{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Antarktis

antarctica-glaciers-cover
antarctica-penquins-jumping-sidebar

Rejser til Antarktis - Is så langt øjet rækker

Antarktis er for mange det sidste kontinent som skal opleves. En rejse til Antarktis er helt unik og du oplever at komme langt, langt, langt væk fra civilisationen og så tæt på Antarktis' dyr og natur, at vi lover dig at du får gåsehud - og ikke på grund af Antarktis' klima! En rundrejse til Antarktis er simpelthen en enestående oplevelse som ikke kan sammenlignes med noget som helst andet på vores jord.

Skriv til os og hør mere! 

Antarktis - en gigantisk ørken

Antarktis er Jordens sydligste kontinent. Det er beliggende i det antarktiske område på den sydlige halvkugle, næsten udelukkende syd for polarcirklen, og er omgivet af Det Sydlige Ocean. Kontinentet er med sine 14 mio. km2, det femte største kontinent efter Asien, Afrika, Nordamerika og Sydamerika. Omkring 98% af Antarktis er dækket af is, i gennemsnit på mindst 1,6 km i tykkelse.

Antarktis er desuden et af de koldeste, tørreste og mest blæsende kontinenter på jorden, og har den højeste gennemsnits-højde for alle kontinenterne. Antarktis betragtes som ørken, med en årlig nedbør på kun 200 mm langs kysten og langt mindre inde i landet.

Hvordan rejser man til Antarktis?

I dag tilbydes der flere og flere rejser til dette unikke område, hvor en stor del heraf er turisme. Turene er dyre, men inkluderer oftest fuld forplejning, overnatninger og transporten fra det sydlige Argentina (Kap Horn) gennem Drake Passage ned til Antarktis. Stort set alle rejser til Antarktis starter og slutter i Ushuaia, Argentina. Du kan derfor passende kombinere din rejse til Antarktis med en rejse til Argentina, og evt. andre lande i Sydamerika. Vi vil med glæde hjælpe dig med at sammensætte din rejse ud fra dine drømme, ønsker og budget.

Hvordan rejser man rundt på Antarktis?

Vi tilbyder en lang række oplevelsesrejser, der indeholder ture til Antarktis. En af belønningerne ved at rejse hele vejen til Antarktis, er når du passerer Drake Passage om bord på båden M/S Expedition, som vil få dig sikkert frem. Undervejs ser du leopardsæler på flydende isflager, enorme pingvinkolonier og ofte får skibet følgeskab af hvaler, albatrosser og andre havfugle - en oplevelse for livet! Du får også mulighed for at gå i land på Antarktis, og stå side om side med pingvinerne. Hvis du tør, kan du jo tage en svømmetur i det forfriskende hav?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.