Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Beirut | KILROY

Rejser til Beirut - verdens bedste by?

Beirut er noget helt særligt, og mange er så forelskede i byen, at de kalder den verdens bedste. Byen minder ikke om de arabiske nabobyer, for her er stemningen mere frigjort og libaneserne forstår at feste. Tag en dyb og havfrisk indånding og kast dig ud i Beiruts livsglæde. Beirut kaldes Mellemøstens Paris, på trods af byens betondominerede udseende. Stemningen er dog i top og de franskinspirerede fortovscaféer breder sig ud over gaderne.

Skriv til os og hør mere!

Downtown Beirut

Pariserstemningen breder sig ud over gågaderne i downtown Beirut med de hyggelige fortovscaféer og forelskede par. Det er et godt sted at tilbringe en idyllisk eftermiddag i Beirut med lidt shopping og en lækker café-middag. Man kan slentre rundt i Beirut i timevis og nyde stemningen i de forskellige kvarterer, og byen er efterhånden så hot, at mange rejsende kalder den verdens bedste by - især hvad byliv og natteliv angår.

Strandpromenaden i Beirut

Beirut ligger omgivet af Middelhavet med en dejlig kystlinje med både klipper til strand. De lokale elsker at gå aftenture langs Corniche strandpromenaden, så dette er et godt sted at falde i snak og dele en vandpibe med unge nysgerrige libanesere. Planlæg gåturen så du ender ud for Pigeon Rocks ved solnedgang, og nyd de gyldne farvespil over Middelhavet mens du spiser meze og drikker myntelimonade.

Længere sydpå finder du Beiruts offentlige stykke sandstrand, Ramlet al-Bayda, hvor du kan leje liggestole og købe snacks af de mange sælgere. Hvis du er til mere luksus, kan du betale dig ind på en af de mange beach clubs.

Beirut - de berejstes Ibiza

Rejsen til Beirut er ikke den samme, hvis man ikke har smagt lidt på byens natteliv, der er helt i top. Byen er som de eventyrlystnes Ibiza, og her finder du fester der passer enhver smag. Barer, restauranter og mindre DJ-fester ligger koncentreret side om side i bydelen Gemeyzeh tæt ved Mohammad al-Amin moskeen. Spredt ud over hele Beirut gemmer sig gigantiske ekstravagante natklubber, som holder gang i Beiruts berømte nonstop natteliv.

Dagsture fra Beirut - idyl i Byblos og Libanons kulturelle højdepunkt

Det er en fin lille eftermiddagstur at køre fra Beirut til den idylliske havneby Byblos, som med rette står på UNESCOs Verdensarvsliste som den ældste beboede by i verden. Her kan du nyde udsigten over Middelhavet og Libanons kystlinje fra den gamle korsridderborg, og slutte dagen af med frisk sushi og solnedgang fra havnens hyggelige restauranter.

Vest for Beirut, tre timers kørsel inde i landet, ligger romernes største og mest ekstravagante bygningsværk i Mellemøsten; Baalbek, som betyder Solbyen. Seks af søjlerne fra Jupiter templet står stadig og er med sine 22,9 meter verdens højeste romersøjler. Det er også imponerende at Bacchus templet stadig står med 46 intakte søjler og overdådige udsmykninger. Baalbek er absolut Libanons kulturelle højdepunkt.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.