{{ section.name }} Support

Vi fandt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found


3 cool projekter i Ecuador

Oplev Ecuador med KILROY

Oplev det ægte Ecuador indefra

Ecuador er muligvis ét af de mindste lande i Sydamerika, men størrelsen bliver virkelig gjort op af den fantastiske natur og farverige kultur. Landet er kendt for de tropiske regnskove, den friske bjergluft fra Andesbjergene og så selvfølgelige de ikoniske leguaner fra Galapagos-øerne.

Næste gang du skal til Ecuador, anbefaler vi, at du bliver en del af ét af de mange projekter, der findes i landet. På den måde får du også et dybere indblik i landets kultur, samtidig med at du bidrager til lokalmiljøet. Du kan vælge at arbejde frivilligt med dyr i Amazonas, arbejde med børn i hovedstaden, Quito, eller du kan lære spansk samtidig med, at du lærer at surfe? Her får du 3 fede forslag fra os til dig!

Bliv frivillig i Ecuadors regnskov
Varighed: 14 dage
Inkluderer: 2 ugers frivilligt arbejde, lufthavnstransfer ved ankomst, overnatning i fællesværelse, 3 måltider om dagen alle hverdage.
Pris: fra 4.916 kr.
Læs mere om projektet

Frivilligt arbejde med dyr på Amazon Animal Rescue Center

Dette projekt er perfekt for dem, der elsker dyr og ikke er bange for at få jord under neglene. Amazon Animal Rescue Center er beliggende i Amazonas, blot en kort køretur fra den lille landsby, Puyo. Formålet med redningscenteret er at redde og behandle mishandlede eller forladte dyrearter som f.eks. ozelotter, kapivarer, papegøjer og aber, blot for at nævne et par stykker. Hvis det er muligt, er det målet at dyrene igen kan slippes fri i naturen. 

Som frivillig, kommer du til at hjælpe til ved fodring samt vedligeholdelse af deres indhegnede området. På dette projekt, kommer du ikke blot til at hjælpe til med at beskytte dyrene, men du kommer i lige så høj grad til at opleve livet i regnskoven, ligesom du kommer til at få masser af nye venner fra hele verden blandt de øvrige frivillige.

Arbejd frivilligt ved Center for Street Children
Varighed: 15 dage
Inkluderer: 2 ugers frivilligt arbejde, lufthavnstransfer ved ankomst samt overnatning i fællesværelse.
Pris: fra 3.122 kr.
Læs mere om projektet her

Arbejder frivilligt med børn i Quito

Hvis du gerne vil kombinere din rejse med frivilligt arbejde, og hvis du i øvrigt elsker at arbejde med børn, så behøver du ikke lede længere. Sinsoluka-centeret for gadebørn er en non-profil organisation, der hjælper børn, unge og voksne, der kommer med ustabile baggrunde eller som lever på gaden i Ecuadors hovedstad, Quito. 

Som frivillig vil du arbejde med børnene ved at være involveret i forskellige aktiviteter. Det inkluderer alt fra at servere mad, lege og hjælpe til med lektierne. Projektets mål er at give børnene den opmærksomhed og support, du har brug for og fortjener. 

Mens du arbejder frivilligt, får du selvfølgelig samtidig et værdifuldt indblik i den pulserende hovedstad, og kommer på den måde et spadestik dybere ned i den ecuadorianske kultur. 

Lær spansk og surfing i Montanita
Varighed: 10 dage
Inkluderet: Lufthavnstransfer ved ankomst, overnatning i fællesværelse, Cotopaxi cykeltur, 4 timers spanskundervisning i Quito, 20 timers spanskundervisning i gruppe i Montanita samt 5 x surfundervisning.
Pris: fra 5.166 kr.
Læs mere her!

Lær spansk og surf i Montanita

Vil du gerne lære spansk i et autentisk miljø? Så er Montanita Spanskskole svaret på din søgning. Her deltager du dagligt i spanskundervisning, ligesom du kommer til at lære eller finpudse dine surfskills. Nå ja, og så kommer du til at lære en masse andre at kende i en af de smukkeste områder i Ecuador.

Målet er selvfølgelig, at du lærer spansk, så det gælder om at prøve at undgå at tale engelsk med dine nye venner når du ikke har undervisning. Det får du i sidste ende mest ud af. Kom med et åbent sind, og forbered dig på at komme ud af komfortzonen!

Pro tip: Hvis du joiner projektet mellem juli og september, er der også chance for, at du får set de migrerende hvaler, der passerer forbi Montanita. 

Hvis du drømmer om at surfe endnu mere, end der er inkluderet, så kan du købe dit eget surfbræt og sælge det igen, når du forlader stedet.

alt

Design din egen rejse

Vil du skræddersy din egen store rejse? Sådan gør du:

  1. Sammensæt din drømmerejse
  2. Vi researcher mulighederne for at sammensætte din drømmerute til den bedst mulige pris
  3. Du får personlig rådgivning fra en af vores rejsekonsulenter

Vi sørger for at din rejse matcher dine drømme, og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget - og så giver dig naturligvis vores bedste rejsetips. Al vores rådgivning er i øvrigt gratis!

Lav din egen rejse

Din browser er forældet. Du kan opdatere til en nyere version her

Hov! Den side, du søgte, er ikke tilgængelig. Vi håber, at du finder det, du søger.