{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Colombia | Oplevelser i Colombia | KILROY
Rejser til Colombia | Oplevelser i Colombia | KILROY

Rejser til Colombia - Paradisstrande og vild jungle

Colombia er en undervurderet destination i Sydamerika. Landet er totalt overset! Til gengæld kan man glæde sig over, at man som gæst i dette gæstfri land har det næsten for sig selv. Se Colombias frodige bananlunde, idylliske landsbyer, pulserende storbyer, sensuelle salsaklubber, enestående sandstrande, uspoleret regnskov i Amazonas, de imponerende Andesbjerge og meget mere. Og selvom mange spørger sig selv: Er det sikkert at rejse til Colombia? Så er det heldigvis er landet ikke så farligt, som det har ry for!

Skriv til os og hør mere!


Hovedstaden Bogota

Engang centrum for narkohandel (måske er den det stadig lidt…) politisk klammeri og guerillakampe. I dag et sprudlende latinamerikansk centrum. Colombias hovedstad, Bogota, er ekstremernes by. På en køretur fra syd til nord i denne metropol vil man bevæge sig fra ekstrem fattigdom gennem middelklassekvarterer til overdådig rigdom på blot en time. Gaderne er generelt fyldt med mennesker af alle slags - det er her, det sker. Et både hektisk og fascinerende mylder af det bedste og værste, Bogota, Colombia og Sydamerika står for. Spis frokost for 8 kroner, få dit tøj syet af gamle, tandløse damer, opdag byens moderne puls og oversmarte mennesker i de mange shoppingcentre og natclubber.

Medellín - Colombias skønhedsby

Medellín i den centrale del af landet er Colombias næststørste by og landets skønhedscentrum. Byen kaldes også for plastikkirurgiens by - det er her, de rige og knapt så smukke med et slag kan blive smukkere. Medellín har også masser af cool hostels - de fleste billige og samtidig ganske luksuriøse! De fleste af dem ligger i byens festzone, og her skal man ikke bliver overrasket, når drinksene kommer i literflasker. Hvis man stadig har energi dagen derpå, kan man tage på paragliding over den dal, byen ligger i - en anderledes og helt speciel måde at opleve stedet på.

Cali - En ægte salsaby

Mens Medellín er Colombias skønhedsby, er Cali landets salsaby. Det føles som om, hele byen konstant er i bevægelse. Èn stor dansende by. Hvis man ikke er til dans, og slet ikke til salsa, skal man holde sig langt væk. Men man kunne jo også give det en chance og prøve at lære den sensuelle dans, for man finder nok ikke bedre steder end dette.

Det sydlige Colombia

Tag bussen til f.eks. San Augustín og tag en slapper på et af de lokale charmerende hostels. Spring på en hest for en dag og rid en tur i områdets smukke dal, forbi de specielle, velbevarede statuer, der står rundt omkring i området. Læg turen forbi en af de lokale maya-landsbyer, få din fødselsdato forklaret ifølge den traditionelle maya-tro. Du kan slutte af med en god gang rafting på en af stedets vilde floder?

Rejser til Amazonas

En anden absolut anbefalelsesværdig del af Colombia er Amazonjunglen. Amazonas inviterer til sejlads på Amazonfloden, hvor du kan også fiske efter piratfisk eller måske spotte en af områdets helt specielle lyserøde delfiner, men hvorfor ikke udforske junglen til fods, og opleve aber, papegøjer og flodsvin?

Costa Caribe og Cartagena

Den caribiske kyst og kolonibyen Cartagena, med sine pastelfarvede og hvidkalkede huse, hvor du kan køre rundt i hestevogn i byens charmerende gader. Overalt på denne smukke kyst ved Det Caribiske Hav finder man vidunderlige palmestrande og en ægte, smittende sydamerikansk stemning. Du bør besøge landsbyen Taganga, et vaskeægte backpackerparadis hvor du kan dykke i perfekt blåt hav, samt besøge den nærliggende nationalpark Tayrona - en af de smukkeste nationalparker i hele Sydamerika.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.