{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rafting i udlandet

Rafting i udlandet | Riverrafting på din rundrejse | KILROY
Rafting i udlandet | Riverrafting på din rundrejse | KILROY

River Rafting i udlandet

River rafting i udlandet er ikke for svage sjæle. Du får et adrenalinrush, når du bliver kastet af sted og skubbet ned af floderne i hastig fart. Dygtige og uddannede instruktører lærer dig, og dit hold, hvordan I sikkert navigerer jer gennem de heftige bølger og strømme. Vi lover at du bliver gennemblødt, og vi lover, at du vil elske det!

Hør mere om rafting i udlandet!

Hvor kan jeg river rafte i udlandet?

Du kan rafte i floder verden over. Hvad med de legendariske 44 nedstigninger i den store Tully River i Cairns i Australien? Eller måske omgivet af den vildeste natur i Island? Eller har du lyst til at kombinere river rafting med en tur ned af Ganges floden, mens I sejler forbi templer og ashrams i Indien?

 

Hvad drømmer du om?

Hvorfor rafte med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.