{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Når du rejser til Cuba, føles det lidt som at træde ind i en helt ny verden
Oplev Cubas særlige charme, når du rejser til Cuba

Rejser til Cuba - salsa, charme og Che!

Når du rejser til Cuba finder du hurtigt ud af, at her leves livet uden bekymringer. Du finder hurtigt ud af, hvor nemt det er at efterligne cubanernes charmerende og tilbagelænede livsstil. Cuba er fyldt til randen med fascinerende kultur, lækker mad, saftige drinks og varme, karismatiske mennesker. Her finder du grønne palmer på smukke strande, klatring og salsa og et helt specielt natteliv, men husk at tid ikke er et tema her på øen, så gør som de lokale: Slap af!

Skriv til os og hør mere!


Backpacking i Cuba

Hvis du vælger at rejse til Cuba, finder du ud af, at det er et forholdsvist nemt sted at backpacke på egen hånd. Det er dog en klar fordel, hvis du kan tale spansk, især hvis du bevæger dig udenfor Havana (hvilket du med stor sandsynlighed gør). Kan du slet ikke tale spansk på forhånd, anbefaler vi, at du tager et kort ophold på en sprogskole, hvor du kan lære spansk. Det giver dig en masse fordele, når du skal rejse rundt i Cuba, og hvis du evt. vælger at kombinere det med en rejse videre i Mellem- eller Sydamerika.

Backpacking i Cuba er uden tvivl en fantastisk oplevelse, og du kan glæde dig til at nyde de forrygende strande, de lækre lokale anretninger på små hyggelige tavernaer og, hvis du er i stemning til det, en omgang salsa inkl. lækre mojitos på en god fredag aften.

Bo lokalt på Cuba

Casa betyder hus på spansk, og i Cuba er et hus ikke bare et hus. I hvert fald ikke når det gælder de mange charmerende 'casas', der findes i stor stil i hele Cuba og især i hovedstaden Havana og andre større byer. Et sådant casa er rigtig nok et almindeligt hus beboet af en cubansk familie, som tilbyder rejsende overnatninger, og som for en ekstra skilling gerne vasker dit tøj og laver mad til dig. Familierne elsker at invitere gæster indenfor i deres hjem, og du vil hurtigt føle dig som en del af familien. At komme helt tæt på de lokale familier i Cuba er en oplevelse, du vil huske for livet.

Det bedste af Cuba

På en rejse til Cuba, bør du besøge hovedstaden, Havana, der er elegant på sin egen specielle og lidt dovne måde, samtidig med at det er en virkelig 'old school' by. Her er mange smukke bygninger og bydele, især Old Havana med dens smalle, hyggelige gader og smukke balkoner. Et klart must i Havana er Museo de la Revolución, det gamle præsidentpalads, du bør også svinge forbi den livlige avenue El Malecón, hvor tingene for alvor sker, når du rejser til Cuba. Du skal også smage på de lokale is, som mange kalder verdens bedste, og selvfølgelig må du heller ikke snyde dig selv for en tur ud på dansegulvet på en af de mange salsa-klubber. Vi kan anbefale at drikke en mojito eller tre, hvis du lige skal have løsnet lidt op i kroppen, inden du kaster dig ud i en svingom. Mojitoen kommer faktisk fra Cuba og fås ikke bedre noget andet sted i verden.

Vinales - Cubas bedste klatrested

Uden for Havana er Vinales, som er et af de mest anbefalelsesværdige steder, i hvert fald hvis man er til klatring - området har ganske enkelt nogle af verdens bedste klatresteder. Vinales er også et perfekt sted til en tur på cykel eller hesteryg og byder desuden på muligheden for at besøge en af de mange tobaksfarme. Et must see på rejsen til Cuba! 

Trinidad - Verdensarv og hvide strande

Ingen rejse til Cuba er komplet uden et smut til byen Trinidad, en af Caribiens bedst bevarede byer fra sukkerhandel-perioden og kolonitiden under spansk herredømme. Arkitekturen er imponerende smuk, og byen er i det hele taget et af de mest typiske og karakteristiske eksempler på det klassiske Cuba med pastelfarvede huse, flotte kirker og brostensbelagte gader. Byen er på UNESCOs særlige World Heritage List for særlig bevaringsværdig kultur og arkitektur. Samtidig er der massevis af trækplastre tæt på Trinidad: de flotte El Escambray-bjerge, kysten ved Casilda Bay og dens små bugter med krystalklart vand, hvidt sand og fremragende snorkel- og dykkermuligheder. Du må heller ikke gå glip af Valle de los Ingenios, sukkermøllernes dal, som også har World Heritage-status. På vejen til Trinidad fra Havana er det oplagt at stoppe ved Santa Clara, hvor man kan se Che Guevaras mindesmærke.

Også de indbydende hvide strande ved Varadero er værd at besøge for de fleste rejsende, og selvom Varadero er meget turistet, er det et udmærket sted at slappe af nogle dage, eventuelt på et af de mange - og forholdsvis billige - all inclusive-hoteller. Backpacking i Cuba kan sagtens lade sig gøre!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.