Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Cuba | Backpacking i Cuba | KILROY

Rejser til Cuba - salsa, charme og Che!

På en rejse til Cuba finder du hurtigt ud af, at her leves livet uden bekymringer. Du finder hurtigt ud af, hvor nemt det er at efterligne cubanernes charmerende og tilbagelænede livsstil. Cuba er fyldt til randen med fascinerende kultur, lækker mad, saftige drinks, varme og karismatiske mennesker. Her finder du grønne palmer på smukke strande, klatring og salsa, men husk at tid er ikke et tema her på øen, så gør som de lokale: Slap af!

Skriv til os og hør mere!

Backpacking i Cuba

Hvis du vælger at rejse til Cuba, finder du ud af, at det er et forholdsvist nemt sted at backpacke på egen hånd. Det er dog en klar fordel, hvis du kan tale spansk, især hvis du bevæger dig udenfor Havana (hvilket du jo med stor sandsynlighed gør). Kan du slet ikke tale spansk på forhånd, kan vi anbefale, at du tager et kort ophold på en sprogskole, så du kan lære spansk. Det vil give dig en masse fordele, når du skal rejse rundt i Cuba, og hvis du evt. kombinerer med Mellem- eller Sydamerika.

Backpacking i Cuba er, uanset hvad, en fantastisk oplevelse, og du kan glæde dig til at nyde de forrygende strande, de lækre lokale anretninger på en lille hyggelig taverna og, hvis du er i stemning til det, en omgang salsa inkl. lækre mojitos på en god fredag aften.  

Bo lokalt på Cuba

Casa betyder hus på spansk, og i Cuba er et hus ikke bare et hus. I hvert fald ikke når det gælder de mange charmerende 'casas', der findes i rigt mål især i hovedstaden Havana og andre større byer, men også i mindre befolkede områder. Et sådant casa er rigtig nok et almindeligt hus beboet af en cubansk familie, som tilbyder rejsende overnatninger, og også for en ekstra skilling vasker dit tøj og laver mad til dig. Familierne elsker at invitere gæster indenfor i deres hjem på denne måde, og du vil hurtigt føle dig som en del af familielivet. Disse casa-oplevelser er nogle af de bedste, du vil tage med dig hjem fra rejsen til Cuba.

Det bedste af Cuba

På en rejse til Cuba, bør du besøge hovedstaden, Havana, der er elegant på sin egen specielle og lidt dovne måde, samtidig med at den er virkelig 'old school'. Her er mange smukke bygninger og bydele, især Old Havana med dens smalle, hyggelige gader og smukke balkoner. Et klart must i Havana er Museo de la Revolución, det gamle præsidentpalads, men også den livlige avenue El Malecón, hvor tingene for alvor sker. Du må heller ikke glemme at de lokale is, som mange kalder verdens bedste, og så selvfølgelig kaste sig ud i eventyret på dansegulvet i en af de mange salsa-klubber. Her er du selvfølgelig nødt til drikke en mojito eller tre. Denne drink kommer fra Cuba og fås ikke bedre noget andet sted i verden.

Vinales - Cubas bedste klatrested

Uden for Havana er Vinales et af de mest anbefalelsesværdige steder, i hvert fald hvis man er til klatring - området har ganske enkelt nogle af verdens bedste klatresteder. Vinales er også perfekt for en tur på cykel eller hesteryg og byder desuden på muligheden for at besøge en af de mange tobaksfarme.

Trinidad - Verdensarv og hvide strande

Man bør også lægge vejen forbi byen Trinidad, en af Caribiens bedst bevarede byer fra sukkerhandel-perioden og kolonitiden under spansk herredømme. Arkitekturen er imponerende smuk, og byen er i det hele taget et af de mest typiske og karakteristiske eksempler på det klassiske Cuba med pastelfarvede huse, flotte kirker og brostensbelagte gader. Byen er på UNESCOs særlige World Heritage List over særlig bevaringsværdig kultur og arkitektur. Samtidig er der massevis af trækplastre tæt på Trinidad: de flotte El Escambray-bjerge, kysten ved Casilda Bay og dens nærliggende vige med krystalklart vand, hvidt sand og fremragende snorkel- og dykkermuligheder, plus Valle de los Ingenios, sukkermøllernes dal, som også har World Heritage-status. På vejen til Trinidad fra Havana er det oplagt at stoppe ved Santa Clara, hvor man kan se Che Guevaras mindesmærke.

Også de indbydende hvide strande ved Varadero vil friste de fleste rejsende, og selv om Varadero er meget turistet, er det et udmærket sted at slappe af nogle dage, eventuelt på et af de mange - og forholdsvis billige - all inclusive-hoteller. Backpacking i Cuba kan sagtens lade sig gøre!

En perle midt i det Caribiske Hav

Cuba er en ø-stat beliggende i det smukke Caribiske Hav. Her finder du hvide sandstrande, svajende palmer og smukke naturlandskaber. Besøg Havana, Trinidad og selvfølgelig også Vinales, når du er i landet. 

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

 1. Sammensæt din drømmerejse
 2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
 3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Aktiviteter i Cuba

Vil du gerne rejse til Cuba, men er i tvivl om, hvad du bør opleve?  Landet byder på mange forskellige former for aktiviteter, men især aktiviteter til vands er noget, der tiltrækker mange rejsende. Rejs rundt i en gruppe med andre backpackere eller tag på et sejl-eventyr i det smukke Caribiske Hav.

Se alle aktiviteter

Oplevelsesrejser i Cuba

Hvis du har brug for inspiration til, hvordan du bedst oplever Cuba, så tjek disse rejseforslag.

Kommende events

Benyt filter
Sortér efter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Vælg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  250000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fandt {{ filterCount }} aktivitet, sorteret efter

  Vi fandt {{ filterCount }} aktiviteter, sorteret efter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høj)
 • Pris (høj til lav)
 • Varighed (kortest først)
 • Varighed (længste først)
 • Navn A til Z
 • Se flere aktiviteter ({{remainingCards}})

  Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

  Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.