{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til San Jose  | Seværdigheder i San Jose | KILROY
Rejser til San Jose  | Seværdigheder i San Jose | KILROY

Rejser til San José - her starter rejsen rundt i Centralamerika

San José er et naturligt startpunkt for din rejse rundt i Costa Rica. Det er nemt at komme omkring, også selvom dine spansk kundskaber er meget begrænsede. San José har ingen strand men den kan du nå på 2-3 timer med bus, og du bestemmer om det skal være den Caribiske kyst eller Stillehavet. Begge kyster har magiske strande, men hvis du vil surfe i Costa Rica anbefaler vi at du tager til Stillehavskysten. Et godt tip: vær sikker på at du hopper på den rigtige bus, da der er direkte busruter og busruter der kører store omveje. I nogle tilfælde kan du komme ud for at skulle skifte bus på underlige tidspunkter.

Skriv til os og hør mere!

Ingen gadenavne i San José

Ja, den er god nok. Der er ingen gadenavne i Costa Rica og San José, så byen er inddelt i zoner. Den mest populære zone i San José er Avenida 1, og numrene stiger som du rykker væk fra centrum. Huse og bygninger er lave og ofte dekoreret i smukke farver.

Shopping i San José

Shopping i San José er overraskende godt hvis du leder efter surf og skater gear. Du kan få gode priser på brands som Volcom, Globe osv. Butikkerne har fed indretning, så du kan næsten ikke undgå at kigge indenfor uanset om du skal shoppe eller ej.

I centrum finder du små butikker, caféer og pubber, internationale caféer og restauranter. Det mest berømte supermarked i Costa Rica er El Mercado Central. Her kan du handle friske og eksotiske frugter, kød, fisk, tasker og smykker. Markedet er fyldt med lokale og der er en hyggelig stemning.

Rejsetips til San José

Hvis du leder efter action i San José, kan du besøge El Pueblo som er en lille 'by' med over 50 barer, restauranter, gallerier og shops. Du finder mange turister her. Hvis du vil lidt længere væk fra turiststederne, skal du besøge San Pedro campus og gaden Calle de la Amagura. Selvom du som hovedregel kan føle dig sikker i San José, skal du alligevel passe på dine ejendele. Du vil opleve at du vil blive mødt med smil og venlige mennesker overalt i Costa Rica.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.