Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Serbia Belgrade Ny Night

Rejser til Serbien

Muskuløse mænd med army cut og tætsiddende hvide t-shirts står side om side med seriøse forretningsmænd og deres velklædte kærester. Et mix af folkemusik, techno og orientalt inspireret musik fylder luften. En aften ude i Serbien kan være en meget forskellig oplevelse i forhold til, hvad du er vant til, men i de større byer som Beograd og Novi Sad finder du også progressive barer og natklubber, inspireret af de fedeste steder i alverdens storbyer.

Jeg vil vide mere om rejser til Serbien!

Det pulserende og billige natteliv er en af grundene til, at mange unge flokkes til Beograd. Og hvis du er på jagt efter et underholdende og upcoming område, skal du kigge mod Betan Hala på Savamalas havnefront, hvor gamle lagerbygninger i de senere år er blevet omdannet til hyggelige caféer, restauranter og barer. For at få en mere centraleuropæisk oplevelse, skal du tage til Novi Sad, der er godt en times kørsel nord for Beograd.

Bjerglandskaber og Nationalparker

I løbet af den jugoslaviske turismes optur i 1970'erne og 1980'erne var Serbien, som er uden kyst, en noget overset destination, der i stedet besøgte kyststrækningerne i Kroatien og Montenegro eller bjerglandskaberne i Slovenien. Konflikter og krige med nabo-republikkerne har givet Serbien lidt af et bad-boy image. Men under overfladen er der meget mere i Serbien end machokultur og stridigheder. Når først du begynder at udforske landet, vil du opdage, at det er fyldt med smukke landskaber, bjerge, kløfter og skønne floder. Nationalparker som Fruška Gora i nord og Mount Tara i vest er det perfekte match, hvis du er til cykling og trekking, mens områder som Kopaonik og Zlatibor er oplagte, hvis du vil stå på ski om vinteren.

Et land rig på historie

Selv hvis du ikke er specielt historieinteresseret, er det svært ikke at bemærke Serbiens rige historie fra den romerske besættelse og Middelalderens gyldne dage til Ottomanernes herredømme og de efterkrigstidens kommunistiske indtog - alt sammen kan du opleve, når du ser på landets infrastruktur, bygninger og monumenter. I hovedstaden, Beograd, kan du ikke undgå at bemærke Kalemegdan-fortet, hvor der vil være spor fra alle disse tidsperioder.

Det serbiske køkken

Den lange periode med tyrkisk herredømme har efterladt et indtryk på det serbiske køkken, især når det kommer til de mange forskellige slags grillet kød, du kan spise. Der vil være små madboder, der sælger kebab af hakket kød (ćevapčići) på nærmest hvert eneste gadehjørne. En anden traditionsrig ret er Pljeskavica, der er en krydret kødplatte af svin, oksekød og lam - en ret du i øvrigt også kan få i både Bosnien og Montenegro. Hvis du er vegetar, kan det godt gå hen og blive lidt mere udfordrende, da serberne traditionelt set er glade for kød. Det kan dog sagtens lade sig gøre, også på restauranter.

Serberne elsker musik

Musik er populært i Serbien. Meget populært! Især om sommeren, hvor du kan besøge EXIT, der er en prisvindende musikfestival, der finder sted ved det spektakulære Petrovaradin Fort i Novi Sad i juli. Her finder du mere end 40 forskellige scener og festivalzoner. Hvis du vil have en lidt mere sjælden oplevelse, kan du besøge festivalen Guca, hvor store mængder øl og brandy bliver skyllet ned samtidig med optrædener i massevis.  

Sådan kommer du rundt i Serbien

Det er relativt nemt at rejse rundt i Serbien, og med forbindelser mellem langt de fleste byer og til de mest afsides dele af Serbien, er bus den klart mest populære transportform i landet. Der er dog enkelte togrejser, der er besværet værd. F.eks. er den rutsjebane-agtige rejse fra Beograd i syd og hele vejen til Bar i Montenegro særdeles smuk og en togrejse du ikke vil glemme foreløbig.

Du er nødt til at prøve at...

Smage: Šljivovica - en lokal blommebrandy
Se: Kalemegdan Fortress
Prøve: Trekking i Mount Tara
Opleve: Guca Festival

Vis mig Serbien

Byer og steder du bør opleve i Serbien.

Brug for inspiration?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Ture & aktiviteter i Serbien

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.