{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Sprogkursus i spansk

Lær spansk i udlandet | KILROY
Lær spansk i udlandet | KILROY

Lær spansk på sprogsskole i udlandet

Spansk er et af de sprog, som flest mennesker taler i verden og med et spanskkursus i bagagen, vil du uden tvivl få en federe oplevelse på din rejse. Du møder og taler med de lokale, og samtidig får du erfaring du kan skrive på dit CV. Tag et spanskkursus og lær spansk eller forkæl dine spanskkundskaber med et brush-up kursus. Vi tilbyder spanskkurser i flere lande i Syd- og Mellemamerika.

Hør mere om spanskkursus i udlandet!

Når sprogskole ikke føles som skole!

Du kan få undervisning alene, i par eller i mindre grupper, og sprogkurserne varer typisk fra 1 uge og op til 4 uger. Typisk arrangerer sprogskolerne også ture i lokalområderne ved siden af undervisningen, så du kan øve dig på sproget samtidig med du oplever den lokale kultur.

Vi samarbejder med nogle af de bedste sprogskoler på populære backpacker-destinationer rundt i verden. Udover at lære et nyt sprog og kultur at kende, møder du helt sikkert nye mennesker - både andre rejsende samt lokale, hvilket gør det sjovt og anvendeligt at lære et nyt sprog.

Hvorfor lære spansk i udlandet med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du rejser.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen. Især når du skal på sprogskole.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.