Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Argentina

Rejser til Argentina | Oplevelser i Argentina | KILROY
Rejser til Argentina | Oplevelser i Argentina | KILROY

Rejser til Argentina - det store eventyr

Argentina byder på mange fantastiske oplevelser, massevis af forskellige områder med hver sine karakteristika. Og selv om landet er kæmpestort, er det virkelig nemt at rejse rundt her. Busserne er gode, præcise og behagelige, og vejnettet er også fremragende. Et tip: Opgrader din busbillet til komfort-klasse. For et par ekstra håndører får du på denne måde en masse ekstra komfort, når du skal rejse rundt i Argentina.

Skriv til os og hør mere!

Buenos Aires - elegant og sensuel millionby

Buenos Aires er den kosmopolitiske hovedstad i Argentina og uden tvivl en af Sydamerikas dejligste byer. Byen er inddelt i en række ’barrios’ (kvarterer) der hver især har sin helt egen karaktér og atmosfære. Buenos Aires er en by fyldt med konkrete højdepunkter, men i højere grad en by, hvor man suger livet og stemninger til sig, møder de lokale, nyder en god steak og selvfølgelig forførende tango. Det er en sensuel by, som det er svært ikke at blive forelsket i.

Iguazu - verdens vildeste vandfald

I den nordligste del af Argentina, på grænsen til Brasilien og Paraguay, finder man de overdådige Iguazu-vandfald, verdens mest omfangsrige vandfald. Dette naturlige vidunder er et absolut must. Det er vanvittigt imponerende, og du kan under ingen omstændigheder rejse til Argentina uden at besøge dette sted.

Salta og Mendoza - Argentinas bjerge og vin

Rejser du vestpå til Argentinas Andes-region finder du provinsen Salta, et bjergrigt område, perfekt hvis du vil vandre og rafte, men her finder du også Argentinas bedst bevarede koloni-arkitektur. Og så skal man ikke glemme 'El tren de las nubes' ('Toget fra skyerne'); Dette tog vil zig-zagge dig gennem de mest utrolige landskaber her i det bjergrige Argentina i et fascinerende system af broer, tunneller og viadukter.

Byen Mendoza er indgangen til de høje plateauer i Andesbjergene og ved grænsen til Chile. Mange af Argentinas berømte, gode vine kommer fra dette område, og det eroplagt at tage på vinsmagning, når man alligevel er her.

Det nordlige Patagonien - Bariloche og Peninsula Valdes

I Bariloche, der ligger i den nordlige del af Patagonien, finder du den ene vidunderlige, turkisfarvede bjergsø efter den anden, midt i et område med enorme granskove. Nyd den meget friske luft, dybblå himmel og de overdådige scenerier. Selv om Bariloche er afsides, er det kun en time med fly fra Buenos Aires, så stedet er oplagt som et nemt og hurtigt get-away. Et stykke øst for Bariloche, hvor Argentina møder Atlanterhavet, findes naturområdet Peninsula Valdes, som er tilholdssted for massevis af søløver, pingviner, søelefanter og kæmpestore hvaler, som hvert år kommer her forbi for at parre sig og opfostre deres unger.

Det sydlige Patagonien og Ushuaia

Snefyldte tinder og brutale bjerge, fantastiske gletschere og endeløse, ubarmhjertige landskaber - sådan er det sydlige Patagonien. Den lille hyggelige landsby El Calafate er udgangspunktet for ture til gletschere og søer i området. Især Perito Moreno-gletscheren kan anbefales - den er enestående smuk og voldsom. Du stå tæt ved den og følge de kæmpemæssige stykker is, der brækker af med jævne mellemrum.

Her er meget mere af samme slags, ikke mindst fantastiske nationalparker med gode vandremuligheder og imponerende udsigter. Rejser du længere sydpå kommer du til verdens ende. Sådan kaldes byen Ushuaia. Byen er en verdens sydligste byer, og har giver adgang til den specielle natur i Tierra del Fuego, 'Ildlandet'. Samtidig er byen udgangspunkt for rejser til Antarktis.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.