Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Guatemala | Backpacking i Guatemala | KILROY

Rejser til Guatemala - Mayaer og magi

Guatemalas geografiske placering gør landet til et ideelt sted at starte sin rejse rundt i Centralamerika: mod nordvest grænser landet op til Mexico, i sydvest finder man Stillehavets indbydende kyst, Belize og det Caribiske Hav lokker mod nordøst, og endelig er der Honduras og El Salvador i sydøst. Man er med andre ord i hjertet af det hele i Centralamerika, og det er nemt at rejse fra land til land - men Guatemala er i sig selv et eventyrligt rejsemål, et af de bedste i Centralamerika, der fortjener stor opmærksomhed.

Skriv til os og hør mere!

Guatamala - et land for naturelskere

Guatemala har en unik biodiversitet og landet rummer en unik mangfoldighed af dyre-og plantearter. Også landskaberne er fortryllende: gigantiske bjerge med vidunderlige udsigter, kyststrækninger med sandstrande, fugtige, tropiske regnskove og køligere højlandsplateauer med gode vandremuligheder. Glem ikke vulkanerne, når du er her: landet har 37 af slagsen, og vulkanen Volcano Tajumulco er den højeste i Centralamerika!

Guatemalas mayakultur

Mayatempler er et must i Guatemala. Her er rigtig mange af dem, og en del af dem er placeret dybt inde i junglen. Især ruinerne ved Tikaler med rette berømte; her får du et indblik i den veludviklede og fascinerende mayakultur. En klatretur til toppen af en eller flere af pyramiderne vil blive belønnet med smukke udsigter over junglen og de forskellige pyramider, der stikker op gennem skovens grønne frodighed.

Flores, Livingston og Antigua

Tæt ved Tikal ligger landsbyen Flores, en af mange små, hyggelige landsbyer i Guatemala, der lokker med flotte huse og en god atmosfære. Man kan også hoppe på en båd til kystbyen Livingston, der skiller sig ud fra mange andre byer i Guatemala ved at have et udpræget afro-caribisk præg.

Også den gamle koloniby Antigua, der er på UNESCOs World Heritage-liste, bør du besøges. En virkelig smuk by med farverige huse, hyggelige barer og gode, lokale restauranter. Hvis du har muligheden, så besøg Antigua i påskeugen, Semana Santa. Denne højtid er en festival på disse kanter med optog og parader, sang og musik, samt blomster over alt i de pyntede gader.

Guatemala er også kendt for deres markeder i alle byer! Markedet med det eksotiske navn, Chichicastenango, er et af de bedste overhovedet

Guatemala for outdoor-fans

Guatemala er et paradis for outdoor-fans og naturelskere. Man kan trekke i junglen eller sejle i kano på dens floder, bestige vulkaner og bestille en spændende bådtur i mangrovesumpene ved den lille kystby Monterrico. Afslapningen kan efterfølgende passende foregå på landets caribiske strande eller ved de kølige bjergkilder og vandfald i Semuc Champey, der også byder på flotte huler og grotter!

Lago Atitlán

Tag bussen fra Antigua til landsbyen Panajachel. En smuk tur hvor du undervejs er garanteret fantastiske udsigter ud over de bjergskråninger, der passeres. Ved Panajachel finder du Søen Lago Atitlán. Tre kæmpe vulkaner, giver denne billedskønne sø et ekstra element. Herfra kan du sejle med en af de mange både ud til små øer og landsbyer i søen.

Yoga og sund mad i San Marcos

Et dejligt sted at give sig selv et langt frikvarter er den tilbagelænede og charmerende landsby San Marcos ved Lago Atitláns bredder. Stedet emmer af fred og ro, hyggelige hostels, god og sund mad og ikke mindst de mange udbud af yoga-undervisning og kurser inden for sundhed og velvære. Ja, der er en særlig, lidt hippieagtig stemning her. Prøv for eksempel den gode vegetariske mad og den forfriskende eucalyptus-sauna efter en gang yoga.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.