{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Oceanien

Rejser til Oceanien | KILROY
Rejser til Oceanien | KILROY

Rejser til Oceanien - Go Down Under!

Australien, New Zealand og Stillehavsøerne danner tilsammen Oceanien. En rejse til Oceanien byder på nogle af verdens mest autentiske og fantastiske landskaber og naturscenerier. Trods store strømme af turister gennem årene, er mange af landskaberne stadig præcis så unikke og uspolerede. Oceanien er enorm spændende, råt og udfordrende – på den fede måde - uanset om du er på ferie, rundrejse, jordomrejse, er backpacker, frivillig eller studerende.

Skriv til os og hør mere!

Oceaniens facetter

I Australien kan du rejse gennem den fascinerende øde outback i dagevis uden at se andre mennesker, men du kan også leve bylivet i pulserende metropoler som Sydney og Melbourne, der byder på alt hvad storbyhjertet begærer. Eller du kan dykke på verdens største koralrev, Great Barrier Reef, eller surfe på landets fantastiske strande og udforske den vilde natur, der er så særpræget i dette enorme land.

Australiens naboland New Zealand byder blandt meget andet på gletsjere og alpine skiområder i landet sydlige del, mens man i nord finder fantastiske strande og frodige skove. Længere ude i Stillehavet, på Fiji, Cook Islands, Marshalløerne, Mikronesien, Samoa, Salomonøerne, Fransk Polynesien og Tahiti, Tonga, Tuvalu og Vanuatu og de mange andre paradisiske øgrupper, vil man blive blæst bagover af den ene ufatteligt smukke strand efter den anden - og af de farverige koraller og fisk, der findes må meter fra strandkanten. Intet menneske bør snyde sig selv for en rejse til en eller flere af disse fantastiske øgrupper i Stillehavet, et af de smukkeste steder på kloden.

Fantastisk folkefærd i Stillehavet

Måske er den allerstørste attraktion på dette fascinerende kontinent dets mennesker. Næsten alle steder Down Under vil du møde venlige og glade mennesker, der er kendetegnet ved en særegen 'laid back' indstilling til livet. Man føler sig hurtigt i godt og behageligt selskab her, og lærer hurtigt at leve som de lokale. En god måde at opleve Australien og New Zealand på er at vælge et såkaldt Working Holiday-program, som giver dig mulighed for at arbejde og rejse samtidig, dvs. du skiftevis rejser og tjener penge til oplevelser. Samtidig giver det dig muligheden for at opleve landet og dets mennesker på en helt anden måde.

Oceanien som stop på vej jorden rundt

Vi tilbyder billige flyrejser til Oceanien for alle, med særlige rabatter og fleksible fordele til unge og studerende. Det kan også med fordel indgå i en Jorden Rundt-billet eller andre rejseplaner med flere stop undervejs.

Når du skal rundt på kontinentet, er oplevelsesture en rigtig god løsning. På denne måde bliver du taget de helt rigtige og mest eventyrlige steder hen, samtidig med at du møder nye venner undervejs på din rejse i Oceanien. Afstandene i Oceanien er enorme, så en anden god måde at komme rundt på er at købe et flypas. Dette gælder både hvis du skal rejse rundt inden for samme land, eller hvis du vil på en god gang 'ø-hopping' i Stillehavet.

I Australien og New Zealand kan et buspas varmt anbefales - disse kører overalt og kan tage dig til de mest afsides steder. Ønsker du endnu mere frihed og selvstændighed kan du købe eller leje en bil eller en campervan - det er en perfekt rejseform i Australien og New Zealand, når bare du vænner dig til at køre i den 'forkerte' side af vejen.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.