{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Working Holiday i udlandet

Tag på Working Holiday i udlandet - tjen penge mens du rejser
Working Holiday i udlandet - tjen penge mens du rejser

Drømmer du om at tjene penge til din rejse, mens du rejser?

Hvis du er mellem 18 og 30 (nogle gange endda 35!) år, kan vi hjælpe dig med at opfylde din drøm om at bo og arbejde Down Under i Australien, New Zealand og Canada. Rejs og oplev disse fascinerende lande mens du tjener penge!

Working Holiday er den bedste kombination af arbejde og rejse

Kombinationen af arbejde og ferie giver dig en unik oplevelse såvel som en god indsigt i den lokale kultur i Australien, New Zealand og Canada og den lokale befolkning. Du har mulighed for at opleve alt det, som almindelige turister aldrig kommer tæt på!

Med et Working Holiday visum kan du få midlertidig arbejdstilladelse i:

  • Australien
  • New Zealand 
  • Canada

Det betyder, at du kan arbejde og tjene penge alt i mens du rejser rundt i disse fantastisk smukke lande. Dine rejseplaner bliver mere fleksible - du kan arbejde en enkelt måned et sted og rejse videre til din næste destination, hvor du kan lede efter dit næste job. Win-win!

Er det let at finde job i udlandet?

Det er ofte intet problem at finde et job - det afhænger i de fleste tilfælde af dine egne krav og forventninger til et job. Du skal ikke forvente at stige nævneværdigt i din akademiske karriere under et Working Holiday, men hvis du er tilfreds med et job i en restaurant, med rengøring, som picolo eller måske endda et job som guide, dykkerinstruktør eller kvægfarmer, så kan vi garantere dig et succesfuldt og oplevelsesrigt ophold, og international erfaring er et boost til dit CV. Intentionen med Working Holiday er uden tvivl også ferie, men hvor du arbejder og derved finansierer oplevelserne undervejs.

Hvordan planlægger jeg mit Working Holiday eventyr?

Under planlægningen af Working Holiday i Australien, New Zealand og Canada vil der højst sandsynligt være en del spørgsmål; Er det let at finde et job? Hvor meget kan jeg forvente at tjene? Hvordan finder jeg et sted at overnatte? Hvordan kombinerer man et almindeligt job med fornøjelse og oplevelser?

Vi anbefaler, at du tilvælger vores Working Holiday ankomstpakke sammen med dit visum. Indholdet og aktiviteterne afhænger af destinationen, men uanset hvor du skal hen, henter vi dig i lufthavnen, arrangerer de første nætters indkvartering, besvarer spørgsmål og hjælper dig med at komme godt i gang med jobsøgningen og alle mulige andre praktiske ting.

Tjek vores Working Holiday pakker ud

Hvorfor skal jeg tage på Working Holiday med KILROY?

Sikkherhed

Vi samarbejder kun med partnere, som alle er grundigt undersøgt og kvalitetstjekket, så du kan føle dig tryg og være sikker på, at der er styr på det hele.

Vi har din ryg

Vi er med dig hele vejen. Hvis noget uventet skulle ske, kan du være sikker på, at vi er der til at hjælpe dig.

Planlæg

Vi er vilde med at freestyle, men det er en god idé at booke et par ting, inden du tager afsted, så du er fri for at bruge dyrebar rejsetid på at de ordne praktiske ting. Overlad det til os.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.