{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Frivilligt arbejde i udlandet F.A.Q.

Frivilligt arbejde i udlandet med børn og lokalsamfund
Frivilligt arbejde i udlandet med børn og lokalsamfund

Ofte stillede spørgsmål om frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde kan være en udfordring både fysisk og mentalt. Hvis du ønsker at lave frivilligt arbejde på din rejse skal du forberede dig, og interessere dig for at lære en ny kultur at kende. Mange spørgsmål dukker op undervejs, og herunder vil vi prøve at besvare de mest almindelige spørgsmål vedrørende frivilligt arbejde i udlandet.

Hvorfor deltage i frivilligt arbejde i udlandet?

Det første spørgsmål man bør stille sig selv når man overvejer at deltage i frivilligt arbejde i udlandet er, hvorfor man ønsker at deltage. Det er vigtigt at indse, at frivilligt arbejde ikke er en badeferie men en, til tider, udfordrende oplevelse, og at man forventes at deltage i arbejdet hver dag (normalt ikke i weekender) samt vise interesse for det der skal udføres. Til gengæld får du et stort udbytte fra projekterne i form af nye venner, oplevelser og følelsen af at have gjort noget særligt på din rejse.

Hvor længe skal jeg være frivillig i udlandet?

Vores projekter strækker sig fra 1 uge og helt op til ca. 30 uger. De fleste projekter har et minimum antal uger de forventer at du deltager som frivillig, og derfra er det op til dig at bestemme hvor længe du ønsker at hjælpe. Det er vores erfaring, at nu længere tid du deltager i et projekt, nu større er udbyttet for alle parter.

Hvilke egenskaber bør jeg have som frivillig på projekter i udlandet?

Det vigtigste er, at du er åben overfor nye kulturer og oplevelser, fleksibel, proaktiv og fast besluttet på at arbejde hårdt - hverdagen på et frivilligt projekt kan være en del anderledes, end den du kender hjemmefra. De fleste projekter er drevet af "non profit" organisationer og projekterne er ikke altid super organiserede og resourcerne er ofte sparsomme.

Det eneste du skal kunne hjemmefra for at deltage i vores projekter, er engelsk - både så du kan kommunikere med de andre frivillige og så de lokale også får mulighed for at forbedre deres sprogfærdigheder. På de fleste projekter i Sydamerika og Mellemamerika kræves der et kendskab til spansk eller portugisisk, og undervisning tilbydes inden projektet starter og undervejs. På denne måde udvikler du dine sprogfærdigheder og lærer det af de lokale undervejs.

Sidst, men ikke mindst, så husk på, at du er en del af et større puslespil og alle brikkerne i sådan et puslespil er lige vigtige, uanset hvor store eller små de må være. Nogle gange kan arbejdet føles ubetydeligt, selvom det kan være afgørende for projektet!

Gør jeg egentlig en forskel som frivillig i udlandet?

Som frivillig i udlandet donerer du din tid, energi og viden og du støtter uddannelse i udlandet for børn og unge i områder, hvor undervisning ellers ikke var en mulighed. På vores dyreprojekter hjælper du med de gentagende, men vigtige, opgaver der kræves for at dyrene får et så naturligt liv som muligt. På vores miljøprojekter sikrer du bevaring af natur og miljø i områder som ellers ville være truede og uddø.

På et frivilligt projekt bliver du en del af noget større og effekten af din indsats som frivillig kan ikke underkendes. Med forventningerne på plads og en åben, fleksibel indstilling hjælper du som frivillig med at aflaste overbebyrdede samfund, samtidig med du inspirerer, motiverer og deltager aktivt i projektet side om side med de lokale.

Hvad er inkluderet i prisen?

Bolig er altid inkluderet i prisen. Du vil typisk blive indlogeret i et "volunteer house" eller på hostel. Nogle gange kan du vælge at bo hos en lokal familie (homestay) eller at dele et værelse med en anden frivillig. Nogle steder er det også muligt at betale lidt ekstra og få et privat værelse.

De fleste måltider er inkluderet. Nogle steder er alt med inkluderet og andre steder kun en del af dem. Det er simpel mad, så husk at fortælle os på forhånd hvis du har nogle helbredsmæssige ting, der skal tages højde for eller allergier.

Transporten mellem din bolig og projektet er typisk inkluderet (der kan være undtagelser). For det meste, er transfer mellem lufthavnen og din frivillig bolig også inkluderet.

Da vores projekter varierer meget alt efter land og regioner, er det vigtigt at du spørger vores rejseeksperter om de forskellige detaljer ift. dit specifikke projekt.

Skal jeg have en særlig uddannelse eller erfaring for at blive frivillig?

Nej. Alle kan blive frivillige og yde deres hjælp. Dog kan vores rejsekonsulenter hjælpe dig med at finde et volontørprojekt der passer til din uddannelse eller interesse, hvis du fortæller os hvad du læser eller hvad du interesserer dig for. På den måde kan vi sammen sikre, at du får et meningsfyldt ophold, både personligt og professionelt. Der findes få projekter med mere komplicerede opgaver, som kan have krav til uddannelse såsom arbejde indenfor sundhedssektoren og pasning af dyr. Hvis dette er et krav vil vores rejsekonsulenter informere dig omkring dette.

Bør jeg medbringe penge eller gaver til projektet?

Undgå at tage pengegaver med til projekterne. Hvis du ønsker at medbringe gaver til f.eks. lokale børn eller unge så er tøj, blyanter og bøger gaver der vil falde i god jord. Køb det gerne ved ankomst, så du støtter økonomien i landet. Mens du er på projektet kan du tale med de lokale koordinatorer om, hvordan du ellers kan hjælpe hvis du ønsker det.

Kan jeg selv finde et frivilligt arbejde i udlandet?

Det kan du sikkert godt, men vi anbefaler det ikke. Det er rigtig svært at vide om projektet har korte eller lange mål eller om det er etableret for at hjælpe lokalbefolkningen eller et ønske fra rejsende. Hvis noget går galt på et af vores projekt har du back-up 24/7 og vi er der både før, under og efter dit ophold.

De frivillige projekter som vi arbejder sammen med, har til formål at hjælpe dem der har brug for det, og vores projekter har fokus på det vigtige - at forbedre levestandarden for børn, unge, dyr eller naturen. Derudover sikrer vi, at projekterne gavnes økonomisk af din deltagelse.

Hvor kan jeg blive frivillig?

Vi har mange fantastiske frivillige projekter over hele verden, både indenfor børn og lokalsamfund, natur beskyttelse, vilde dyr og marinekonservering. Tjek alle vores frivillige projekter ud her.

Hvorfor arbejde frivilligt i udlandet med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser, og at dit frivillige arbejde rent faktisk kommer lokalsamfundene til gavn.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men når du skal arbejde frivilligt, er du nødt til at planlægge et pænt stykke tid i forvejen. Det hjælper vi dig selvfølgelig med.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.