{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kajak i udlandet

Sejl kajak i udlandet | Kajaksejlads i udlandet | KILROY
Sejl kajak i udlandet | Kajaksejlads i udlandet | KILROY

Sejl kajak i udlandet

Ro, natur, landskaber og så oven i købet helt tæt på naturen. Glid igennem det stille vand, mens du nyder de smukke landskaber I sejler forbi. Der er ikke nogen særlige krav for at kunne ro i kajak - du skal blot have lyst til at opleve verden fra en anden vinkel.

Hør mere om kajaksejlads i udlandet!

De bedste kajakoplevelser i udlandet

Nogen gange er det bare bedre at opleve verden i et lavere gear i stedet for altid at køre på fuld speed. Kajak er den bedste måde at udforske kystlinier, smukke strande og hemmelige bugter på.

Var det f.eks. noget med en smuk sejltur i kajak i kanalerne i Tortuguero i Costa Rica mens I leder efter aber og dovendyr? Eller hvad med en kajaktur igennem Vietnams berømte Halong Bay? Det er dig, der bestemmer. Verden er din.

Hvorfor sejle kajak i udlandet med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen. Især når du skal på sprogskole.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.