Book flybillet

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette felt skal udfyldes

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Rejsende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Børn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spædbørn < 2 år, intet sæde

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptions



Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Dette felt skal udfyldes

Søg efter fly
{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Kan du stadig ikke finde det, du leder efter?

Hvis du har brug for hjælp, så skriv til os!

3 budgetvenlige rejser i Maldiverne

Boat-beach-maldives-cover
Nicholas Tullin

Maldiverne ligger højt på de flestes lister over solrige paradiser, som bare skal opleves - og det er der en rigtig god grund til! Vi oplever dog, at mange tror, at Maldiverne er en meget dyr fornøjelse, som man må vente med til bryllupsrejsen. Sådan behøver det bare slet ikke at være! Vi giver dig 3 gode - og budgetvenlige - rejseoplevelser i Maldiverne, som du kan få for under 5.000 kr. 

Snak med os om din rejse til Maldiverne

Maldives Island Hopping - 8 days
Rute: Male - Diffushi - Thulusdhoo - Male
Varighed: 8 dage
Pris: Fra 3.881 DKK
Læs om ø-hoppet

1. Det klassiske ø-hop: Dhiffushi & Thulusdhoo

Glem alt om de mageløse luksusresorts, som isolerer dig fra det autentiske Maldiverne og oplev i stedet livet på de lokale øer Dhiffushi og Thulusdhoo, som giver dig fuld adgang til alt det, som gør Maldiverne helt specielt!

Denne rejse giver dig en uge med masser af fleksibilitet og tid til at opleve Maldiverne lige som du vil det. Transporten er der sørget for, morgenmaden er på plads, overnatninger er booket, og der er valgt et par oplevelser ud, som ikke må misses, men ellers er resten af tiden helt fri for dig til at opleve paradisøerne, som det bedste passer dig!

Glæd dig til azurblåt hav og til perfekte bølger, hvor du kan udfolde dine evner på et surfboard. Grib dykkerbrillerne, når der skal snorkles efter havskildpadder, eller tilføj en våddragt og en iltflaske for at spotte delfiner og hvalhajer ved de vilde dykkerspots. Er du mere til afslapning på idylliske strande, er der massevis af hængekøjer, perfekte afslapningsspots og hyggelige strandcafeer, hvor du kan flade ud og finde frem til den indre ro. 

Inkluderet:

 • 7x overnatninger
 • 7x morgenmad
 • Al transport
 • Snorkeling tour ved Diffushi
 • Kayak tour ved Thulusdhoo

 

Thulusdhoo - Fundiving
Varighed: 5 dage
Pris: Fra 2.730 DKK

Der er er mulighed for at vælge et begynder kursus, hvis du aldrig har dykket før, og det er også muligt at opgradere til privat overnatning.
Læs om dykkerkurset her

2. Dykkerkursus på Thulusdhoo

Hvis du leder efter en oplevelse, som sætter Maldivernes fantastiske dykning helt i fokus, så er dette dykkerkursus dér, hvor du får mest for pengene og ikke mindst en uforglemmelig undervandsoplevelse.

Dykkerkurset foregår på Thulusdhoo, som vel nok er øen, der bedst indkapsler alt det fedeste ved Maldiverne; den afslappede stemning, smukke strande, hængekøjer mellem palmetræer, uendelige aktiviteter og ikke mindst verdensklasse dykning! Dette kursus giver dig 4 fun dives, som du kan planlægge sammen med dykkercenteret, så du får dine dyk lagt på de bedste tidspunkter og ved de bedste steder for den givne dag. 

Det tager mellem 10-45 minutter at nå ud til de bedste dykkerspots omkring Thulusdhoo, og området er kendt for en høj bestanddel af havskildpadder, hajer og koralrev med farverige fisk, der er så afslappede, at du nemt kan føle dig en del af deres stimer. Rejser du afsted mellem juni og oktober vil du desuden få mulighed for at dykke med de fascinerende og enorme djævlerokker (Manta Rays)!

