{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Nordamerika

Rejser til Nordamerika | Rundrejse i Nordamerika | KILROY
Rejser til Nordamerika | Rundrejse i Nordamerika | KILROY

Rejser til Nordamerika - Stedet hvor alt er større!

Nordamerika er et gigantisk kontinent der tilbyder alt, hvad du kunne drømme om. Her er bjerge, ørkener, tropiske perler, arktiske eventyr og imponerende kyststrækninger - og ikke at forglemme nogle af verdens mest fantastiske storbyer. Her kan du dykke i Mexico, Surfe i Californien, snowboarde i Canada eller shoppe i New York. Mulighederne er uendelige, og det gør Nordamerika til et af de mest interessante steder at rejse, hvis du vil prøve så meget som muligt, på så kort tid som muligt.

Skriv til os og hør mere!

USA: Road trippets moderland

Man kan for eksempel starte rejsen på det nordamerikanske kontinent, i USA's by nummer 1: New York City. Opsøg byens uforlignelige storbystemning, gå på shopping efter den dyreste mode på Fifth Avenue eller genbrugsfund i de charmerende sidegader. Nyd livet på en af byens utallige klassiske diners, spis en af verdens bedste cheesecakes, lad dig forføre af nattelivet i denne storbyjungle af stemningsfulde jazzbarer, brillante natklubber og diskoteker og sublime spillesteder. Hæng ud i Central Park, på Brooklyn Bridge, i altid hyggelige og charmerende Greenwich Village.

I den anden ende af landet kan du tage på road trip i USA ned ad ”The West Coast”. Fald i svime over storheden ved Golden Gate Bridge, udforsk San Franciscos berømte stejle gader. Lej en bil og tag turen ned langs kysten ad Highway 101, mens du nyder synet af Stillehavets blå bølger der slår ind mod kysten. Dét er ægte vestkyst-stil. Når du får nok af vestkysten og Los Angeles, kan du sætte kursen østpå gennem ørkenen. Pludselig lyser, blinker og glimter det i horisonten: Las Vegas. Ja, denne fantastiske køretur bringer dig til verdens spilleby nummer 1, og hvad enten du her bliver rig eller fattig, bør du efterfølgende ikke snyde dig selv for en tur til de vældigt imponerende attraktioner: Grand Canyon og Yosemite National Park.

Canada: Et sne paradis

Ja, både Canada og USA byder på fantastiske bjerg- og ski-områder. Prøv f.eks. Whistler-Blackcomb i British Columbia i Canada. I det hele taget er hele Rocky Mountains-regionen rig på kæmpemæssige dynger af herlig pulversne og indbydende pister lige til at kaste sig ud i. Prøv f.eks. Whistler, Fernie, Lake Louise, nationalparkerne Banff og Jasper eller nogle af de mindre resorts som Big White og Kicking Horse.

Rejsen til Canada byder også på de store, endeløse prærier, de ufattelige naturskønheder i Quebec og spændende storbyer som Toronto, Montreal og Vancouver. Og når du først er her, vil du opdage, at du aldrig bliver færdig med dette dejlige land.

Mexico: Surfing og sol

I den sydligste del af Nordamerikanske Mexico, finder man blandt meget andet herlige turkise bølger, hvor især dem på Stillehavssiden er velegnet til surfing. Østpå, ved Yucatan-halvøen og Det Caribiske Hav, findes den ene indbydende badestrand efter den anden - de er intet mindre end sublime! Prøv Cancun, hvor du kan nyde sol og strand kombineret med spændende historie og fantastisk kultur.

Mellem disse to herlige kyststrækninger kan du lege Indiana Jones i spændende ruiner og pyramider fra den gamle maya-kultur, spise dig mæt i den lækre mexicanske mad og svømme under uimodståelige, paradisiske vandfald og i mystiske huler. Og fortabe dig selv i smukke kolonibyer, købe dig fattig på de enestående markeder og lade dig forføre af en af verdens største og mest hektiske byer, Mexico City.

Steder du bør opleve i Nordamerika

Nordamerika er overordnet set Canada, Mexico og USA. Herunder gemmer der sig dog et nærmest uendeligt antal steder, der er værd at besøge. De mange vanvittige naturoplevelser i både Canada og USA, strandene i Florida og Mexico og selvfølgelig de legendariske surfspots i Californien.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.