{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Rio | Oplevelser i Rio | KILROY
Rejser til Rio | Oplevelser i Rio | KILROY

Rejser til Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er ikke bare en by. Det er en tilstand. Du får hurtigt byen ind under huden, og lever snildt som en carioca, som Rio-borgerne kaldes i Brasilien. En behagelig tilstand af ubekymrethed og glæde over livets små glæder spreder sig i kroppen. Og hvorfor ikke? Her er mange billedskønne bugter og strande og frodige bjerge i byens 'baghave'. Nyd en kop kaffe eller en caipirinha i strandbarernes behagelige skygge, de evige fodboldkampe i sandet på Copacabana, lyden af sydlandsk storbykaos, en slentretur på de lange promenader med byens sprudlende og spraglede liv over alt omkring én.

Skriv til os og hør mere om Rio!

Rio: Ekstremernes by

Ja, modsætningerne er tydelige i Rio. Flere steder i byens utallige kvarterer ses overdådige villaer i overstørrelse ved siden af de mange favelas, der klistrer sig til næsten enhver bjergside i byen. Disse favelas er slumkvarterer, hvor livet leves på sine egne præmisser. Mange af rygterne og fordommene om Rios fattige og kriminelle side kan findes eller afkæftes her - men gå aldrig alene! Til gengæld er en tur med en af de lokalkendte guider højest anbefalelsesværdigt og helt ufarlig. På denne måde vil du få et dybt fascinerende og spændende indblik i livet i disse byer i byen, samfund i samfundet, som er en mindst lige så sand og væsentlig side af Rio som alle fornøjelserne på byens strande og promenader.

Karneval, nytår og samba i Rio

Også når der skal festes, er Rio ekstrem og i en klasse for sig. Det verdensberømte karneval behøver ikke nærmere præsentation, men herudover kan nytårsaften i allerhøjeste grad anbefales. Denne aften fyldes den enorme Copacabana-strand og flere af byens andre strande til sidste sandkorn med forventningsfulde og jublende cariocas, og det er en helt euforisk og uforlignelig oplevelse, når både den sublime stemning og de gigantiske raketter eksploderer over havet ved midnat. Du vil blive kysset, krammet og skålet med af alle de imødekommende brasilianere, du vil danse i sandet til den lyse morgen, og du vil efterfølgende altid synes, at nytårsaften derhjemme er en fuser.

Stemningen af fest og glæde hviler altid over Rio - sambaen og bossa nova-musikken strømmer fra gadehjørner og strandbarer, og ikke mindst på byens fodboldstadions finder man hver weekend en enestående stemning, når et af byens fire store hold spiller sine kampe. Fodbold i Brasilien er en besættelse og en sindsoprivende oplevelse, også selv om man er ligeglad med spillet. Det er altid en fest på tilskuerpladserne - og hvilken fest!

Rio er rig på smukke udsigter

Copacabana er den mest berømte og turistede strand, men på rejsen til Rio bør man også prøve den i Ipanema, som er Rios upper-class kvarter med både stilfulde mennesker, gader og butikker. Stranden i bydelen Botafogo er måske Rios smukkeste, ikke mindst set fra toppen af Pao de Acucar eller på dansk Sukkertoppen, hvorfra udsigten over hele Rio og omegn er fuldstændig fantastisk. Turen herop foregår med svævebane, og det er en neglebidende oplevelse, man ikke må snyde sig selv for. Det samme gælder turen op til Rios berømte Kristus-figur på toppen af det imponerende bjerg Corcovado - også herfra får du en udsigt, du næsten ikke fatter.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.