{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sprogkursus i udlandet

Sprogkurser i udlandet med KILROY
Sprogkurser i udlandet med KILROY

Tag på sprogkursus i udlandet

Hvorfor ikke spice din rejse i et eksotisk land op med et nyt sprog? Vi kan hjælpe dig med at lære spansk i udlandet. Vi samarbejder med nogle af de bedste sprogskoler på populære backpackerdestinationer rundt i verden. Udover at lære et nyt sprog og kultur at kende, vil du møde en masse mennesker - både andre rejsende og lokale.

Hør mere om sprogkursus i udlandet!

Hvordan fungerer et sprogkursus i udlandet?

Du kan få undervisning alene, i par eller i mindre grupper, og sprogkurserne varer typisk fra 1 uge og op til 4 uger. Varigheden er egentlig op til dig, og hvor meget du vil have ud af kurset. Typisk arrangerer sprogskolerne også mindre ture i lokalområderne ved siden af undervisningen - en perfekt anledning til at du kan øve dig på sproget og samtidig opleve den lokale kultur.

Hos os kan du komme på spanskkurser i Caribien og i Nord-, Mellem- og Sydamerika. 

 

Hvorfor tage på sprogkursus med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen. Især når du skal på sprogskole.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.