{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfing i Europa

Surfing i Europa | KILROY
Surfing i Europa | KILROY

Lær at surfe i Europa

Du behøver slet ikke rejse om på den anden side af jorden for at finde et godt surfspot. Europa har masser af fede surfspots, og især i Sydeuropa kan du fange nogle glimrende bølger. Vi kan arrangere ture langs kysten i Portugal, hvor der er flere gode spots. Kombinér det med den lækre mad, gode vin og en masse andre unge fra hele verden, og så har du et ophold i en af de surfcamps vi samarbejder med. 

Hør mere om surfing i Europa!

Der er surfing for alle, uanset hvilket niveau du er på. Vi kan hjælpe både nybegyndere og erfarne surfere med at få et fedt ophold med masser af udfordring!

Hvorfor surfe i Europa med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du surfer.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.