Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!
Rejser til Chile | Backpacking i Chile | KILROY

Rejser til Chile - hvor naturoplevelserne er store!

Chile, det smalle land med over 4000 kilometer fra nord til syd føles uendeligt, grænser op til Argentina, Peru og Bolivia og er derfor et godt udgangspunkt for en rejse rundt i flere af disse eventyrlige lande. Når man rejser til Chile oplever du virkelig landets særprægede og fascinerende geografi – Chile ligger klemt inde mellem Stillehavet og Andesbjergene, og her finder du ørken, vulkaner, sneklædte bjerge, gudesmukke fjorde og søer, gletsjere, vinmarker og kilometerlange strande.

Skriv til os og hør mere!

Chiles hovedstad: Santiago

Hovedstaden Santiago ligger midt i landet, tæt på de smukke vinmarker ved Colchagua og Aconcagua i retning mod Andesbjergene og Stillehavets strande til den anden side (prøv bl.a. badebyen La Serena i nærheden). Byen er lys, moderne og velfungerende på alle måder, og er et dejligt sted at få et indtryk af det moderne og dynamiske Sydamerika.

Rejsen gennem Chile: Ekstremerne fra nord til syd

Trods de store afstande må du ikke snyde dig selv for både at besøge landets nordlige og sydlige del. Af den grund kan det godt betale sig at kombinere Chile med for eksempel Argentina, Peru eller Bolivia, så man kan nøjes med at rejse i én retning hele vejen gennem Chile (for eksempel fra Peru med indrejse i Nordchile og derefter hele vejen sydover).

Det nordlige Chile

Nordpå finder man blandt andet Parque Nacional Lauca og Atacama-ørkenen med landsbyen San Pedro som knudepunkt. Atacama-ørkenen er kendt for at være verdens tørreste plet og området er virkelig fascinerende. Her findes imponerende vulkaner, geysere, saltsletter og smukke bjergsøer. En tur på mountainbike gennem landskaberne kan varmt anbefales, det samme kan en udflugt ved enten solnedgang eller solopgang til den mystiske og fascinerende Valle de La Luna ('Månedalen'). I Lauca-nationalparken er der masser af lamaer og alpacaer, samt fugle i alle farver og størrelser.

Det sydlige Chile

Længst mod syd finder man blandt andet de dramatiske og smukke fjorde, et labyrintisk virvar af land og vand beliggende mellem byerne Puerto Montt og Puerto Natales. En sejltur i disse landskaber mellem disse to byer er en uforglemmelig og der på den rigtige tid af året er gode chancer for at se hvaler, pingviner og søløver. Også Distrito de los Lagos (sø-distriktet) lige nord for Puerto Montt har white water-rafting egnede floder, skønne bjergsøer og betagende vulkaner, bl.a. Villarrica-vulkanen, der kan bestiges, i den hyggelige by af samme navn. Og så rummer dette område en helt særlig stemning og charme.

Påskeøen og Stillehavet

Farverige og hyggelige træhuse er også karakteristisk for øen Chiloé, der ligger en kort sejlads fra Puerto Montt. Her står træhusene på pæle i vandet i de mange bugte, der snor sig i landskabet. Andre steder på denne rolige ø, der på mange måder står som et ekko fra fortiden, findes hyggelige fiskelejer, vilde strande og vidtstrakte enge og marker.

Rejsen i Chile bør fortsætte til en anden og mere berømt ø: Rapa Nui, bedre kendt som Påskeøen. Denne ø ligger 3700 kilometer ude i Stillehavet, langt væk fra det chilenske fastland, og er berømt for sine store mærkværdige statuer, de såkaldte "Moais", der er store ansigter skåret ud i klipper. Har du tid til det, kan vi kun anbefale, at du besøger Påskeøen på din rejse til Chile.

Naturparadiset Chile

Et af landets største naturparadiser er nationalparken Torres del Paine tæt ved Punta Arenas og Puerto Natales i syd. Her er imponerende gletschere, dramatiske bjergrygge, turkise bjergsøer, fortryllende klippeformationer og meget mere. Stedet er samtidig helt ideelt for trekking, med sin afsondrethed og en naturlig ro.

4 gode tips til din rejse til Chile

  1. Der er stor forskel på klimaet i nord og syd. Pak din taske ordentligt, når du rejser til Chile, og sørg for at have beklædning til begge dele af landet. For en hurtig sammenligning, kan den nordlige del af Chile betegnes som Californien, mens den sydlige del af landet minder mere om Alaska i klimaet. Og så er der selvfølgelig variation i temperaturen afhængig af hvilken sæson, du rejser i. 
  2. Få styr på dit spanske! I Santiago er det som regel ikke et problem at klare sig igennem dagen på engelsk, men når du rejser ud af hovedstaden og til de mindre byer i Chile, selv de mest turistede endda, foregår næsten alt på spansk. Så gør dig selv en tjeneste og få styr på det basale spanske, så får du lidt nemmere klaret dig igennem hverdagen.
  3. Få styr på dit budget. Hvis du tidligere har rejst rundt i nogle af de øvrige lande i Sydamerika som Bolivia eller Ecuador, vil du finde ud af, at det er en anelse dyrere at rejse rundt i Chile. 
  4. Forbered dig på lange distancer. Chile er et utrolig langt land. Sammenligned med USA's bredde, er der blot 43 km mere fra kyst til kyst i USA end der er fra nord til syd i Chile, så når du skal med bus, kan du godt forvente nogle lange strækninger!
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.