{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfing i Australien

Surfing i Australien | Lær at surfe i Australien
Surfing i Australien | Lær at surfe i Australien

Surfing i Australien

Det kommer nok ikke som den største overraskelse, at Australien er et af verdens allerbedste lande af surf i. Drømmer du om en tilværelse som surferdude eller surferchick langs de mange kilometer af sandstrande i Australien? Uanset om du er nybegynder eller en allerede øvet surfer, vil du modtage surfundervisning af instruktørerne, der står klar til at hjælpe dig med at entet blive fortrolig med brættet eller finpudse dine teknikker.

Hør mere om surfing i Australien!

Du kan komme på surfskole af forskellige dages varighed i f.eks. Brisbane, Byron Bay og i Sydney. Her møder du masser af andre unge, hvilket er med til at gøre stemningen i campen helt unik.

Hvorfor surfe i Australien med KILROY?

Sikkerhed
Vi samarbejder kun med partnere, vi kan stå inde for - både hvad angår sikkerhed og kvalitet. Så er du sikker på, at tingene er i orden, når du surfer.
Altid til rådighed
Vi er der altid. Hvis noget uforudset skulle dukke op, kan du være sikker på, at vi gør alt for at hjælpe dig!
Planlæg i forvejen
Vi elsker også at freestyle, når vi rejser, men nogle gange kan du spare værdifuld rejsetid ved at planlægge i forvejen.

Hvad drømmer du om?

Fandt du ikke, hvad du søgte efter?

Se alle vores aktiviteter {{ mdiChevronRight }}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.