{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


10 grunde til at du udvikler dig personligt af at rejse

city-girl-planning-how-long-cover

Var du egentlig nogensinde i tvivl?

Elsker du også at rejse? Måske endda så ofte som muligt? Det forstår vi godt. Ja, faktisk er det nok egentlig kun din bankrådgiver, der bør være bekymret over din wanderlust, for når du rejser, så udvikler du dig personligt! Her får du 10 grunde til, at du udvikler dig af at rejse.

1. Du lærer at blive tålmodig

Alle der har prøvet at rejse uden for Europa ved nok, at det ikke er altid at tingene følger tidsplanen. Busserne kommer ikke til tiden, toget stopper utilsigtet flere gange undervejs eller også er vejens tilstand ikke, hvad den har været. Om du kan lide det eller ej, så er en rejse, særligt til mere eksotiske destinationer, en oplagt måde at teste din tålmodighed på. 

2. Du lærer at overkomme kulturchok

Det er ikke alle der er i stand til at overkomme deciderede kulturchok, når du rejser til lande, hvor hverdagen ligger meget fjernt fra hverdagen derhjemme. Jo mere du prøver det, desto mindre bliver du chokeret. Du lærer faktisk at acceptere det - ja, måske forventer du endda et kulturchok allerede inden du forlader lufthavnen på din rejsedestination.

3. Dit forhold bliver stærkere (måske)

Uanset om du rejser med din kæreste eller din ven, så kan du være sikker på, at især de lange rejser er med til at definere, om forholdet er meant to be. Man lærer utrolig meget om hinanden, når man er sammen hver dag i en længere periode.

4. Du får nye venner

Særligt hvis du rejser alene, er der god sandsynlighed for, at du møder en masse nye venner på din rejse. Selvom det for mange kan være angstprovokerende at rejse alene og selv tage kontakt til andre, så er det også den slags oplevelser, man virkelig vokser af, når det lykkes at få nye venner. 

5. Du ændrer dit syn på verden

Måske har du haft en bestemt opfattelse af enten et land, en kultur eller noget helt tredje. Det kan ændre sig, når du rejser. Eller... Det vil højst sandsynligt ændre sig. Alternativt bliver du bekræftet i din opfattelse, og du lærer at forstå dig selv bedre. Kan du se det? Du vokser!

6. Du lærer at forberede dig på forandring

Uanset hvilken sti i livet du vælger at gå ned ad, kan du være sikker på, at der før eller siden vil komme forandringer undervejs. Når du rejser, er der altid mulighed for, at der kan ske noget uforudset, som får dine planer til at falde til jorden. Når du først har prøvet det nogle gange, vil du opleve, at du efterhånden lærer at håndtere forandringer som en champ!

7. Du bliver bedre til at undvære ting du bruger dagligt

Når du vågner op om morgen i en træhytte i junglen i Myanmar, så er det langt fra sikkert, at der lige er mulighed for at tilslutte dit glattejern. Måske er der ikke engang mulighed for at tage et bad, who knows?

Ja, når du er ude at rejse, lærer du lynhurtigt, at de ting du normalt har adgang til på daglig basis faktisk slet ikke er så nødvendige for at komme igennem hverdagen.

8. Du lærer at sætte pris på ting i livet

I forlængelse af ovenstående, så er der ingen tvivl om, at én af de ting vi lærer bedst efter en rejse, er at sætte pris på de ting, vi normalt tager for givet herhjemme. Når du er på besøg i lokale landsbyer i Botswana eller i Vietnam, vil du hurtigt opdage at du er et meget priviligeret menneske. Det kan måske være svært at forholde sig til, når man sidder hjemme i sofaen og skal vælge mellem Paradise Hotel eller det nye influencerprogram på DR3, men tro os, når først du er af sted, så bliver du et andet menneske...

9. Du bliver mere modig

Når vi er hjemme har vi en tendens til at falde tilbage i de gamle riller, når hverdagens (til tider trivielle) plade spiller den samme melodi som både ugen før og ugen før den... Sådan er det ikke, når du er i udlandet. Næh, der skal du både smage græshopper og spise måltider med fingrene. Du skal da også hoppe i bungyjump, skydive eller sove under åben nattehimmel i outbacken - velvidende at slange-bestanden i Australien nemt udkonkurrerer antallet af memes, du har set gennem tiderne (og der er ellers mange). Men hey, du bliver mere modig, og du udvikler dig.

10. Når comfortzonen rykker sig

Vi kender nok alle til begrebet 'at forlade sin comforzone'. Well, begrebet kunne ikke være mere spot on, end når vi rejser. Især til lande, hvor infrastrukturen, kulturen og de daglige vaner ligger langt fra dem derhjemme. Det er først når du kan mærke frygten komme snigende og når du føler dig ukomfortabel med noget, at din comfortzone rykker sig. Og når comfortzonen rykker sig, bliver du mere komfortabel med at tingene ikke er som de plejer. Og så vokser du - og det samme gør dit mindset. 

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.