Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Vis flere søgeresultater [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Vis flere søgeresultater [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Du kan forvente at vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer.

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

Dette felt skal udfyldes

Tak for at booke et møde hos os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe.

Vi rækker ud til dig snarest, hvor vi sammen kigger nærmere på dine planer. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig!

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Chat Kontakt
Kontakt Chat

En rejsende fortæller: Min første solo rejse

peru-machu-picchu- only for use in KDK story

Skrevet af Cecilie Dichmann Dumanski

Skal, skal ikke, skal (!). Det var med svedige håndflader og baskende sommerfugle i maven, jeg sidste efterår bookede en enkeltmandsbillet til Sydamerika. Aldrig før havde jeg krydset Atlanten, og aldrig før havde jeg rejst på egen hånd. Men nu var rejsen altså købt og betalt, og jeg havde bare at blive klar til mit livs eventyr – alene.

At rejse alene

Den 2. marts stod jeg så dér i lufthavnen med en tætpakket rygsæk og bankende hjerte. Overhovedet ikke klar. Men nu var der altså ingen vej tilbage, så jeg måtte hanke op i mig selv og rulle ene mand op ad trappen til Security Check. Heldigvis fik den lange flyvetur til Argentinas hovedstad Buenos Aires erstattet både tårer og frygt med spænding og gåpåmod: Nu skulle jeg dælme vise dem derhjemme, at jeg er stærk og selvstændig nok til rejse alene.

Men jeg nåede ikke særligt langt ind i min rejse, før jeg opdagede, at man slet ikke er alene, når man rejser alene. Da jeg ankom til mit hostel i Buenos Aires mødte jeg franske Pauline, der også netop havde påbegyndt sin solo-rejse. Hende hang jeg ud med i fire dages tid, før jeg var klar til at tage videre. Ved busstationen mødte jeg tyske Martin, der lige som jeg selv var på vej til Iguazu Waterfalls. Han mestrede det spanske sprog og sørgede derfor for, at vi kom med den rigtige bus. Efter en 20 timer lang bustur skiltes vores veje, da vi havde booket hver vores hostel. Men det tog ikke mere end en 10 minutters gåtur til mit hostel, før jeg igen havde selskab. I receptionen stod to engelske piger og gjorde sig klar til sightseeing. Vi faldt i snak, og de inviterede mig med… Sådan fortsatte det mere eller mindre på hele rejsen. Jeg havde knap nok sagt farvel til en rejsende, før jeg mødte den næste. Og det der skulle havde været en solo-rejse endte med at blive en socialiseringsfest. Om det var fordi, jeg uden at vide det, havde taget Gringo-ruten, den mest turistede rute i Sydamerika, der snor sig forbi alle de interessante seværdigheder, eller fordi der i dag er så mange, der rejser, og det praktisk talt er umuligt at blive lost i vildmarken som Christopher McCandless, ved jeg ikke. Men én ting er sikkert, jeg havde ingen grund til bekymring.

"Jeg nåede ikke særligt langt ind i min rejse, før jeg opdagede, at man slet ikke er alene, når man rejser alene."

Hjemmefra havde jeg ellers forventet, at jeg på ægte Into the Wild-manér skulle ud og blive ét med naturen og undvære menneskelig kontakt i længere perioder. Og derfor havde jeg – for at undgå at blive en tosset enspænder – på forhånd opdelt min alenetid med frivilligt arbejde og to uafhængige gruppeture, så jeg in worst case maksimalt ville være alene 14 dage ad gangen. Men nu stod jeg jo der – i Sydamerika – omgivet af søde, imødekommende rejsende, der alle var friske på en sludder eller at give en hjælpende hånd. Og det der skulle have været mit sikkerhedsnet, endte med at blive en hindring i at være fleksibel, impulsiv og nærværende. For mens jeg planlagde og skematiserede, hvornår jeg skulle være hvor, lod mine medrejsende sig føre af mennesker og anbefalinger, som de løbende mødte og fik.

Derfor vil jeg varmt anbefale alle kommende solo-rejsende at planlægge mindst muligt inden afrejse – og i stedet go with the flow. Men er man lige som jeg en kontrolfreak, der har svært ved at springe ud i det ukendte, så kan lidt planlægning få dig til at slappe af og føle dig tryg på hele rejsen. Her kommer nogle af de tips, jeg løbende har indsamlet og brugt på min tur:

5 nyttige tips når du rejser alene (for første gang)

1.Spørg receptionisten til råds

Når du ankommer til et nyt land eller en ny by, er det en god idé at spørge receptionisten på hostellet, om der er noget, du skal være opmærksom på, og nogle steder du ikke bør tage hen alene.

2. Gå aldrig alene ud om aftenen

Men hvorfor skulle man også det?! På hostels kan du altid finde søde rejsende, der er friske på at tage med ud.

3. Book din næste overnatning

Inden du rejser fra dit hostel, er det en god idé at booke eller i hvert fald undersøge, hvor du vil tilbringe den næste nat, og hvordan du kommer dertil. Der er ikke altid garanti for signal eller wifi, når du rejser.

4. Ankom til en ny destination i dagslys

Alt ser bare lysere ud i dagslys. Og chancen for at møde nogle søde mennesker, der kan hjælpe dig på vej, er også større om dagen.

5. Vær ikke bange for at sige hej til en fremmed

I Danmark tager vi sjældent kontakt til fremmede på gaden. Men det er altså noget helt andet, når man rejser. Her er alle imødekommende, og et hej kan være indgangen til en hyggelig samtale og måske en ny rejsemakker.

Med de tips i rygsækken er det bare om få bestilt flybilletten til drømmedestinationen – også selvom det er alene. For jeg garanterer dig, at du ikke på et eneste tidspunkt vil fortryde det. Tværtimod vil du foruden en masse ubrugelige souvenirers komme hjem med tonsvis af fantastiske og uforglemmelige oplevelser og minder, masser af nye bekendtskaber og venner og ikke mindst en stor bunke selvtillid. Det gjorde jeg! Og det kan du læse meget mere om på min rejseblog.

Kommende events

Se flere events ({{ allEventCardsTotal }})

Drømmer du om et eventyr som Cecilies?

Lad os hjælpe dig med at planlægge din næste rejse, uanset om du skal af sted alene eller med andre, og uanset om du vil planlægge meget eller lidt hjemmefra!

Skriv til os

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.