{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Natur & Miljø

Frivilligt arbejde med natur & miljø i udlandet | KILROY
Frivilligt arbejde med natur & miljø i udlandet | KILROY

Frivilligt arbejde med natur & miljø i udlandet

Går du med en drøm om at gøre en forskel for vores planet og er du ikke bange for at få lidt snavs under neglene? Hvis du ønsker at være med til at bevare vores unikke natur og miljø i verden, og det er din drøm at arbejde i regnskove og med truede planter og koralrev, så kan vi anbefale et ophold som frivillig på et af de mange spændende natur- & miljøprojekter.

Bliv frivillig og vær med til at bevare naturen

Vælg et frivillige projekt hvor du gør en forskel. Arbejd side om side med de lokale på projekter der gør en reel forskel. Du kan bl.a. hjælpe med at udvikle metoder og planer for bevarelse af særligt udsatte områder, hjælpe med bæredygtig opdyrkning og sikre, at lokalmiljøerne ikke tager varig skade i populære turistdestinationer. Når du deltager i et frivillige projekt, er du med til at gøre en forskel for både de lokale og planten.

Projekterne varierer i længde og fokus, men de giver alle en unik oplevelse, hvor du vil gøre en forskel sammen med andre frivillige fra hele verden, og som du vil huske resten af dit liv. Lad os hjælpe dig med at finde det perfekte frivillige miljøkonserveringsprojekt til dig. Har du nogle spørgsmål? Skriv til os.

Book et møde og få hjælp til planlægningen!

Hvorfor skal vi hjælpe dig med at arbejde frivilligt?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.