Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Surfing er en oplagt aktivitet på din rejse til Costa Rica

Rejser til Costa Rica - Et sandt paradis

Costa Rica har et ekstremt varieret landskab, og dette smukke land rummer ikke mindre end 35 nationalparker, og intet andet sted i verden finder man så mange forskellige dyrearter på så lidt plads! Du kan finde mere end 850 forskellige fuglearter i dette lille naturparadis af et land.

Skriv til os og hør mere!

På en rejse til Costa Rica har du desuden gode muligheder for at lære spansk. Der findes mange forskellige måder at lære spansk på, enten som decideret spanskundervisning, eller som en del af et frivilligprojekt. 

Costa Ricas hovedstad: San José

Rejsen i Costa Rica begynder for mange i hovedstaden San José, der takket være landets status som surferparadis, et godt sted at fylde rygsækken med godt og billigt surfertøj. Der er blot to timers kørsel til både Stillehavskysten og Den Caribiske Kyst. 

San José er delt op i forskellige zoner, og det kan anbefales at bo i de sikreste zoner, nemlig zone 1-9. Plaza de la Cultura og byens katedral hører til de steder, man absolut bør se i San José.

Surfing i Costa Rica

Costa Rica har fantastiske surfspots, hvor verdenseliten mødes for at træne og konkurrere - også for begyndere kan det være en sjov oplevelse, da der er masser af muligheder for at surfe i Costa Rica. Jaco er ofte udnævnt til at være det helt store surferparadis. Her er altid masser af backpackere og beach parties, altid god stemning og muligheder for at møde nye rejsefæller i smukke omgivelser. Derudover er Santa Teresa også et glimrende sted at lære at surfe, hvis du rejser til Costa Rica. 

Landets vulkaner og vandfald

La Fortuna er først og fremmest er kendt for den legendariske vulkan, Arenal som har været aktiv og spyttende. Op til for en lille årrække siden, men hele området er meget forfriskende og smukt. En anden spændende aktivitet her er vandfaldsrapelling. Og vandfald er der i øvrigt massevis af i Costa Rica, så du kan glæde dig til at tage på opdagelse i smukke nationalparker. 

Flere andre steder i landet er der rigtig gode betingelser for bl.a. white water rafting, og Costa Rica er i det hele taget et perfekt sted for dem der søger lidt action og adrenalin på rejsen.

Frivilligt arbejde i Costa Rica

En rejse til Costa Rica behøver ikke nødvendigvis kun være ren afslapning. Hvis du har tid til det, kan du vælge at arbejde frivilligt på flere projekter med mennesker, natur og dyreliv i Costa Rica. På alle projekterne får du hands-on erfaring og du kommer tæt på de lokale dyr og mennesker. Du lærer om Costa Rica, lærer spansk og du gør en forskel. Læs mere om frivilligt arbejde i Costa Rica her.

Monteverde Cloud Forest

En rejse i Costa Rica bør tage dig til bjergene i dette naturområde, der er perfekte til trekking -  og udsigterne er fantastiske. Et godt rejsetip er, at spise frokost på en af de mange 'ranches' som ligger i området og tag på udkig efter den meget smukke og unikke Quetzal-fugl. Dette sted er meget specielt, især takket være den ofte tåge-indhyllede regnskov. 

Manuel Antonio og Quepos i Costa Rica

I Manuel Antonio ved Stillehavskysten finder man landets mest populære nationalpark. Her findes masser af eksotiske dyr, eksempelvis slanger, aber, kæmpestore firben, dovendyr - og selvfølgelig fugle i alverdens farver. Dette spændende område har mange flere trækplastre, bl.a. en række smukke og næsten øde, hvide sandstrande, så sørg for, at rejsen i Costa Rica går her forbi.

Den lille by Quepos oser af hygge, latinsk charme og afslapning, og bliver kun forskønnet af fascinerende flora og fauna, der omgiver byen. Her vil du løbe ind i mange forskellige spændende mennesker.

Tortuguero National Park

Nationalpark Tortuguero er det vigtigste æglægningssted for havskildpadder i hele Centralamerika og Caribien. Du må ikke snyde dig selv for at opleve disse fantastiske dyrs første spæde skridt, når de lige efter udklækning i sandet automatisk søger mod havet.

Vejret i Costa Rica

Costa Rica er et fantastisk land at rejse til i det meste af året. Hvis du rejser til Costa Rica i perioden omkring august til oktober, vil du opleve, at det er her, der kommer allermest regn. Til gengæld får du også de bedste surfbølger, og det opvejer den forøgede mængde af regn. 

I strandbyen Jaco ligger temperaturerne mellem 25 og 30 grader nærmest hele året, så uanset hvornår du er her, kommer du ikke til at fryse.

På din rejse til Costa Rica

Costa Rice er beliggende i Mellemamerika, og byder på masser af fede steder. San José er et godt sted at starte, og derudover anbefaler vi, at du kigger forbi La Fortuna, Monteverde, Santa Teresa og Quepos, der hver især byder på enten natur, strand eller masser af kulturliv. 

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.