{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfing på Bali | KILROY
Surfing på Bali | KILROY

Surfing på Bali

Prøv at forestil dig, at du er omringet af strand, fantastiske bølger, krystalklart vand, sol, og andre eventyrlystne unge der, ligesom dig, har en drøm om at styre surfboardet på Balis bølger. Det er det, som vil møde dig på af vores surf camps på Bali. Her er rig mulighed for at lære at surfe, for folk på alle niveauer! Surfing på Bali er virkelig en oplevelse, du aldrig vil glemme. Du kan både tage afsted blot for at surfe eller du kan gøre det til det perfekte stop undervejs på din rejse i Asien.

Hør mere om surfing på Bali!

Surf camp på Bali for nybegyndere og øvede

Hvis du er nybegynder, vil de veluddannede instruktører sørge for, at du bliver fortrolig med surfbrættet, og selvom du ikke tror det, så går der ikke lang tid, før du formår at stå op på brættet i længere tid. Og det er virkelig sjovt!

Hvis du er en erfaren surfer, så er surfskole på Bali din chance for at finpudse din teknik og færdigheder. Vores instruktører står altid klar til at udfordre dig, så du kan ride på bølgerne med stil. Her kan du se en video samt billeder om surfing på Bali.

Du kan surfe på Bali året rundt

Vores surf camps på Bali ligger blot en lille gåtur fra stranden og restauranter. Når du ikke har travlt på havets bølger, er der rig mulighed for at udforske den smukke ø og tage på naturoplevelser. Du møder andre unge på vores camps, og måske, får du venner for livet. Surfskolerne på Bali starter typisk nye kurser hver mandag året rundt, og du kan vælge en surfpakke på enten 1, 2 eller 3 uger.

Hvem tager på surf camp på Bali?

Alle! Så kort kan det siges. Som sagt, så er surfniveauet i surfcampen for alle. Det betyder også at sammensætningen består af unge fra hele verden, uanset niveau. Nogle ankommer sammen med venner, men mange kommer også solo. I virkeligheden betyder de ikke så meget, for når du er på surf camp på Bali, vil der være utrolig meget tid sammen med de øvrige i campen. Det gælder både når I surfer om dagen i hold, spiser aftensmad eller drikker drinks sammen i campen eller når der er forskellige dagsture, du kan melde dig på. Livsstilen i en surfcamp består udelukkende af gode vibes, så du skal ikke være nervøs for ikke at møde nye mennesker.

Hvorfor surfe på Bali med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du surfer.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.