NB: Hvis du ikke i forvejen har dykkercertifikat, tilbyder dykkercenteret på Thulusdhoo selvfølgelig også et 'Learn to Dive' kursus - og der er altså noget blæret over at tage sit certifikat i Maldiverne!

Inkluderet:

 • 4x overnatninger
 • 4x fun dives
 • 4X morgenmad

Transfer til og fra lufthavn er ikke inkluderet i prisen, men kan nemt arrangeres af dykkercenteret for mellem 50-400 kr. afhængig af, om du vælger speedbåd eller færge.

Maldives North Ari Island Hopping - 8 days
Rute: Male - Rasdhoo - Ukulhas - Mathiveri - Male
Varighed: 8 dage
Pris: Fra 4.042 DKK
Læs om ø-hoppet her

3. North Ari Atoll øhop: Rasdhoo, Ukulhas & Mathiveri

Maldiverne er hjem til et overflod af gyldne sandstrande, lækre surf områder og smukke dykkerspots, og derfor forsøger dette mageløse ø-hop at makse ud ved at tage dig forbi hele tre af af de mest charmerende øer, Rasdhoo, Ukulhas og Mathiveri. 

Dette ø-hop minder på mange måder om "Det klassiske ø-hop" (se første punkt), idet transport, overnatninger og morgenmad er på plads fra start. Dertil er dette ø-hop designet fuldstændig fri for nogle tøjler, hvilket sætter rammerne for, at du kan opleve Maldiverne på lige præcis din måde!

Området omkring Rasdhoo, Okulhas og Mathiveri er anerkendt som et af verdens bedste snorkeling- og dykker spots, og øerne tilbyder et interessant møde med Maldivernes lokalbefolkning og deres hverdagskultur.
Derudover er der massevis af aktiviteter, som du kan kaste dig ud i på ø-hoppet, heriblandt snorkeling med havskildpadder, dykning med Manta Rays, sejlads i måneskinnet, wind- og kite surfing, fisketure, besøg til luksus resorts og BBQ ved stranden! Og hvis alt dette lyder uoverskueligt, og du egentlig bare gerne vil arbejde på din tan og nyde den smukke udsigt over det indiske ocean fra en hængekøje på stranden, så er dette heldigvis ø-hoppet med absolut ingen commitments!

Inkluderet:

 • 7x overnatninger
 • 7x morgenmad
 • Al transport

Kommende events

Udfyld venligst alle felter

Luk
Kontakt
Skriv til os

Drømmer du om et eventyr i udlandet? Ved du hvor du vil hen, eller synes du det er svært at vælge? Send os dine tanker, drømme og spørgsmål og vi hjælper dig med at få dine drømme til at gå i opfyldelse. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes

Tak for din henvendelse!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. Vi glæder os til at høre endnu mere om dine rejsedrømme, og snakke om hvordan vi kan hjælpe dig afsted. Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse.  

 

Vi snakkes ved! 

/KILROY-teamet

 

 

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Book et møde

Vi elsker at snakke om rejser, og tilbyder at tage en snak enten over video, telefon eller i vores butikker, dog kun efter bekræftet aftale. Book et gratis møde her, og så ser vi frem til at snakke med dig om dine rejsedrømme.

 • {{ officeOption }}
Dette felt skal udfyldes

Tak fordi du har booket et møde med os!

Vi har sendt dig en mail med den information, du netop har delt med os. Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, kan du prøve at tjekke din spam-mappe. 

Vær opmærksom på, at der i øjeblikket er længere ventetid på henvendelser, idet mange ønsker at komme ud at rejse. Bemærk derfor også, at dit møde først er endeligt bekræftet, når du har været i kontakt med en af os omkring dato og tidspunkt.

Vi ser frem til at tage en snak med dig

 

Du vil snart modtage en bekræftelsesmail på {{email}}

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.