Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

10 ultimative skidestinationer udenfor Europa

british-coumbia-canada-whistler-snowboarder-mid-air-cover

Drømmer du dig væk til bjerge dækket af det fineste puddersne?

Selv om Europa er kendt for sine mange gode skisportssteder, findes der en hel verden af andre muligheder - bogstaveligt talt. Vi har fundet 10 af vores favoritter til dig! 

 

 

 

1. Canada

Canada er nummer 1 for mange, når det kommer til skidestinationer, for der findes utallige steder med snegaranti i det enorme land. Det mest kendte er området Whistler tæt på Vancouver. Det er Nordamerikas største, og de Olympiske vinterlege blev afholdt her i 2010. Med over 200 løjper kommer du aldrig til at kede dig!

skirejse til canada

Hvis du er på jagt efter en udfordring og er en habil skiløber, kan du teste dine skills ved Revelstoke eller Fernie, hvor der er stejle og upreparerede løjper. 

Sun Peaks er et godt alternativ for nybegyndere, mens Banff ofte har gode pakketilbud.

Skisæson: november - maj

2. USA

Ligesom Canada har USA et enormt udvalg af skidestinationer. Nogle af de mest kendte ligger i Rocky Mountains, Colorado. Her finder du blandt andet skianlæg som Aspen, Vail, Breckenridge og Telluride.

Utah er en anden skisportstat i USA, og de fleste steder ligger nær Salt Lake City. Her finder du blandt andet Snowbird, som blev kåret til USAs næstbedste skisportsted af Forbes i 2016.

Tag på ski i colorado

Erfarne skiløbere og snowboardere bør vende snuden mod vinderen af Forbes kåring, nemlig Jackson Hole i Wyoming, som har nogle af de mest udfordrende løjper i hele USA. Det er ikke uden grund, at stedet kaldes ‘The Big One’. Jackson Hole er ikke for bangebukse, men tager du udfordringen op, kan vi garantere det vildeste adrenalinkick!

Skisæson: november - maj

3. Marokko

Ja, du læste rigtigt! Marokko er faktisk en oplagt vinterdestination af andre årsager end dejligt vejr, god mad og spændende kultur. Marokkos største skisportsted er Oukaïmden, og det har nogle af de samme faciliteter, som vi kender fra Europa. 

Oukaïmden ligger tæt på Marrakech, hvilket betyder, at du kan stå på ski i Atlasbjergene om dagen, og udforske en af Nordafrikas mest eventyrlige byer om aftenen. Marrokko har desuden flere muligheder for at stå på ski fra helikopter, hvis du ønsker en større udfordring.

Skisæson: januar - marts

4. Iran

Iran har glimrende muligheder for ski og snowboarding. På trods af de uroligheder, som har præget landet i mange år, er det en afslappet stemning som møder dig i bjergene tæt på Teheran. Ligesom danskerne er iranerne glade for at stå på ski, og de deler med glæde løjperne med turister. 

Dizin og Shemshak er to berømte skisportsteder i Iran. Med et tørt klima og høj beliggenhed har Dizin ideelle sneforhold, og stedet sammenlignes ofte med Rocky Mountains og Alperne.

Skisæson: november - maj

5. Indien

Hvis du troede at Indien kun bestod af overfyldte byer, lækker curry og farverig kultur, så tro om igen. Indien er faktisk den nye ‘cool kid’ blandt vinterdestinationer udenfor Europa. I provinsen Jammu og Kashmir finder du for eksempel skistedet Gulmarg, som ligger lige ved foden af Himalayabjergene.

Gulmarg har længe været populært blandt de erfarne skiløbere, og det er ikke et sted for amatører. Her er løjperne nemlig ekstremt stejle, og risikoen for sneskred er høj. I Gulmarg finder man også en af de højeste gondoler i verden - hele 4000 meter over havets overflade.

Skisæson: december - marts

6. Japan

Japan er for længst kommet på mange skientusiasters bucketlist. Steder som Niseko, Furano og Tomamu på Hokkaido er blandt vores favoritter. Ikke nok med, at skiforholdene er gode, men derudover er Japan en fantastisk kulturel destination, hvor du oplever en helt anderledes livsstil.

tag på skiferie i japan

Du kan sagtens kombinere storbyferie med skiferie. Fra Tokyo kan du nemlig tage på endagstur til et af skianlæggene i Yuzawa. Prøv en anderledes afterskiing i Tokyo med sushi og sake!

