{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Pantanal | KILROY
Rejser til Pantanal | KILROY

Rejser til Pantanal - det vilde Brasilien

Pantanal i det sydvestlige Brasilien byder på nogle af de bedste muligheder for at opleve Amazonas' fantastiske dyreliv. I dette sumpområde lever både alligatorer, jaguarer, pumaer, aber, anakondaer og meget mere! Pantanal er et forholdsvist ukendt område for mange, der rejser til Brasilien – men ikke desto mindre er dette område vildt og fascinerende med sumpe og floder. Anderledes fra selve Amazonas er de fleste dele af Pantanal mere åbne og lettilgængelige med mindre tæt jungle, hvilket betyder at det ofte er nemmere at spotte dyrene.

Skriv til os og hør mere!

Dyrelivet i Pantanal

Pantanal er rig på alle de spændende dyr, de fleste forbinder med Amazonas og Brasilien: alligatorer, aber, papegøjer, pumaer, jaguarer, anakondaer, tapirer, myreslugere, bæltedyr og meget mere - også af den slags, de fleste helst vil undgå, men som alligevel fascinerer: fugleedderkopper, diverse slanger, eksotiske insekter i kæmpestørrelser og forskellige farverige frøer. Ja, Pantanal er i sandhed eksotisk og spændende, og det perfekte supplement til en udflugt i Amazonas. Var det noget med en vandretur gennem mudderet i jagten på gigantiske anakondaer på 8-10 meter? En tur gennem sumpene i nattemørket for at spotte nattelivets stjerner, alligatorerne og jaguarerne? Overnatning i den vilde, fri natur, kun omgivet af myggenet? Så er du kommet til det rette sted.

Rejsen rundt i Pantanal

Vi kan varmt anbefale et ophold på en ægte, sydamerikansk kvægfarm, de såkaldte fazendas, under besøget i Pantanal. På denne måde får du den autentiske oplevelse og dette vilde område ind under huden. Pantanal er nemlig også berømt for sine mange kæmpestore kvægfarme drevet af ægte cowboys, og stemningen disse steder er helt speciel. Det er fuldstændigt som en cowboyfilm, bare med et sydamerikansk twist. Og det allerbedste er, at du har mulighed for at bo på en af disse, mens du udforsker Pantanal. Det er varmt, det er fugtigt, det er beskidt, det er svedigt, det er eventyrligt!

Der er tre indfaldsveje til Pantanal: Campo Grande i syd, Cuiabá i nord og Corumbá i vest. Især de to første muligheder kan anbefales - på denne måde kan man nemlig enten besøge det lille paradis Bonito (fra Campo Grande) eller bjergkæden Chapada dos Guimarães (fra Cuiabá). Især Bonito kan anbefales, en lille by der er berømt for sine floder og vandløb, der takket være et ekstremt højt kalciumindhold er rene og klare som swimmingpools og rummer massevis af farverige fisk. Byen Bonito er charmerende på ægte sydamerikansk manér, og hele området er et naturligt paradis.

Det er især i den nordlige del af Pantanal, man finder plante- og dyreliv, der er lig det i Amazonas. Og det er samtidig i denne del af området, du finder de billigste overnatningsmuligheder.

Med truck eller båd i Pantanal

Når du skal rejse rundt i Pantanal, kan det enten foregå på den lange, gennemgående vej kaldet Transpantaneira som kør selv-oplevelse eller på en af de ture hvor man sidder på en truck. Ellers kan du komme rundt med båd på de mange sumpe og flodløb, der giver dig chancen for at komme helt tæt på mange af dyrene.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.