{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfing i Mellemamerika

Surfing i Mellemamerika | KILROY
Surfing i Mellemamerika | KILROY

Tag på surfcamp i Mellemamerika

Skal du til Mellemamerika som en del af din drømmerejse? Hvad siger du til at prøve kræfter med surfing på de blå bølger som en ekstra fed oplevelse oven i din rejse? Når du er på surf camp bor du sammen med andre unge, og samtidig får du den fedeste undervisning, bliver udfordret og hygger med de andre surfers.

Hør mere om surfing i Mellemamerika!

Er du 'rookie' eller 'expert' på et surfbræt?

Surfing er for alle, og undervisningen tilpasses efter dit niveau, da der undervises på alle niveauer, uanset om du er nybegynder eller erfaren surfer. Bolig, de fleste måltider samt undervisning, surf grej og camphygge er inkluderet i prisen, så det eneste du skal tilføje er flybilletten. Har du brug for hjælp til denne, skal vi selvfølgelig nok hjælpe dig.

Hvorfor surfe i Mellemamerika med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du surfer.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.