{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

KILROY x myclimate

Vi tror på, at dét at møde verden og dens befolkning og forskellige kulturer, har en positiv indflydelse på dig og din fremtid. Og vi tror på at styrken ved at rejse kommer mest til sin ret, hvis hver enkelt rejsende rejser ansvarligt, når de tager på eventyr. Uanset hvor i verden det er.

Hvad er vores rolle i klimadebatten?

Som virksomhed i rejsebranchen, har KILROY et ansvar selv. Vi har et ansvar for at støtte initiativer, der kan støtte op om, at verden skal blive et bedre sted at leve for fremtidige generationer. Vi vil gerne opføre os ansvarligt. Derfor har vi taget skridtet og bevæget os ud på en vigtig rejse. Vores klimakompenseringsprojekt er et skridt på denne rejse. 

Vores tilgang afspejler et bredere take på ansvarlighed end klimainitiativer alene, og de projekter vi arbejder sammen med i vores klimakompenseringsprojekt afspejler dette, idet de indeholder flere af FN's verdensmål for bæredygtighed, hvor klimaet er én ting, men ikke det eneste, som vi skal bearbejde i vores globale samfund.

Vi har stadig lang vej endnu, og vi lærer undervejs. Det kan godt være det ikke er modigt eller noget vi udbasunerer ved enhver lejlighed, men vi mener, at det er ansvarligt.

De projekter vi arbejder sammen med

Det er vores intention med partnerskabet med myclimate, at vi kan hjælpe vores kunder med en transparent og ambitiøs løsning, der er gennemsigtig i forhold til, hvad klimakompenseringsprojektet reelt afhjælper. 

Partnerskabet mellem myclimate og KILROY fokuserer på at støtte to community-baserede projekter, der ikke blot klimakompenserer, men ligeledes rækker ud til flere tusinde, der har positiv gavn af projektets indhold - og dermed bidrager projekterne væsentligt ift. FN's verdensmål. 

Nedenfor kan du læse mere om projekterne samt konceptet for slow travel, der er en bevægelse, der ændrer måden vi rejser på. 

Svar på alle dine spørgsmål

I løbet af 2019 har klimasnakken ændret sig markant. Den ændrede sig fra ny og ophedet til stærkere og endda mere og mere kompleks. Det blev også gjort klart, at der ikke er nogen nemme løsninger for hele rejsebranchen, og at både medier og kunder skød tilbage på for vage udmeldinger og stragegier, som til en vis grad ikke blev kommunikeret præcist nok ud. Især ikke når man tager branchens kompleksitet i betragtning. 

Det er et ukendt land for mange, og vi er stadig i en læringsproces, og vi har stadig meget at dække endnu. Men vi vil gerne agere ansvarligt, og vi inviterer dig til at tage med på den rejse.

KILROY's partnerskab med myclimate kort fortalt

Vi har haft et panel af uafhængige, internationalt anerkendte rådgivere til at hjælpe os, og baseret på de kriterier vi havde defineret, blev myclimate vores partner. Myclimate er en frontløberne i arbejdet med at nedbringe CO2-udslippet. Forud for dette samarbejde har vi haft to nøgleprioriteter for vores foretrukne samarbejdspartner.

  1. En beregning der gør din flyrejse CO2-neutral 1:1.
  2. Et setup der tillader fuld gennemsigtighed, så vi kan identificere og forklare vores kunder, præcis hvordan pengene bliver brugt.

Læs mere om 'hvordan vi udregner klimakompensering' for at forstå, hvorfor vi føler at den valgte model er stærk, og hvorfor den muligvis også er dyrere end andre alternativer.

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.