Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Surfing på Bali | KILROY

Surfing på Bali

Prøv at forestil dig, at du er omringet af strand, fantastiske bølger, krystalklart vand, sol, og andre eventyrlystne unge der, ligesom dig, har en drøm om at styre surfboardet på Balis bølger. Det er det, som vil møde dig på af vores surf camps på Bali. Her er rig mulighed for at lære at surfe, for folk på alle niveauer! Surfing på Bali er virkelig en oplevelse, du aldrig vil glemme. Du kan både tage afsted blot for at surfe eller du kan gøre det til det perfekte stop undervejs på din rejse i Asien.

Hør mere om surfing på Bali!

Surf camp på Bali for nybegyndere og øvede

Hvis du er nybegynder, vil de veluddannede instruktører sørge for, at du bliver fortrolig med surfbrættet, og selvom du ikke tror det, så går der ikke lang tid, før du formår at stå op på brættet i længere tid. Og det er virkelig sjovt!

Hvis du er en erfaren surfer, så er surfskole på Bali din chance for at finpudse din teknik og færdigheder. Vores instruktører står altid klar til at udfordre dig, så du kan ride på bølgerne med stil. Her kan du se en video samt billeder om surfing på Bali.

Du kan surfe på Bali året rundt

Vores surf camps på Bali ligger blot en lille gåtur fra stranden og restauranter. Når du ikke har travlt på havets bølger, er der rig mulighed for at udforske den smukke ø og tage på naturoplevelser. Du møder andre unge på vores camps, og måske, får du venner for livet. Surfskolerne på Bali starter typisk nye kurser hver mandag året rundt, og du kan vælge en surfpakke på enten 1, 2 eller 3 uger.

Hvem tager på surf camp på Bali?

Alle! Så kort kan det siges. Som sagt, så er surfniveauet i surfcampen for alle. Det betyder også at sammensætningen består af unge fra hele verden, uanset niveau. Nogle ankommer sammen med venner, men mange kommer også solo. I virkeligheden betyder de ikke så meget, for når du er på surf camp på Bali, vil der være utrolig meget tid sammen med de øvrige i campen. Det gælder både når I surfer om dagen i hold, spiser aftensmad eller drikker drinks sammen i campen eller når der er forskellige dagsture, du kan melde dig på. Livsstilen i en surfcamp består udelukkende af gode vibes, så du skal ikke være nervøs for ikke at møde nye mennesker.

Hvorfor surfe på Bali med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du surfer.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.