{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Argentina

Rejser til Argentina | Oplevelser i Argentina | KILROY
Rejser til Argentina | Oplevelser i Argentina | KILROY

Rejser til Argentina - det store eventyr

Argentina byder på mange fantastiske oplevelser, massevis af forskellige områder med hver sine karakteristika. Og selv om landet er kæmpestort, er det virkelig nemt at rejse rundt her. Busserne er gode, præcise og behagelige, og vejnettet er også fremragende.

Et tip: Opgrader din busbillet til komfort-klasse. For et par ekstra håndører får du på denne måde en masse ekstra komfort, når du skal rejse rundt i Argentina.

SKRIV TIL OS OG HØR MERE!

BUENOS AIRES - ELEGANT OG SENSUEL MILLIONBY

Buenos Aires er den kosmopolitiske hovedstad i Argentina og uden tvivl en af Sydamerikas dejligste byer. Byen er inddelt i en række ’barrios’ (kvarterer) der hver især har sin helt egen karaktér og atmosfære. Buenos Aires er en by fyldt med konkrete højdepunkter, men i højere grad en by, hvor man suger livet og stemninger til sig, møder de lokale, nyder en god steak og selvfølgelig forførende tango.

Det er en sensuel by, som det er svært ikke at blive forelsket i.

IGUAZU - VERDENS VILDESTE VANDFALD

I den nordligste del af Argentina, på grænsen til Brasilien og Paraguay, finder man de overdådige Iguazu-vandfald, verdens mest omfangsrige vandfald. Dette naturlige vidunder er et absolut must. Det er vanvittigt imponerende, og du kan under ingen omstændigheder rejse til Argentina uden at besøge dette sted.

SALTA OG MENDOZA - ARGENTINAS BJERGE OG VIN

Rejser du vestpå til Argentinas Andes-region finder du provinsen Salta, et bjergrigt område, perfekt hvis du vil vandre og rafte, men her finder du også Argentinas bedst bevarede koloni-arkitektur. Og så skal man ikke glemme 'El tren de las nubes' ('Toget fra skyerne'); Dette tog vil zig-zagge dig gennem de mest utrolige landskaber her i det bjergrige Argentina i et fascinerende system af broer, tunneller og viadukter.

Byen Mendoza er indgangen til de høje plateauer i Andesbjergene og ved grænsen til Chile. Mange af Argentinas berømte, gode vine kommer fra dette område, og det eroplagt at tage på vinsmagning, når man alligevel er her.

DET NORDLIGE PATAGONIEN - BARILOCHE OG PENINSULA VALDES

I Bariloche, der ligger i den nordlige del af Patagonien, finder du den ene vidunderlige, turkisfarvede bjergsø efter den anden, midt i et område med enorme granskove. Nyd den meget friske luft, dybblå himmel og de overdådige scenerier. Selv om Bariloche er afsides, er det kun en time med fly fra Buenos Aires, så stedet er oplagt som et nemt og hurtigt get-away.

Et stykke øst for Bariloche, hvor Argentina møder Atlanterhavet, findes naturområdet Peninsula Valdes, som er tilholdssted for massevis af søløver, pingviner, søelefanter og kæmpestore hvaler, som hvert år kommer her forbi for at parre sig og opfostre deres unger.

DET SYDLIGE PATAGONIEN OG USHUAIA

Snefyldte tinder og brutale bjerge, fantastiske gletschere og endeløse, ubarmhjertige landskaber - sådan er det sydlige Patagonien. Den lille hyggelige landsby El Calafate er udgangspunktet for ture til gletschere og søer i området. Især Perito Moreno-gletscheren kan anbefales - den er enestående smuk og voldsom. Du stå tæt ved den og følge de kæmpemæssige stykker is, der brækker af med jævne mellemrum.

Her er meget mere af samme slags, ikke mindst fantastiske nationalparker med gode vandremuligheder og imponerende udsigter. Rejser du længere sydpå kommer du til verdens ende. Sådan kaldes byen Ushuaia. Byen er en verdens sydligste byer, og har giver adgang til den specielle natur i Tierra del Fuego, 'Ildlandet'. Samtidig er byen udgangspunkt for rejser til Antarktis.

Argentina klima

I et stort land som Argentina, er der selvføligelig flere klimazoner, som er med til at gøre landet til et fantastisk sted at udforske. Derfor er vejret i Argentina også utrolig varierende alt efter om du rejser til Buenos Aires i det centrale Argentina eller Patagonien i syd. Fordi Argentina befinder sig på den sydlige halvkugle, får du varmere klima i det nordlige Argentina og køligere temperaturer i det sydlige Argentina.

Det betyder også, at de i Argentina har omvendte vejrsæsoner sammenlignet med os i Europa. Den argentinske sommer løber fra december til februar og den argentinske vinter er fra juni til august. Om sommeren stiger temperaturerne, solen skinner og høj luftfugtighed.

Mellem oktober og marts, oplever de i Argentina mest regn. Faktisk falder 85% af landets årlige nedbør i denne periode. Det er derfor værd at overveje, hvornår du gerne vil besøge regionen. Hvis du gerne vil til Buenos Aires, er det bedst at besøge byen fra september til november eller marts til maj.

I Nordargentina får du subtropisk klima. I denne del af landet er de varmeste måneder mellem december februar, hvor du får høje temperaturer og milde temperaturer fra marts til november. Ushuaia er Argentinas sydligste punkt og her er det bedste tidspunkt at rejse hertil fra november til marts, hvor vejret er varmt og tørt.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.