Skisæson: december - april

7. Sydkorea

Den kommende værtsnation for de olympiske vinterlege i 2018 må selvfølgelig på listen. Ligesom i Japan kan du kombinere skiferie med storbyferie, for steder som Bears Town, Jisan Forest og Star Hill ligger relativt tæt på Seoul.

Desuden er Sydkoreas myndigheter i gang med at etablere et højhastighedstog mellem Seoul og Pyeongchang, hvor vinter-OL afholdes. Dette vil gøre det nemt at komme til populære skisportssteder som Alpensia og Yongpyong. 

Skisæson: november - marts

8. Argentina

Argentina er kendt for lidenskabelig tango, men landet har også et fantastisk landskab. Andesbjergene er en ideel destination for vinteraktiviteter. Skisportsstedet Las Leñas ligger tæt på byen Mendoza og er et moderne sted med et pulserende natteliv for festglade skiløbere.

en skiferie i argentina er bestemt den lange tur værd

Andre alternativer er Cerro Catedral og Cerro Bayo i Patagonien. Tag et stop i Cerro Castor ved byen Ushuaia, for så kan du sige, at du har været på det sydligste skianlæg i verden!

Skisæson: juli – september

9. Chile

For mange entusiaster er skisæsonen alt for kort. Netop som du begynder at finjustere teknikken, er sneen smeltet. Derfor skal du tage turen til Chile, hvor andesbjergene strækker sig flere tusind kilometer, og skisæsonen er ekstra lang. 

De mest populære skisportssteder er Valle Nevado og Portillo. Begge steder ligger kun en dags rejse fra hovedstaden Santiago. Desuden kan Chile som noget ganske særligt friste med ‘Volcano skiing’. Chile har nemlig hundredvis af vulkaner, for eksempel vulkanerne Osorno, Nevados de Chillian og Ski Pucon som er dækket af sne hvert år.

Skisæson: juni – oktober

10. New Zealand

Det er ikke uden grund, at Ringenes Herre blev filmet i New Zealand, for sikke et landskab! Uanset hvor du vælger at stå på ski, er du garanteret en storslået udsigt, hvor alle skianlæg er fri for træer.

En kort køretur fra den populære by Queenstown finder du nogle af de bedste skianlæg i New Zealand: The Remarkables, Coronet Peak og Cardrona.

I Christchurch området finder du gode skianlæg som Mt. Hutt og Cragieburn. Det bedste er, at alle skisportssteder i New Zealand er tilpasset alle niveauer - alle er velkomne. 

Skisæson: juni - oktober

Kommende events

1/3: Hvor vil du hen?

Indtast de steder du vil hen, og vælg ca. længden på dit ophold hvert sted. OBS: På grund af pandemien anbefaler vi, at du kun vælger 1 eller 2 destinationer.

2/3: Hvilken type rejsende er du?

Vi vil så gerne give dig de bedste råd og sørge for, at du får den bedste deal. Fortæl lidt mere, så vi kan skræddersy vores anbefalinger. Vælg de udsagn, der beskriver dig bedst. Hvis ingen af dem rammer plet, kan du blot klikke "næste" og springe over.

3/3: Indtast dine oplysninger

Del venligst dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig. Jo mere information du tilføjer, jo mere specifikke råd kan vi give dig.

Det var dét! Nu kører vi!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Indtast dato

Fjern destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Beklager, vi kan ikke gå til næste trin, før du vælger afrejsested, og indtaster mindst én destination.

"Jeg planlægger min første store tur

"Jeg planlægger min første store tur"

Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse

"Jeg vil gerne arbejde eller være frivillig på min rejse"

Jeg vil lære noget nyt på denne tur

"Jeg vil lære noget nyt på denne tur"

Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende

"Jeg vil opleve lokal kultur sammen med andre rejsende"

Jeg er kun interesseret i flybilletter

"Jeg er kun interesseret i flybilletter"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

"Jeg vil gerne have hjælp til planlægningen af min tur"

Vi har brug for dit navn!

Indtast din fødselsdato - den skal vi bruge for at finde de bedste tilbud til dig.

Indtast din email, så vi kan komme i kontakt med dig.

+
-
250.000+
{{absoluteMinBudget}}
Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designet din egen rejse!
Tak fordi du deler den med os.

Det der sker nu, er, at vi kigger på rejseforslaget, og så vender vi tilbage til dig med vores bedste tips og anbefalinger.

Design din egen rejse hos KILROY

Turen starter i:

{{departure}}

Steder der skal ses:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

  • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.