{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rejser til Ecuador | Oplevelser i Ecuador | KILROY
Rejser til Ecuador | Oplevelser i Ecuador | KILROY

Rejser til Ecuador - vidunderet på Ækvator

Ecuador er et af de mindste lande i Sydamerika, men landet har mere end rigeligt af store oplevelser! Dette charmerende land vil bringe dig på en rejse igennem dampende regnskov over Andesbjergenes skråninger, legendarisk og krævende trekking på kæmpevulkaner, hyggelige kulturstader med dyb og traditionel lokalkultur, samt Stillehavets kystbyer - og selvfølgelig Galapagos! Ecuador er oplagt til backpacking-eventyr, med sine mange muligheder!

Skriv til os og hør mere!

Ecuadors højder

Vulkanerne Cotopaxi og Chimborazo rager brutalt op mod den ofte klare, blå himmel her i det centrale højland. Takket være disse mastodontiske vulkaners højder på omkring 6000 meters højde kan de på en klar dag ses fra store dele af højlandet. Og her er tynd luft. Dén mærker du allerede, når du på din rejse i Ecuador tager dine første skridt i hovedstaden Quito. Det er en underlig fornemmelse - du mærker simpelthen, at du ikke kan gå i samme tempo som du plejer, forpustelsen trænger sig på ud af ingenting. Man vender sig dog langsomt til det, og når man har det, er der god grund til at søge højere. Om ikke mod Cotopaxi eller Chimborazo, så måske mod Tungurahua, en aktiv vulkan på godt 5000 meter.

Trekking i Ecuador: Det store eventyr

Det er heroppe, eventyret bogstaveligt talt er på sit højeste, når du på randen af både udmattelse og bjergside og fyldt op adrenalin og ærefrygt kæmper dig de sidste meter op mod toppen i selskab med ishakke, snesko og din lokale guider, der kender bjerget ud og ind. Pludselig står du her, på toppen af denne vanvittige vulkan, med en følelse af sejr og eksalteret glæde i din hårdt prøvede krop. Foran dig i den klare, blå luft ligger landets bjergtinden, så smuk og uvirkeligt tæt på. Det føles som om du vil kunne røre ved den, hvis du rækker ud efter den. Der sker noget med fornemmelsen af afstande og virkelighed heroppe. Det er mærkeligt og mageløst. Og sanseløst smukt.

Ecuadors frodige grænseland

Når du forlader Tungurahuas djævelske skråninger befinder du dig på grænsen mellem højlandets brutalitet og lavlandets og Amazonjunglens dragende sløvhed og mystik. Her for foden af Tungurahua er det den hyggelige by Banos, der lokker med velfortjente dage i hængekøjen, en overvældende frodighed af bananpalmer og blomsterpragt, samt muligheden for eventyrlige mountainbike-udflugter. Fortsæt rejsen i Ecuador længere østpå, hvor white water rafting-byen Tena venter. Og længere endnu, til fugtigheden og magien i Amazonas og Parque Nacional Yacuni med masser af dyreliv, fx alligatorer, aber og papegøjer.

Ecuadors markeder

Ecuadors markeder er store, farverige og meget folkelige. Dét i Otavalo nord for Quito er det mest berømte, men prøv også Saquisili-markedet syd for Quito, der er mindre turistet og har en enestående lokalkolorit. Her kommer de lokale højllandsindianere, i deres traditionelle klæder, for at sælge deres husdyr.

Oplevelser på Galapagos øerne

Overalt i Ecuadors højland støder man på lamaer i forskellige farver og afskygninger. Når du bliver træt af dem, er det værd at opsøge mange flere og helt anderledes dyr på de berømte Galapagos-øer, som er et dyreparadis fuldstændigt i særklasse. Der er noget urtidsagtigt over dette fascinerende sted, og det er der også over den smukke og hyggelige koloniby Cuenca, med sine velbevarede bygninger og uimodståelige charme. Charme er også nøgleordet for de små hængekøje-fyldte småbyer på kysten og især landsbyen Vilcabamba mod syd, hvor du kan lege cowboy på hesteryg og nyde den afslappede tropestemning, der hersker her.

Brug for mere inspiration?

Se alle rejseblogs
alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.