{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Caribien

Rejser til Caribien | KILROY
Rejser til Caribien | KILROY

Rejser til Caribien - velkommen til paradis

De Caribiske øer er stedet, hvor du kan ligge en hel dag i en hængekøje med en kokosdrink, bare slappe af og nyde det fantastiske vejr, mens batterierne bliver ladet op. For de mere eventyrlystne findes der et hav af forskellige vandsportsaktiviteter at vælge imellem og masser af storslået og meget forskellig natur. Caribien består af mere end 5000 øer og strækker sig fra Florida i nord til Venezuela og Colombia i syd.

Skriv til os og hør mere!

Oplev salsaparadiset Cuba

En rejse til Cuba er en favorit blandt unge og nysgerrige mennesker med interesse for historie, fantastisk musik og særligt salsadans. på rejsen til Caribien er Cuba stedet, hvor du kan tilegne dig lidt ekstra viden om landets historie og kultur, samtidig med at du bliver lidt bedre til det med rom og cigarer! Tag på et spanskkursus i den charmerende hovedstad Havana, slap af på i et casa particulares og nyd de gode strande eller tag på en oplevelsestur, hvor du virkelig får set øen.

Læs mere om rejser til Cuba her.

Rejser til Jamaica

Når du rejser rundt i Caribien, bør du overveje Jamaica, der ligeledes er en interessant kulturoplevelse. For alle dem der synes, at det perfekte feriesoundtrack består af reggaemusik, er Jamaica stedet. Her er fest, farver, glade mennesker og eventyrlige strande. Rejsen til Jamaica er en rejse til et land, hvor tiden praktisk talt står stille, og hvor hverdagens stress er langt, langt borte.  

Læs mere om rejser til Jamaica her.

Rejser til Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er endnu en favorit blandt rejsende til Caribien. Priserne er forholdsvis lave, strandene smukke og vinden perfekt for populære vandsportsgrene som kitesurfing og windsurfing. Når du rejser til Den Dominikanske Republik, rejser du desuden til et caribisk paradis fyldt med smukke sandstrande og masser af tropiske lækkerier, du kan både spise og drikke.

Læs mere om rejser til Den Dominikanske Republik

Rejser til Trinidad & Tobago

Trinidad and Tobago er et oplagt sted besaøge under det berømte karneval hvert år i februar. Det er virkelig en fest, fyldt med calypsomusik og dansende, glade mennesker. Perfekt for dem der elsker at kombinere strandferie med musik og dans. Hvis du rejser til Caribien, og er i tvivl om, hvilket land du skal besøge, så bør en rejse til Trinidad & Tobago helt klart være inde i dine overvejsler.

Læs mere om rejser til Trinidad & Tobago her.

Hvordan er prisniveauet på din rejse til Caribien

Caribien er generelt kendt som en dyr destination, og en rejse hertil kan blive en bekostelig affære sammenlignet med mange andre regioner i verden. Udvalget af backpackermuligheder er også mindre end i f.eks. Sydøstasien. Når du rejser rundt i Caribien vil du finde ud af, at priserne varierer fra ø til ø og land til land, og det hele kommer i sidste ende an på, hvordan du rejser. Er du mest til femstjernede hoteller og fancy restauranter, er det klart, at prisniveauet bliver derefter. Det er dog også muligt at rejse billigere og bo på hostels, når du rejser til Caribien, men du skal gøre dit forarbejde (eller lade os hjælpe dig med dette), inden du rejser af sted.  

Vejret i Caribien

Orkansæsonen er fra maj til oktober og i den periode kan vejret være ustabilt. Til gengæld er det generelt billigere at rejse i den periode. Resten af året er vejret næsten altid godt her.

5 gode tips til din rejse til Caribien

  • Vær opmærksom på, at selvom Caribien geografisk er tæt på USA er det ikke nødvendigvis lig med, at de taler engelsk. De caribiske øer har været spanske, franske og hollandske kolonier, hvorfor det også vil variere, hvilket sprog der tales. Forbered dig på nogle basis-gloser i det land, du skal besøge. 
  • Lad være med at have smykker på, når du dykker eller snorkler. Når de skinner i vandet, kan de virke som sølvfisk, der kan tiltrække opmærksomhed fra bestemte typer af caribiske havdyr som f.eks. barracudaer. 
  • Det er ikke velset at rende rundt i badetøj, når du besøger restauranter og butikker på øerne, så sørg for at have t-shirt eller shorts klar til når du skal forlade stranden.
  • Hvis du vil spare penge på din rejse til Caribien, så sørg for at kigge på noget andet end blot prisen på flybilletten. Der kan være stor variation i prisniveauet på øerne, så selvom det er dyrere at flyve til én ø, kan din rejse godt blive billigere samlet set, fordi prisniveauet i landet er lavere. Sørg for at lave research på de øer eller lande, du gerne vil besøge. 
  • UV-styrken i Caribien er enorm. Sørg for at bruge mere solcreme, end du plejer, og sørg for at gå op i faktor! Det sidste du har lyst til, er bliver solbrændt, og tro os - Hvis der er et sted, man bliver nemt solbrændt, så er det i Caribien.  

Steder du bør se på din rejse i Caribien

Caribiens mange øer er kendetegnet ved det krystalklare vand, de hvide sandstrande og den afslappede atmosfære. Det kan du bl.a. opleve i Cuba, Bahamas, Jamaica, Den Dominikanske Republik & Barbados. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.