{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


10 romantiske oplevelser jorden rundt

10 romantiske oplevelser jorden rundt
Novicell

En romantisk filmaften er dejligt, men hvorfor nøjes med at opleve romantikken på film, når en hel verden af ​​romantik venter på jer derude?

1. Del drømme under stjernehimmelen i Marokkos ørken

Stjernehimmel i Sahara, Marokko

Du har ikke set en ordentlig stjernehimmel, før du har set den fra ørkenen i Marokko. Moderne, ældgammelt, romantisk, boheme og sofistikeret - Marokko er en drømmedestination fyldt med fantastiske oplevelser.

2. Bliv afsløret på «Kiss Cam» i USA

Bli avslørt på Kiss Cam i USA

Hvad er det mest romantiske, du kan opleve i USA? Det er selvfølgelig at havne på «Kiss Cam» på storskærmen under en ishockey-, basketball- eller baseballkamp. Amerikansk romantik når det er bedst!

3. Lad romantikken blomstre blandt kirsebærtræerne i Kyoto, Japan

Kirsebærtrær i Kyoto, Japan

Rejs til Kyoto omkring april og oplev de fantastiske kirsebærtræer i fuld blomst. Her viser naturen sig på sit smukkeste, hvilket skaber en perfekt ramme for en romantisk picnic med din elskede.

4. Del kropsvarme i fjeldene, Canada

Romantikk foran peisen i de canadiske fjellene

Lyden af ​​gnister fra pejsen, en varm kop kakao, et lækkert blødt tæppe og din ynglingsperson liggende tæt op ad dig. Det er alt, hvad du behøver efter en lang dag på bakkerne i Canada!

5. Sex on the Beach på Cuba

Drink på stranden

Vi snakker selvfølgelig om drinken, hvad troede du? Det er en forfriskning som smager ekstra godt i sandet i unikke og vidunderlige Cuba - især i godt selskab. 

6. Nyd hinandens selskab i takt med solnedgangen på Gili T, Indonesien

Solnedgang på Gili T

Alle solnedgange er romantiske, men hvorfor ikke krydr den lidt ekstra? Nyd den fantastiske solnedgang ved stranden på Gili Trawangan mens i vugger i takt lige over vandet. 

7. Find rytmen og lidenskaben i Buenos Aires, Argentina

Tango i Argentina

Det siges, at Tango får dig til at føle dig mere sexet og, at det øger testosteronniveauet. En ting er sikkert, dansen bringer dig og din kære så tæt sammen, at i vil være i stand til at føle hinandens hjerteslag. Arriba!

8. Skru tiden tilbage i Hoi An, Vietnam

Lanterner tennes ved fullmåne i Hoi An

Hver fuldmåne bliver nutidens moderne belysning slukket i den smukke gamle by Hoi An, Vietnam. Lysene udskiftes med farverige lanterne og tændte lotusblomster, som lokale og besøgende placerer på floden, så de strømmer gennem byen. En mindeværdig og virkelig romantisk oplevelse.
 

9. Skinnydipping i et skjult vandfald på Samoa

Det finnes mange bortgjemte fossefall på Samoa

På Samoa finder du utallige afsondrede vandfald omgivet af frodige planter og farverige blomster. Disse er gode til at genskabe de håbløst romantiske scener, vi alle har set.

10. En vild nat i Serengeti, Tanzania

Dra på Safari i Afrika

En eventyrlig nat venter jer på savannen i Serengeti omgivet af lyde som hyænernes latter, løvernes brøl og en raslen i buskene lige uden for teltvæggen. Er der et mere romantisk soundtrack?

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.