Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

KILROY & myclimate

Vi tror på, at dét at møde verden og dens befolkning og forskellige kulturer, har en positiv indflydelse på dig og din fremtid. Og vi tror på at styrken ved at rejse kommer mest til sin ret, hvis hver enkelt rejsende rejser ansvarligt, når de tager på eventyr. Uanset hvor i verden det er.

Hvad er vores rolle i klimadebatten?

Som virksomhed i rejsebranchen, har KILROY et ansvar selv. Vi har et ansvar for at støtte initiativer, der kan støtte op om, at verden skal blive et bedre sted at leve for fremtidige generationer. Vi vil gerne opføre os ansvarligt. Derfor har vi taget skridtet og bevæget os ud på en vigtig rejse. Vores klimakompenseringsprojekt er et skridt på denne rejse. 

Vores tilgang afspejler et bredere take på ansvarlighed end klimainitiativer alene, og de projekter vi arbejder sammen med i vores klimakompenseringsprojekt afspejler dette, idet de indeholder flere af FN's verdensmål for bæredygtighed, hvor klimaet er én ting, men ikke det eneste, som vi skal bearbejde i vores globale samfund.

Vi har stadig lang vej endnu, og vi lærer undervejs. Det kan godt være det ikke er modigt eller noget vi udbasunerer ved enhver lejlighed, men vi mener, at det er ansvarligt.

De projekter vi arbejder sammen med

Det er vores intention med partnerskabet med myclimate, at vi kan hjælpe vores kunder med en transparent og ambitiøs løsning, der er gennemsigtig i forhold til, hvad klimakompenseringsprojektet reelt afhjælper. 

Partnerskabet mellem myclimate og KILROY fokuserer på at støtte to community-baserede projekter, der ikke blot klimakompenserer, men ligeledes rækker ud til flere tusinde, der har positiv gavn af projektets indhold - og dermed bidrager projekterne væsentligt ift. FN's verdensmål. 

Nedenfor kan du læse mere om projekterne samt konceptet for slow travel, der er en bevægelse, der ændrer måden vi rejser på. 

Svar på alle dine spørgsmål

I løbet af 2019 har klimasnakken ændret sig markant. Den ændrede sig fra ny og ophedet til stærkere og endda mere og mere kompleks. Det blev også gjort klart, at der ikke er nogen nemme løsninger for hele rejsebranchen, og at både medier og kunder skød tilbage på for vage udmeldinger og stragegier, som til en vis grad ikke blev kommunikeret præcist nok ud. Især ikke når man tager branchens kompleksitet i betragtning. 

Det er et ukendt land for mange, og vi er stadig i en læringsproces, og vi har stadig meget at dække endnu. Men vi vil gerne agere ansvarligt, og vi inviterer dig til at tage med på den rejse.

KILROY's partnerskab med myclimate kort fortalt

Vi har haft et panel af uafhængige, internationalt anerkendte rådgivere til at hjælpe os, og baseret på de kriterier vi havde defineret, blev myclimate vores partner. Myclimate er en frontløberne i arbejdet med at nedbringe CO2-udslippet. Forud for dette samarbejde har vi haft to nøgleprioriteter for vores foretrukne samarbejdspartner.

  1. En beregning der gør din flyrejse CO2-neutral 1:1.
  2. Et setup der tillader fuld gennemsigtighed, så vi kan identificere og forklare vores kunder, præcis hvordan pengene bliver brugt.

Læs mere om 'hvordan vi udregner klimakompensering' for at forstå, hvorfor vi føler at den valgte model er stærk, og hvorfor den muligvis også er dyrere end andre alternativer.

Udfyld venligst alle felter

Oops! Noget gik galt ... Prøv igen!

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.