involveret i spændende marinekonserveringsprojekter.

Skriv til os og hør mere!

Hvorfor skal vi hjælpe dig med at arbejde frivilligt?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser, og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.