Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Honduras | Backpacking i Honduras | KILROY

Rejser til Honduras - tropisk paradis

Honduras er skøn – og så denne lille stat både nem og billig at rejse i! Her er mange gode oplevelser i naturen, bl.a. ved Rio Cangrejal or øerne Bay Islands. Du kan også tage på oplevelse i de fascinerende og smukke mayaruiner, eller nyde storbyens rytmiske kaos og forskellige seværdigheder i hovedstaden Teguchigalpa og byen San Pedro Sula. Honduras er både smuk og charmerende og er en ægte backpacker-perle.

Skriv til os og hør mere!

Rio Cangrejal

På en rejse til Honduras vil vi varmt anbefale, at du besøger det stadig uspolerede Rio Cangrejal. Når du ankommer her her, så træd inden for hos Jungle River Lodge - et helt specielt sted i naturen hvor flodens har formet og poleret klippestenene. Du kan smide dig på de blødt formede sten og nyde solen eller hoppe i det indbydende turkise vand, der omgivet af tropisk skov. Her er ikke mange andre turister, og når du er her, skal du opleve en af de heftige white water rafting-ture og en udflugt gennem den smukke grønne skov til et nærliggende vandfald.

Honduras' øperler: The Bay Islands

Forsæt til Bay Islands - Roatan og Utila - der byder på ægte caribisk stemning. Disse øer vil hurtigt vise sig at rumme størstedelen af landets turisme, især Roatan. Utila er den mindste af de to med en dejlig landsbyagtig stemning. Begge øer har overflod af vidunderlige sandstrande med gode snorkelmuligheder!

Honduras er et dykkerparadis: Utila og Roatan

Og så er der jo dykningen, som er absolut fremragende her. På Utila kan man booke sig ind på et hostel, der samtidig fungerer som dykkercenter og er placeret lige ved havet. Øerne er omgivet af verdens næststørste koralrev, The Belize Barrier Reef. Hvis du gerne vil dykke i Honduras kan du se vores udvalg af dykkerture og kurser i Honduras.

På Roatan kan man foretage et specielt haj-dyk. Denne slags dyk er for dykkere med lidt rutine, da man kommer ned på cirka 17 meters dybe, og virkelig et eventyr: Store grupper af hvalhajer vil cirkle rundt om dig, mens dit hjerte går amok. Men frygt ikke, du er i sikkerhed og denne enestående oplevelse vil du aldrig glemme.

Roatan og Utila har hver deres fordele. Utila er den lille og tilbagelænede, mens Roatan er lidt dyrere og samtidig har det mest livlige natteliv og et større udbud af restauranter og barer. En tredje ø, Guanaja, er lidt vanskeligere at komme ud til og selvsagt langt mindre turistet, men i høj grad et eventyr af de sjældne.

Mayaruiner i Honduras

Tæt ved grænsen til Guatemala finder du Copan, et område med fantastiske ruiner fra den omfangsrige og spændende mayakultur, der dominerede Mellemamerika flere århundreder før vor tidsregning. Disse ruiner er imponerende og giver et interessant indblik i den mystiske mayakultur. Desuden er flere af dem omgivet af jungle og et tropisk dyreliv, i form af bl.a. farverige papegøjer.

Teguchigalpa og San Pedro Sula

Hvis du længes efter storbyens fornøjelser så som shopping og markeder, er hovedstaden Tegucigalpa og landets næststørste by San Pedro Sula de bedste bud. Disse byer er typiske 'latinobyer' med en særlig sydlandsk stemning og et til tider kaotisk præg. Meget charmerende, men husk samtidig at passe på. Undgå at gå alene ud efter mørkets frembrud, så er du kommet langt. Desuden er det generelt en rigtig god idé at kunne lidt spansk - kan man ikke lidt i forvejen, findes der mange gode sprogskoler og et sådant sprogskoleophold er en rigtig god start på en rejse i Honduras – så kommer du ikke kun hjem med flotte billeder og gode minder, men også kendskab til et nyt sprog!

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.