{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfing i Sri Lanka

Surfing i Sri Lanka | KILROY
Surfing i Sri Lanka | KILROY

Tag på surfcamp i Sri Lanka

Har du lyst til at bo på stranden i en villa, få den bedste og fedeste surfundervisning på en surfcamp med andre unge fra hele verden? Så kan det være at du skal tage på surfcamp i fantastiske Sri Lanka. Her kan du virkelig slappe af og nyde livet, samtidig med at du får fantastiske naturoplevelser både på land og til vand.

Hør mere om surfing i Sri Lanka!

Hvordan er det at være på surfskole i Sri Lanka?

Vores surfskole starter hver mandag året rundt, og der er surfkurser for dig som er helt ny på brættet, samt kurser for dig som er den øvede surfer, og gerne vil blive bedre og finpudse teknikkerne. Vores dygtige instruktører i Sri Lanka står altid klar til at hjælpe dig med at blive sej på havets bølger. Surfskolen har plads til cirka 14 unge hver uge, og når I ikke surfer, kan I slappe af på de kridhvide strande eller i surfskolens jacuzzi. Der er også mulighed for at udforske de omkringliggende landsbyer, og opleve den lokale befolkning og kultur.

Hvorfor surfe i Sri Lanka med KILROY?

Sikkerhed

Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du surfer.

Altid til rådighed

Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!

Planlæg i forvejen

Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.