{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Tag på snorkeltur i en af Costa Ricas National Parker
Surfing er en oplagt aktivitet når du rejser til Costa Rica

Rejser til Costa Rica - Et sandt paradis

Costa Rica har et ekstremt varieret landskab, og dette smukke land rummer ikke mindre end 35 nationalparker, og intet andet sted i verden finder man så mange forskellige dyrearter på så lidt plads! Du kan finde mere end 850 forskellige fuglearter i dette lille naturparadis af et land.

Skriv til os og hør mere!

På en rejse til Costa Rica har du desuden gode muligheder for at lære spansk. Der findes mange forskellige måder at lære spansk på, enten som decideret spanskundervisning, eller som en del af et frivilligprojekt. 

Rejser til Costa Ricas hovedstad: San José

Rejsen i Costa Rica begynder for mange i hovedstaden San José, der takket være landets status som surferparadis, et godt sted at fylde rygsækken med godt og billigt surfergear. Der er blot to timers kørsel til både Stillehavskysten og Den Caribiske Kyst herfra.

San José er delt op i forskellige zoner, og det kan anbefales at bo i de sikreste zoner, nemlig zone 1-9. Plaza de la Cultura og byens katedral hører til de steder, man absolut bør se i San José.

Surfing i Costa Rica

Costa Rica har fantastiske surfspots, hvor verdenseliten mødes for at træne og konkurrere - men også for begyndere kan det være en sjov oplevelse, da der er masser af muligheder for at surfe i Costa Rica. Jaco er ofte udnævnt til at være det helt store surferparadis. Her er altid masser af backpackere og beach parties, god stemning og muligheder for at møde nye rejsekammerater i smukke omgivelser. Derudover er Santa Teresa også et glimrende sted at lære at surfe, når du rejser til Costa Rica. 

Landets vulkaner og vandfald

La Fortuna er først og fremmest kendt for den legendariske vulkan, Arenal. Vulkanen var faktisk erklæret inaktiv, men gik i udbrud i 1968 helt frem til 2010. Hele området er meget forfriskende og smukt, du kan bl.a. tage på en kajaktur i søen ved vulkanen. En anden spændende aktivitet her er vandfaldsrapelling. Og vandfald er der i øvrigt massevis af i Costa Rica, så du kan godt begynde at glæde dig til at tage på opdagelse i landets mange smukke nationalparker. Måske har du allerede hørt om det berømte vandfald Rio Celeste?

Flere andre steder i landet er der rigtig gode muligheder for bl.a. white water rafting, og Costa Rica er i det hele taget et perfekt sted for dem, der søger lidt action og adrenalin på rejsen.

Frivilligt arbejde i Costa Rica

En rejse til Costa Rica behøver ikke nødvendigvis kun at være ren afslapning. Hvis du har tid til det, kan du vælge at arbejde frivilligt på flere projekter med mennesker, natur og vilde dyr i Costa Rica. På alle projekterne får du hands-on erfaring og du kommer tæt på de lokale dyr og mennesker. Du lærer om Costa Rica, lærer spansk og vigtigst af alt: du gør en forskel. Læs mere om frivilligt arbejde i Costa Rica her.

Monteverde Cloud Forest

Når du rejser til Costa Rica bør du gøre dig selv den tjeneste at tage ud og se de smukke bjergområder, der er perfekte til trekking -  og udsigterne er fantastiske. Et godt rejsetip er, at spise frokost på en af de mange 'ranches' som ligger i området og tage på udkig efter den meget smukke og unikke Quetzal-fugl. Dette sted er meget specielt, især takket være den ofte tåge-indhyllede regnskov. I Monteverde kan du komme op at gå blandt skyerne i Monteverde Cloud Forest, zipline i trækronerne, bungy jump og meget mere!

Manuel Antonio og Quepos i Costa Rica

I Manuel Antonio ved Stillehavskysten finder man landets mest populære nationalpark. Her findes masser af eksotiske dyr, f.eks. slanger, aber, kæmpestore firben, dovendyr - og selvfølgelig fugle i alverdens farver. Dette spændende område har mange flere trækplastre, bl.a. en række smukke og næsten øde, hvide sandstrande, så sørg for at slå et smut forbi når du rejser til Costa Rica.

Den lille by Quepos oser af hygge, latinsk charme og afslapning, og bliver kun forskønnet af fascinerende flora og fauna, der omgiver byen. Her kommer du tæt på mange forskellige spændende mennesker.

Tortuguero National Park

Nationalpark Tortuguero er det vigtigste æglægningssted for havskildpadder i hele Mellemamerika og Caribien. Du må ikke snyde dig selv for at opleve disse fantastiske dyrs første spæde skridt, når de lige efter udklækning i sandet automatisk søger mod havet.

Vejret i Costa Rica

Costa Rica er et fantastisk land at rejse til det meste af året. Hvis du rejser til Costa Rica i perioden omkring august til oktober, vil du opleve, at det er her, der kommer allermest regn. Til gengæld får du også de bedste surfbølger, og det opvejer den forøgede mængde af regn. 

I strandbyen Jaco ligger temperaturerne mellem 25 og 30 grader nærmest hele året, så uanset hvornår du er her, kommer du ikke til at fryse.

På din rejse til Costa Rica

Costa Rica er beliggende i Mellemamerika, og byder på masser af fede steder. San José er et godt sted at starte, og derudover anbefaler vi, at du kigger forbi La Fortuna, Monteverde, Santa Teresa og Quepos, der hver især byder på enten natur, strand eller masser af kulturliv. 

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.