{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfing i Mexico

Surfing i Mexico | KILROY
Surfing i Mexico | KILROY

Surfcamp i Mexico

Drømmer du om at surfe på din rejse til Mexico? Hvis du aldrig har prøvet at surfe før, kan vi fortælle, at du virkelig er gået glip af noget. Du lærer det meget hurtigere end du tror, og der går ikke mange timer fra først surfundervisning, til at du står op på brættet og mærker tilfredsheden, når du har fanget en lækker bølge. Det er virkelig en oplevelse hvor du mærker havet og naturen, samtidig med at du bruger kroppen.

Hør mere om surfing i Mexico!

Vi kan hjælpe dig af sted på en surfcamp i Mexico uanset hvilket niveau du har i forvejen. Vi garanterer, at både nybegyndere og erfarne surfere bliver udfordret.

 

Hvorfor surfe i Mexico med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du surfer.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.