Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Fransk Polynesien

Rejser til Fransk Polynesien og Tahiti | KILROY
Rejser til Fransk Polynesien og Tahiti | KILROY

Rejser til Fransk Polynesien og Tahiti – Fuld forkælelse

Fransk Polyneisien og Tahiti bringer associationer frem på nethinden hos de fleste: piger med blomsterkranse, palmestrande, krystalklart hav og festlige middage. Her kan du slænge dig på de smukke palmestrande, mens du nyder isnende daquiri-drinks lavastrande eller gå på opdagelse i de små byer, som ligger i gemte dale mellem de fløjsgrønne vulkanklipper. Polyneserne er glade og imødekommende, og øerne er uforglemmeligt smukke - specielt Bora Bora!

Skriv til os og hør mere!

De mest populære steder i Fransk Polynesien

  • Tahiti
  • Bora Bora
  • Huahine
  • Marquesas-øerne

De oprindelige stillehavsdrømme

Hvis du ikke har mulighed for en lang rejse og mange ugers ferie, så kan du få den unikke Stillehavsstemning på kortest tid ved at rejse til Tahiti og naboøerne i øgruppen Society Islands, der alle er en del af Fransk Polynesien. Tahiti og øerne omkring har øvet sig i kunsten af at forkæle turister i mange år - priserne er også herefter. Bortset fra øen Huahine er Society Islands et relativt dyrt rejsemål. Hovedstaden i Fransk Polynesien hedder Papeete, ligger på Tahiti og er for dig som er til dyr shopping, clubbing og gin & tonics på fordækket af en yacht, men overvej alligevel et besøg på Gauguins museum og lær mere om hans produktive år på Tahiti.

Surfing i Tahiti

Tahiti påstår at være 'the birth place of surfing', og her fanger du fantastiske bølger for både professionelle og nybegyndere. På Tahiti Iti, som er den mindste af de to Tahiti-øer, ved Hava'e Pass finder du en af verdens største, farligste og bedste bølger, som er forbeholdt professionelle surfere, men rundt omkring er der bølger for alle niveau.

Huahine - Backpackers paradise

Hvis du leder efter afslappende beach-bum-stemning i ægte backpacker-stil på rejsen til Fransk Polynesien, vil du elske Huahine. De luksuriøse resorts har endnu ikke opkøbt øens smukke sandstrande, og derfor holder mainstream turisterne sig væk. Der er ikke meget at lave her, men her er fede surfbølger, fantastiske strande og billedskønne laguner, som tiltrækker backpackere og surfere. Huahine er virkeligt et lille dovent, billigt og paradisisk åndehul.

Bora Bora - forførende luksus

Bora Bora er et godt sted at ende din ferie med stil: Øen forfører dig til at bo for extravagant, shoppe luksuriøst og spise for fint - og du nyder at bruge dine sidste penge her på én af verdens uden tvivl smukkeste øer. Bora Bora er omgivet af koralrev og med små ubeboede palmeøer inden for revet. Vandet inden for revet er krystalklart, og fra overfladen har du frit udsyn til rokker og barracudaer som svømmer under dig. Hvis du vil ud og knokle lidt, så bestig Mt Pahia midt på øen. Det er en smuk og hård tur, med en fantastisk udsigt fra toppen.

Raiatea, Maupiti og Marquesas-øerne

Ra'iatea er Society Islands vilde og utæmmede ø. Her er ingen badestrande, men en smuk rå natur og stolte lokale der lever i respekt for traditionerne, og et smukt og helt unikt skibsvrag (fra Fanø endda). Inde i skroget er der en luftlomme på 25 meters dybde, hvor man kan tage masken af og nyde lugten.

Maupiti er kendt som en mini-udgave af Bora Bora, som øen var for 40 år siden. Her er ingen resorts, få restauranter og ingen ATM. Maupiti er paradis uden turistglasur, og opfylder alle dine fantasier om at strande på en øde palmeø. Her kan du næsten leve af kokosnødder.

Marquesas-øerne ligger rigtig langt fra de andre øer og er faktisk nogle af de mest øde i verden. Du skal rejse cirka 1400 km fra selve Tahiti og næsten 5000 km fra Mexico, som er det fastland, der ligger nærmest, men isolationen gør det til en unik oplevelse.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.