Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

10 grunde til at du vil elske Costa Rica

Magiske Costa Rica

Costa Rica er en fantastisk, tropisk perle i hjertet af Mellemamerika, og med stor sandsynlighed ét af de bedste lande for backpackere i denne del af verden. Landet byder på den perfekte kombination af strandliv, surfing, snorkling, dyreliv, natur og fantastisk trekking gennem jungler eller på siden af vulkaner. Hvis du endnu ikke har været i det magiske land, er det bestemt på tide, og hvis du ikke allerede er overbevist, får du her vores 10 grunde til, at du kommer til at elske Costa Rica. Pura vida!

1. Ziplining gennem junglen

Der er noget spændende og samtidigt nervepirrende ved at svæve gennem trækronerne på en af Costa Ricas mange ziplines. Hvis du ligesom os er en adrenalin junkie, er du kommet til det rigtige sted. Costa Rica er det perfekte sted for dig, som elsker fart og udfordringer og tilbyder adskillige former for aktiviteter for den adrenalin opsøgende. 

Mellemamerika | Costa Rica | KILROY

2. Der er nuttet, og så er der dovendyr!

Costa Rica vil uden tvivl forbløffe dig med fantastisk natur- og dyrelivsoplevelser. Et af dyrene, som du (forhåbentligt!) vil støde på og som bogstaveligt talt kan dukke op hvor som helst er dovendyret. Du kan se dem hænge fra træer rundt om i landet, især i nationalparkerne. Gå ikke glip af chancen for at få lidt kvalitetstid med disse blide og dovne skabninger.

Mellemamerika | Costa Rica | KILROY

3. Frække aber

Næsten uanset hvor du vender dig hen, vil du se aber i Costa Rica. Faktisk er der så mange af dem, at du efter et par dage dropper at tage kameraet frem for at forevige de små, nysgerrige væsener. Der findes fire arter af aber, som er indfødt i skovene i Costa Rica: Hvidhovedede capuchineaber, brøleaber, egernaber og edderkopaber. Du kan se disse aber året rundt og i Corcovado National Park finder du alle fire arter på ét sted. Men pas på! Disse små banditter vil stjæle ting lige ud af din hånd.

Mellemamerika | Costa Rica | KILROY

4. Regn er ikke nødvendigvis en dårlig ting

Costa Rica er et grønt, frodigt og farverigt land med i alt 28 smukke nationalparker. Hvis du sætter kurs mod landet i slutningen af ​​regntiden, vil du uden tvivl opleve en smule regn, men til gengæld får du også lov til at opleve nogle af de mest levende og fantastiske landskaber, du nogensinde har set. Costa Rica er placeret mellem to oceaner og to kontinenter, og huser derfor helt unikke økosystemer. Landets mindste nationalpark er Manuel Antonio på Stillehavskysten, og parken er hjemsted for et stort udvalg af eksotiske dyr: slanger, aber, store firben, dovendyr og naturligvis fugle af enhver tænkelig farve.

Mellemamerika | Costa Rica | KILROY

5. Utrolig venlig lokalbefolkning

Lokalbefolkningen i Costa Rica kaldes ofte "Ticos", et ord som stammer fra ordet 'hermanticos', som betyder lillebrødre. Dette opsummerer i den grad essensen af ​​det costaricanske folk, da de sætter stor pris på familie, fællesskab og samvær. Generelt er Ticos et varmt, venligt og indbydende folk. Da turisme er en enormt vigtig del af landets økonomi, er mange af de lokale meget gæstfrie. Ticos er også yderst høflige og vil ofte gå meget langt for ikke at skulle sige 'nej' til folk, hvilket kan være lidt forvirrende for nogle turister!

Mellemamerika | Costa Rica | KILROY

6. Betagende strande

Med to kystlinjer omgivet af frodig jungle, er Costa Rica kendt for nogle af de smukkeste strande i Mellemamerika. Cahuita National Park er en af ​​de bedste nationalparker i Costa Rica på grund af sine fantastiske hvide sandstrande, frodige jungle og overflod af dyreliv. Det er ikke så langt fra Puerto Viejo, og så er indgangen gratis, hvilket gør det til en af de største ​​must sees i det caribiske syd. At slikke sol har sjældent været mere spændende!

og nå jo ... fik vi nævnt, at de fleste af de fantastiske Selina Hostels i Costa Rica også ligger ved kysten? Ja, det er rigtigt, og lige nu kan du faktisk vinde et 10 dages ophold her for 2 personer gratis (inkl. flybilletter tur/retur til Costa Rica).

 

Mellemamerika | Costa Rica | KILROY

7. Det bedste natteliv

Det kan godt være, at det den utrolige natur og det vilde dyreliv, der trækker folk til Costa Rica, men lov os at du ikke går glip af landets imponerende natteliv! Fra chilleren strandbarer til klubber med verdensklasse DJ'er i San José - Costa Rica har noget for enhver smag. San José er en spændende by, og den nye direkte flyrute fra Amsterdam til San José med KLM gør det endnu lettere at komme dertil.

Mellemamerika | Costa Rica | KILROY

8. Pura Vida

Hvis du allerede været i Costa Rica, eller hvis du planlægger det, er der en særligt én kort sætning, som du helt sikkert er bekendt med, nemlig udtrykket "Pura Vida". Simpelt oversat betyder det "simpelt liv" eller "rent liv", men i Costa Rica er det mere end bare et ordsprog ... det er en måde at leve på. Ticos bruger ordene til at sige hej, farvel, at alt er godt og at alt er cool. Ikke overraskende er Costa Rica blevet udnævnt til et af de lykkeligste lande i verden, mest af alt fordi befolkningen ikke stresser over ting, de burde gøre, men lever i nuet.

Mellemamerika | Costa Rica | KILROY

9. Arenal Volcano National Park

La Fortuna er et smukt område, som er bedst kendt for vulkanen, Arenal, som frem til 2010 var en af de mest aktive vulkaner i verden. Vulkanen afgav skyer af røg, gløder og glødende lava på næsten daglig basis. Vi anbefaler, at man helt sikkert bør tage på en af ​​de spændende aften- eller natture for at se vulkanen og dens glødende lava! En anden fed aktivitet er at rapelle ned, eller mere specifikt igennem, et af landets mange vandfald.

Costa Rica

10. Eventyr

Hvis du ikke allerede har fanget det, er Costa Rica et land fyldt med vulkaner, regnskov, vandfald, floder og strande. Eventyrsøgende rejsende kan vælge mellem et bredt udvalg af aktiviteter som rafting, snorkling, kajak, zip-lining, surfing og meget, meget andet. Din største udfordring bliver i virkeligheden at finde ud af, hvordan du bedst bruger den tid du har at gøre med.

 

Mellemamerika | Costa Rica | KILROY

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.